reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Dzień doberek

iza u moje siostry zawsze do 3 króli stoi,a jak chcesz to mogę Ci ją na balkonie przetrzymać póki do mamy nie pojedziesz :)

izabela ja to prawdę mówiąc też nie mam od nikogo pomocy no czasem moja siostra wpadnie na kilka godzin,ale moja mama jest po wylewie więc mi nie pomoże,a z tesśiową nie najlepiej żyję i klops.Zresztą mieszka daleko i dobrze.Zawsze chciałam mieć fajną teściową i nie mam...

ivi ja chyba też odświeżę pościel :-)

hausa chyba jest coś w tym,że jakoś mi tak bebik po głowie intensywniej zaczął chodzić jak młoda zaczęła robić pierwsze kroczki...

No a mi się dzisiaj poród śnił:-p Muszę opanować swoje hormony bo jeszcze od tego w ciążę zajdę:-)

Oliwka jeszcze śpi.Ja w piżamie,w domu znowu bałagan,znowu do zapakowania sterta paczek,ale mam już wózek :-)
Teraz na ziewanie mi się wzięło.Chyba idę po jakąś kawkę...

reklama
Hej hej, coś mi się wydawało że wam odpisałam, ale patrzę że nie. Chyba spałam już wczoraj :-D
Caroline - Maciek piękne imię, ja bardzo lubię, mam synka i brata też Maćka. Maćki fajne chłopaki. :-)

Ja dziś idę spotkać się z promotorem, może się uda ustalić termin obrony. :-)

Poza tym ogólnie masakrycznie zmęczona jestem - dzieci stały się mamowate na maksa. Maciek chyba ma taki etap a Piotrek też w ramach rywalizacji rodzeństwa, więc generalnie wiszą na mnie całymi dniami i nie dają się odpędzić. :-D

Buziaki i idę jakiś obiad produkować przed wyjściem, póki małpiszon śpi :happy:

hej
Izabelo S. co prawda moi rodzice i teściowie żyją, ale mieszkają daleko, i też mi jest tu bardzo samotnie zwłaszcza, że tak jak pisałam nie mam w Trójmieście wielu znajomych i czuję się tu samotnie, mąż całymi dniami pracuje, dobrze,że jest dziecko bo chociaż mam w domu do kogo się odezwać!
A te choinki od RMF to czy będą też mniejsze? bo chcę taką małą aby na półce stała i mały do bombek nie sięgał;-)
Ivi dzięki za radę już wietrzę moje "niedźwiedzie"
Emkajot witamy( mi jeszcze 2 m-ce do brakuje do następnej dziesiątki):happy:
Marciag ale masz dobrze z Oliwką bo mój już od 6 hałasuje a tak mi się wstać nie chciało bo ciemnota była
pozdrawiam i życzę udanego dnia pa pa

kasia jak będziesz znała termin daj znać będziemy trzymać kciuki :-)

hausa są takie mniejsze,ale nie mini mini :-)Może i mam dobrze z Oli,ale ona ostatnio chodzi spać ok 24 i nie ważne,że budzę ją ok 8 wtedy poprostu ucina sobie 3 drzemki w ciągu dnia nie 2.Coś się jej poprzestawiało.Może mine...

caroline usnęłaś szybko?

Marciaag i Hausa,
no to skoro Wam też jest nieraz smutno i ciężko - witam w gronie. ja chyba mam dzisiaj ciąg dalszy wczorajszej handry :(

Oby tylko deprecha mnie jakaś nie dopadła.
O ironio dla niektórych ten czas świąt - to taki czas radości, pojednań, spotkań, wybaczania i wogóle wogóle.... (przynajmniej tak media trują)....
a mnie zawsze jakoś dołują i smucą.

A jeśli chodzi o porządki, stwierdziłam, że w tygodniu wystarczająco dużo sprzątam, więc szczególnie z okazji świąt nie będę przesadzać i "pucować" wszystkiego:(

Chyba takich nie będzie...ostatnio takie metrowe były...

Wiecie co moja babcia ta z Wiednia przyszła kartkę na święta tylko do Oliwi napisała tak życzenia i że wyśle jej paczkę z piotrkowa trybunalskiego bo tylko taką ma możliwość.Wyobraźcie sobie,że zachowała się tak jakby mnie i Grześka nie było.Przykro mi,ale trudno.Grześkowi nawet nic nie powiem,bo mu też przykro będzie.Za przeproszeniem głupia baba nie dość,że się nam wtrącała w życie,później nie odbierała telefonów a teraz znowu jakieś cyrki odstawia i obrażona pewnie jeszcze jest na nas...

reklama
witajcie:-)

melduje się Kochane, coprawda u nas ciągle się coś dzieje, także nie mam za wiele czasyu na nic:cool2:bo teściowa do pracy chodzi, wiec ja w domku piore i obiad się stram przyszykować, tak, zeby zjadła ciepły :happy:

generalnie dzieciaki robią rozpierduche, ja szykuje prezenty i takie tam. a od pon będziemy przygotowywać się już generalnie:-p
byłabym zainteresowana przepisem na pierniczki, jeśli ktoś ma dobry to proszę na pw:happy:z góry dziękuje.

witam , naszą nowa trójmiastke!

kasia: trzymam kciuki!
iza: pewnie przed samymi świętami będzie zatrzęsienie w sklapach.
marta: jakbym swoją babcie widziała...:crazy:ja już dawno wrzuciłam na luz, bo ona za dużo ode mnie wymagała-a ja nie żyje po to aby tym wymaganiom sprostać:no:
wild:cieszę sie, ze już Twój męzuś w domku!!

oj, dziewczyny samemu z dziećmi ciężko, u mnie w sumie tylko mąż jest i teściowa z doskoku jak nie pracuje- ale napewno jest mi o wiele lżej, bo mój mężaty na zmiany pracuje, i czasem jak się dobrze ułoży to jesteśmy 3 dni razem-ale swoje wiem, że samemu z dziećmi od rana do nocy, to można kota dostać:confused2:

uciekam, coś przekąsić i pranie rozwiesić. miłego wieczorka wszystkim!!

Do góry