reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Martusia - Pati walczy z zębami dalej ale poza tym okaz zdrowia.
Domino się wyspał, wygrzał, wypocił i czuje się lepiej. Oby to była taka jednodniówka jak czasem miewa.
A co jest w Krakowie, że tam Ci wysłali? Widzisz chciałaś do Krakowa, to jest jakaś wiadomość od losu, pakuj się i jedź odebrać paczkę. :rofl2:
Ja czekam na Jarka, zjemy obiad i też wybierzemy się jeszcze na jakieś zakupki.
Choinka już ubrana, co za pokraczny drapak sobie wybrałam hihi. Wystrojona ciut lepiej wygląda ale i tak krzywulec :-p;-). Pat oderwać oczu nie mogła, do pomagania się nie brała bo choinka kłuje.

reklama
To dobrze,że Pati zdrowa.

Oli choinka się udała jest taka puszysta :-)

Co do paczki to na stronie napisali,że UPS błędnie wyliczyło trasę...śmieszne to bo jakiś wybitny geograf pomylił Gdynie z Krakowem :confused2:

hej dziewczyny:)
widzę,ze swięta u Was tuż tuż:)

u nas powoli też- wczoraj maz kupil choinke,bo ma total zajob w pracy i moze nie zdazyc w wigilie- wczoraj ja ubrałam a w nocy koty rozebrały i nawet łancuch do sypialni przywloły... :-D

Cześć
Szopka ok, tylko strasznie zimno było i nawet Monciakiem się nie przeszliśmy.
Teraz czekamy na szopką z piasku w Gdyni, ale to już po Nowy Roku ją zobaczymy.
My też choinkę dzisiaj ubieraliśmy, no i się pakowaliśmy bo jutro rano wyjazd kierunek południowy wschód naszego pięknego kraju czyli "Polska Toskania":-)(Roztocze).
Ciekawi mnie jak mały zniesie taką podróż?

Dziewczyny

Składam Wam życzenia wielu radosnych doznań z okazji
Świąt Bożego Narodzenia, wszystkiego co najlepsze w każdym dniu nadchodzącego Nowego Roku

i do usłyszenia w 2010 roku:-)

hausa nie wiem ile mały ma ale mój gdy miał 2 miesiace zrobił z nami ponad 2tys km i sprawował sie wzorowo- potrafil spac 5 godzin bez przerwy:)
WSZYSTKIEGO CO NAJWSPANIALSZE NA SWIETA I W NOWYM ROKU! I SZEROKIEJ DROGI!

hej , wczoraj zaliczyłam wizytę u gina , dzidzia rośnie , "wielka" i ruchliwa, termin mam na 25 lipca tyle , że z usg wychodzi , że jest większa o półtora tygodnia , mięśniakiem na razie mam sie nie przejmować , nie powiększa się , tyle , że mi źle cukier wyszedł:-:)wściekła/y:.
ale juz nie mysle o tym , wczoraj kupilismy choinke , Czaruśko ustroił jak sie patrzy:rofl2::szok:, trzeba było troszku poprawić.
dzisiaj ostatnie porządki...

Iza dobrze , że juz z DD lepiej , he he my tez ręce pokłóte:shocked2:.
Marta oh co za pomylka ..ja pierdziele , miasta pomylili:cool::crazy:
Hausa , to miły wypoczynek Ci sie szykuje , spopkojnej podróży, my przejechalismy całą szwecje i Norwegię z małym i to prze zgóry w sniegu i zaspach , mały spał..ale czym większy tym bardziej kumaty i chcial postoje :sorry:.

milego dzionka...

Hej, hej,

ja tylko na chwileczkę, wybaczcie...

Iza - pewnie, lepiej jechać w dzień, popieram! Nocą to można latem śmigać! MOCNO trzymam kciuki za powodzenie Waszych planów! :tak:
Cieszę się, że DD ma się już lepiej :tak: No i super, że Pati zdrowiutka! :tak:

Ana - no tak właśnie myślałam, że powodem "skowronków" jest Mąż ;-) A złe dolegliwości na pewno szybko odejdą - MUSZĄ! :tak: Cieszę się, że z Maleństwem wszystko ok. A Ty, może powtórz badania z tym cukrem...

Marta - czasami jak Mały mi przyfasoli to faktycznie boli :happy: parę dni temu tak mnie ładował po żebrach i zaczęłam się śmiać, że historia lubi się powtarzać, bo mój A. tak "masował" swoją mamę, że złamał jej żebro - do tej pory je czuje, bo okazało się, że źle się zrosło :happy:
Co do autka to można je zrobić tanio, ale na pewno nie w firmowym salonie... Mój A. ma takiego magika, ale na razie nie jest uchwytny...
"właśnie sama sprawdziłam,że kurier dzisiaj nie przyjedzie,bo wysłali moją paczkę do Krakowa zamiast do Gdyni" -- ja w tym palców nie maczałam ;-):-);-)

Hausa - udanej i spokojnej podróży!

Nie wiem, czy będę miała czas, aby wpaść do Was jeszcze przed Świętami, więc już teraz przesyłam życzenia i ściskam Was Wszystkie mocniutko!

osg6qo.jpg
osg6qo.jpg
osg6qo.jpg

Gwiazdy z nieba,których nie dotkniecie!
Marzeń spełnienia, których nie osiągniecie!
Radość,w życiu tak ciężkim i tragicznym.
Uśmiechu, pustego słowa w moim słowniku!
Wiary która jest chwiejna jak wiatr za dmucha
Szczęścia niewidzialnego oczyma...

2cr29v7.jpg

Może świata u stóp i wielu z nim przymiotników
Wiem czego Wam mogę życzyć
Bądźcie sobą przez każdą chwilkę w życiu.
Która mija nas jak wiatr i czas lecący?
Bądźcie takimi jakimi Was Bóg stworzył.
Nie znających potencjału drzemiącego -
cech ani negatywów.

Jesteście ludźmi zatem nimi pozostańcie?
Właśnie takimi których kocham najbardziej!
Z dobrem i złem w wnętrzu osobowym,
z charakterem ciężkim i nieprzetworzonym!
Gdyż pięknem jesteście takim jak pozostaliście stworzeni...

Powodzenia i walki, sukcesu i ewentualnych darów,
w postaci cech charakteru,
Uśmiechu, przyjaciół, pogody ducha.
Słońca świecącego w dni ciemne i pochmurne!
Dróg dobrych i ścieżyn życia, losu łatwego!
Zdrowia by móc w nimi brnąć
dobrego ducha wiary i myśli w dni 2010.

Ostatnia edycja:
Hej dziewuszki!

DD znowu gorączkuje, zatem święta spędzamy w Gdyni. Jako że plany uległy zmianie to jutro czeka mnie jeszcze sporo pracy w kuchni, zakupów itd. Tak więc pewnie nie będę miała czasu aby złożyć Wam życzenia, zatem czynię to teraz.

brillantnoel16abx8.gif

Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół,
większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych,
a ja życzę, moi mili, byście Święta te spędzili
tak jak każdy sobie marzy.
Może cicho bez hałasu idąc na spacer gdzieś do lasu,
może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z jednej miski,
może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju,
może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli śniegu napada.

życzą Iza, Jarek, Dominiś i Patrysia

reklama
Najserdeczniejsze życzenia: cudownych Świąt

Bożego Narodzenia, rodzinnego ciepła i wielkiej

radości, pod choinką zaś dużo prezentów, a w

duszach wiele sentymentów. Świąt dających radość i

odpoczynek oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był

jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija!!

serdecznie Wam tego życzymy całą rodzinką:-)

388756.jpg

Do góry