reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Marabelka leniwy powiadasz ..mój ma 3 lata i tez jak cholera , a powiedzcie czy to moja wina czy na geny zwalać:rofl2: bo widze duze podobieństwo mięzy nim a moim lubym:-D
Martynka ja Vi powiem , że chciałam duzą róznice , choć to duzy egoizm z mojej strony i wygodnictwo i nieoczekiwanie pach pach ....nie czekaj :no:, ja myslę , że dobrze , że tak u mnie wyszło:tak:,może Czaruś jest juz kumatyu i zazdrosny nie bedzie ,a le trzeba tez się napocić , zeby tak było, bo do tej pory to oczko w glowie a tu zmaina się szykuje :rofl2:a jeśli chodzi o płeć to chyba Minka coś ma na to:-D, co nie;-)

u mnie też snieg pada brrr:baffled:

Ostatnia edycja:
Jestem,ale czasu mam zero!
W ciągu miesiąca do max dwóch bedziemy mieli już new kuchnie :-) i ciągle gdzieś latamy...
Wstyd mi,ale ja się z niczym nie wyrabiam...Postanowiliśmy zatrudnić Panią do sprzątania i prasowania,bo w domu taki burdel,że aż mi wstyd kogoś zaprosić.Ubrania krzyczą żeby je wyprasować,ale nie mam kiedy.Jak młoda śpi to gotuję obiad i sama coś jem.Na dodatek pakowanie paczek,fakturki itp...
Chyba z natury jestem bardzo źle zorganizowana i dlatego tak jest,a Grzesiek chodzi w pogniecionych ubraniach.Zresztą powiem Wam,że ostatnio miałam doła,bo w domu bałagan,Oliwia broiła na maksa wszystko wyrzucała rozrzucała rozsmarowywała a ja non stop się wkurzałam i ryczałam straciłam ochotę na wszystko.Grzesiek mi pomaga,ale jak idzie do pracy na 9 i wraca po 17 to niewiele tego dnia zostaje...

martynka mi się nie zgadza,bo powinnam mieć synka,a mam córeczkę.

ana zawsze lepiej zwalić na geny :-) u mnie lenistwo jest nabyte :-) chociaż po 1,5 roku nie wiem co to przespana cała noc :-)

minka jak będziesz lecieć to zapakuj mnie do walizki posprawdzam co trzeba i wracam do kraju :-) A tak serio to chciałam ostatnio do Londynu polecieć na jakieś 3 dni,ale że robimy kuchnie to nie damy rady :-(

iza odezwę się :-)

CRIS powiem Ci,że należy Ci się jakiś mega prezent na dzień kobiet i to chyba nawet ode mnie :-) Podziwiam Cię :-)

No nic zmykam.
Młoda śpi na balkonie.Od piątku Oliwka zasypia na dworzu i śpi po 3 godziny,a że wieje to wciągnęłam ją na góre i śpi na balkonie :-)

Czekam na wiosnę...

Dominika Dalej tak kiepsko ze sprzedajesz te rzeczy?? :-( A po co do UK chcesz leciec :-)??
nadal kiepsko a podatek drogowy trzeba zapłacić:-(
ja do UK po zakupki heheh znalazlam lot co prawda w kwietniu, ale za to za (2osoby + młoda) 480zl w dwie strony z opłatami lotniskowymi :happy:
patent mama na dziewczynke moge "sprzedać" :-p

jeszcze nic straconego, zawsze moze być następna po 2 chłopcach heheh

5sjex.jpg

Hej hej, Mi jakos w tym tygodniu czas przez palce przecieka, normalnie szok jak leci... nie mogę się jakoś zorganizować...
D. wpadły jakieś dodatkowe pieniądze, więc w czwartek kupimy sobie meble - regały na książki (w końcu!) do salonu. I tym sposobem znikną nam w domu ściany :D Fajnie, się cieszę, bo mam tych książek w pip, a od roku wszystko w kartonach, już zapomniałam nawet co tam mam...

Anja - socrates cafe to jak z opisu (w linku) wnioskuję - dyskusje o świecie i życiu - ostatnio byłam w Spółdzielni Literackiej i bardzo fajni ludzie byli - teraz idę zobaczyć jak będzie wyglądać, bo to pierwsze spotkanie z cyklu w Gdańsku. :-) A wybierasz się?

Jestem,ale czasu mam zero!
W ciągu miesiąca do max dwóch bedziemy mieli już new kuchnie :-) i ciągle gdzieś latamy...
Wstyd mi,ale ja się z niczym nie wyrabiam...Postanowiliśmy zatrudnić Panią do sprzątania i prasowania,bo w domu taki burdel,że aż mi wstyd kogoś zaprosić.Ubrania krzyczą żeby je wyprasować,ale nie mam kiedy.Jak młoda śpi to gotuję obiad i sama coś jem.Na dodatek pakowanie paczek,fakturki itp...

.

Marta wyluzuj, ja bardzo zle wspominam okres w jakim jest teraz Oliwka,wszytko mi sie sypalo, mialam dola,nie mialam ssie zoragnizowac,nic mnie nie ciezylo, rutyna zabijala:dry: wiesz to taki kryzys pls ta zima:crazy:i kryzus i zima MINIE;-)
terazz mloda jest super, jestem zoraganizowana pomio,ze czuje sie srednio, Nadi pomaga w sprzataniu :))))nie jest zle.
bardzo dobrze,ze zatrudnilas kogos do pomocy, skoro sobie nie dajesz rady,to moze to lepsze wyjscie niz katowanie siebie
ja np nie prasuje:no:bo nienawidze, jak lukasz ma 2-3 koszule na wazniejsze spotkania to oddaje do pralni +prasowanko.

prawdopodobnie po remonce i porodzie tez zatrudnie sobie kogos przynajmniej na co 2 tyg:confused:
bo zwariuje z 2ka malych dzieci i duza chata

czuje sie juz lepiej, moze nie idealnie ale lepiej:tak:
mi z tych kalendazy chinskich raz wychodzi a raz nie, chcialam dziewczynke, z drugiej strony chcielismy sobie zrobic dziecko na wyjezdzie i z osobitych powodow bardzo chcialam urodzic we wrzesniu,ale wychodzi na chlopaka....nie zawsze mozna miec wszystekigo...ale facet na 100% nie potwiedzony jeszcze:baffled:wiec moze jeszcze szana na laske;-)

reklama
Anja - hehe - przeważnie teraz raczej jak już mówią płeć to się nie mylą, bo jak dla mnie widać jak na dłoni co i jak :D
Ale nie martw się, siostra go ustawi ;-)

Do góry