reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

U nas coraz więcej zajęć, a czasu coraz mniej:sorry2:Mam nadzięję, że te wszystkie, moje działanie przyniosą porządny rezultat, za 2 dni mam spotkanie z dziewczyną, która jest masażystką i chiałaby, żebym z nią współpracowała:happy: Także powoli, się rozwijam, ale w sumie nie myślałam , że tak szybko zacznie mi się cokolwiek rozkręcać:-p

właśnie zauważyłam że piszę post nr 20 000, he, he przebiłyśmy Modę na sukces:-p

he he jak telenowela..
Cris to super , że Ci tak wszystko cudownie układa , wielki podziw dla Ciebie , ze dajesz radę to wszystko ładnei powiązac, bejbiatka i teraz to , gratulacje:tak::happy:

reklama
No to przeżyłam pierwszy dzień w pracy na plotkach i pączkach ;)
jutro badania profilaktyczne i znów dzień zleci, w środę planuję poczytać ustawy :-D i koniec pracy na ten tydzień :-)

Ivi - moja Amelka też prawie nie spała :baffled: no cóż jedne dzieci śpią inne wariują. zmieniła się po roczku :-D

Iza - i jak kurs?

pozdrawiam mamuśki

aredzimska super że mąż z córcią sobie poradzili :tak: pierwszy dzień w pracy bardzo przyjemny :-)
Iza tak, T. ma w miesiącu 2 lub 1 niedzielę pracującą (po 12 godzin) tak samo z sobotami i najczęściej tylko jeden weekend w całości wolny. Jak tam kurs, dowiedziałaś sie chociaż czegoś o czym nie wiedziałaś? :-)
ivi jeszcze nie miałam okazji, gratuluję syneczka, śliczny :tak:
ana super że słonko mieliście, u nas dziś masakra nie pogoda
Martynka daj jakiś znak

mój syn był wczoraj w aquaparku 9 godzin, dziś poobijany i poocierany
wieczorem zakuwaliśmy Inwokację, efekt taki że ja znam całą na pamięć, on może w 70%
PIT mnie wzywa, chyba się zlituję i go jeszcze dziś wypełnię ;-)
milej nocy

U mnie nic ciekawego:-) Weny brak, pogoda do dupy... Z Patrykiem już w miare ok, no ale pojechał w niedziele przed 21, wiec znowu sama... Po za tym ctrl+c, ctrl+v ;-) hihi
Lece do spania. Buzka

Hej moje kobietki!

Na kursie dowiedziałam się co nieco o Sikorskim - że głupoty pitoli :-D oględnie mówiąc. A tak serio to dzisiaj druga część i jak wczoraj było dużo teorii tak dziś będzie praktykowanie i pewnie dowiem się więcej. I weselej będzie bo spomiędzy fotografów i filmowców ksiądz będzie wybierał parę młodą, świadków, rodziców i chrzestnych, przyniesie dzidziusia nawet (pewnie z plastiku :-p). A swoją drogą to straszne tłumy wczoraj były :szok::szok::szok:

Kasia - jak ja nie pracowałam to poszłam do kumpla co ma firmę i poprosiłam aby mi wbił pieczątkę że u niego pracuję i dodatkowo wpisałam że mogę pomóc w przedszkolu robiąc zdjęcia podczas różnych imprez. Może takiego coś wymyśl?

Anja - oby facet był jeszcze łatwiejszy w obsłudze niż Nadinka :-)

Mirabell - brrr Pity :baffled: u mnie mąż się tym zajmuje bo ja na sam widok robię się total blond :rofl2: I co, udało Ci się zmusić do wypełnienia?

Marta - odezwij się do mnie na gg jak bedziesz, chcę Ci płytkę podrzucić bo ciągle ją ze sobą noszę w torebce.

Dzisiaj idę z DD na bilans 10-latka. No i zakupy małe muszę dla niego zrobić, spodnie nowe i buty będę reklamować, ale i tak kupię nowe bo nie będzie miał w czym chodzić. Ale rośnie ten mój chłop, a z czego nie wyrośnie to w strzępy....

A Wy jakie macie na dziś plany?

witam , dzieńdoberek
Martynka co tam kochana, cos na humorek trzeb poszukać ....zrób coś dla siebie co ci sie polepszy:tak:
jak wróce to obiecuję oddac ta blaszke , głupio mi jak cholera, ale jak poszłam do pracy to ciężko mi było się wywlec z domu i przedszkole dom i tak wkółko no a potem 3 miechy wyjete z zyciorysu :-D,
Amanda fajny ten pierwszy dzień w pracy:tak::-D:rofl2:
Ivi jak dzisja daje Tymus popalić:confused:
a jak u Karoliny , macie jakies z nia łącza:happy::confused:
Iza milego kursowania :rofl2:, powodzonka
MirAbelka to masz juz kawalera w domu , he he :-D
ja nie moge się zabrać do śniadania , u mnie jeszcze bardziej napadało :wściekła/y:, nie ma jak isc po chodniku brrr, wszędzie śnieg:dry:
milego dzionka dla wszystkich

Ehhh było troche słonka, ale wiatr dalej straszny, a teraz ciemne chmury... Ehhh siedzimy w domu :-( Mały spi, ja sobie kawke popijam i ukradłam mu jedną kinder czekoladke do kawy :-D hehe. Rafał i tak ich praktycznie nie je :biggrin2:

Częśc Kobitki :)
witam się z "nowymi" Brylancikami jeżeli jeszcze tegonie zrobiłam :)
u mnie kupa roboty:
sprzedaję samochody i naczepy taty, tzn. muszę sprzedać ale kiepsko idzie...
szukam nowych zleceń i walczę z przetargami...
planuje lot do UK ale cos mi nie idzie bo albo ceny samolotu duze albo mi nie pasuje...
Pozdrawiam Was wszystkie i buziole śle!

hej :-) wieje dziś okrutnie ale chociaz słonko świeci
spacerek zaliczony, mała śpi, T. w pracy na popołudnie a ja mam chwilę wytchnienia od pisków Igi, od dwóch dni piszczy, wyczytałam wczoraj że to dość często spotykany etap w rozwoju mowy :baffled: oby szybko minął
Martynka u Ciebie tylko jedna tycia czekoladka, a ja jak juz pisałam na paźdz. wciągnęłam dwa batony musli i jeszcze mam ciacho francuskie na popołudnie :tak:
ana no kawaler mi rośnie :tak: a jaki pożytek z niego - zakupy, siostry przypilnuje, odkurzy (tylko najpierw muszę porządnie tupnąć bo leniwy :rofl2:)
Iza o to dziś wesoło może być, oby na dzidziusia nie wzięli figurki gipsowej ze żłóbka, bo trochę ciężko by było :-) pity wypełniłam w programie ale teraz muszę ręcznie przepisać. Buty Seby też powinnam dać do reklamacji, ale T. kupował z młodym i paragon gdzieś posiali

reklama
Mirela przyznaje się, były 2 czekoladki :-D hihi
Ana nie masz powdu żeby Ci głupio było, jak się miałysmy spotkac do zawsze cos wypadało, a to któryś z łobuzów chory, a to któras czasu nie miała i tak ciągle cos :-D hehe
Iza teraz to w ogóle będziesz pełnoprawna Pani fotograf :-D
Dominika widze że u Ciebie tez sie dzieje... Dalej tak kiepsko ze sprzedajesz te rzeczy?? :-( A po co do UK chcesz leciec :-)??
Marta a z Tobą co się dzieje?? Od slubu nam zaginełas w akcji... Co tam u Ciebie??
Jolka a Ty co jeszcze po urodzinach kaca leczysz?? hihi
Ivi jeszcze troche i się na pewno dotrzecie, teraz juz bedzie coraz lepiej :-)
A Karola gdzie?? Pochłonięta macierzyństwem zagineła...
Anja i Ana jak sie czujecie w ciąży?? Ja mysle sobie czasem o córeczce, ale jak pomysle o tej mojej końcówce ciąży to mi się odechciewa... No i niestety na razie warunków zbytnio nie ma, wiec mąż mi to z głowy wybija. No i jakos tak mysle jaka jest najbardziej optymalna różnica wieku miedzy dziecmi, chciałabym żeby Rafał już był bardziej kumaty i nie był zazdrosny o drugie dziecko, ale to chyba niemozliwe w zadnym wieku... Chociaz powiedziałam Patrykowi że na lato chce zaczac staranko, zeby jakos na wiosne urodzic... Zobaczymy co z tego wyjdzie :-D Ps. Kto mi da recepte na dziewczynke :-D?? Ale taka 100% :-D?? Z tym że przed owulacja to u mnie troche ciezko, bo ja dalej nieregularna... buuu No i na razie do tylko takie moje plany :-) Mysle ze ciezko by było finansowo... No i bym chciała 3 pokoje miec, zeby Rafał swój odzielny miał... Ale kiepsko to widze... Ceny kosmiczne...

Ps. Mam 3 tabelki z przewidywaną płcią i w każdej coś innego :-D
http://jolmys.webpark.pl/
http://www.parentingweekly.com/pregnancy/pregnancy_information/chinese_calendar.htm
http://www.webwomb.com/chinesechart.htm

Z Rafałem się niby zgadza. Na dziewczynke wg wszystkich 3 musiałabym zajśc w sierpniu :-D Hehe u was się to zgadzało?? :-D

Ostatnia edycja:
Do góry