Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Aaaa śnieg pada................. WIOSNO!!!!!!!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nadal kiepsko a podatek drogowy trzeba zapłacić:-(Dominika Dalej tak kiepsko ze sprzedajesz te rzeczy?? :-( A po co do UK chcesz leciec :-)??
jeszcze nic straconego, zawsze moze być następna po 2 chłopcach hehehhe he dla mnie juz za późno....
jeszcze nic straconego, zawsze moze być następna po 2 chłopcach heheh
Jestem,ale czasu mam zero!
W ciągu miesiąca do max dwóch bedziemy mieli już new kuchnie :-) i ciągle gdzieś latamy...
Wstyd mi,ale ja się z niczym nie wyrabiam...Postanowiliśmy zatrudnić Panią do sprzątania i prasowania,bo w domu taki burdel,że aż mi wstyd kogoś zaprosić.Ubrania krzyczą żeby je wyprasować,ale nie mam kiedy.Jak młoda śpi to gotuję obiad i sama coś jem.Na dodatek pakowanie paczek,fakturki itp...
.