reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Dziewczyny mieliśmy wypadek stłuczkę...
Facet na w tył wjechał tył rozwalony bagażnik się nie zamyka światła zderzak rozwalone...
Oliwia tak płakała,ze szok,ale nic nam się nie stało poza strachem...

reklama
wyjeżdzaliśmy z manhattanu i Grzesiek zatrzymał się przed przejściem dla pieszych żeby ludzi puścić i nagle huk polecieliśmy do przodu odwróciłam się bo pierwsze co pomyślałam to wybuch ale patrzę że facet nam w tył wjechał.Oliwia tak płakała ale się nie dziwię ja jestem obolała a co dopiero takie dziecko.A Pan do nas przepraszam zagapiłem się.Spisaliśmy oświadczenie szkodę już zgłosiliśmy i ciekawe ile nam wypłacą,bo trzeba to naprawić bez samochodu nie wyobrażam sobie życia z małym dzieckiem i moją pracą :-(

f5f38ff84439688fmed.jpg

Ostatnia edycja:
Marta współczuje teraz przed swiętami :-( Dobrze ze sie wam nic nie stało :-(
My juz 2 razy zaliczylismy walniecie w tyłek, znaczy ze ktos nam wjechał, ale jeszcze jak Rafała nie było, w starym samochodzie...
No i raz ze znajomymi 3 lata temu zaliczyłam drzewo, na szczescie miałam tylko lekko krąg przesuniety i zwykły kołniez na 10 dni, wiec dobrze sie skonczyło :-)
A ja koncze redsika i ide zaraz lulu :-)

Hej!!!

Marta, o kurde, pech że właśnie teraz kiedy samochód potrzebny w okresie przedświątecznym ale szczęście w nieszczęściu że to tylko stłuczka a nic poważnego.

Melduję że dziś wyszedł nam pierwszy ząbek, jupi !!!!
Obyło się bez sensacji, ślinił się tyle co zwykle, czasem wybudzał się tylko w nocy ale nie płakał tylko sobie stękał i zasypiał znowu, a wczoraj paluszek sobie w buźce trzymał ale w sumie wyszedł bezboleśnie chyba.

Buziaki i miłego dzionka kochane, ja zmykam do moich porządków.

Pa

No to wielkie gratulacje dla Alexa z okazji pierwszego ząbka! :-D

I co kobitki? Spotykamy się dziś na skwerze przed 11:00 i stoimy po choinki?

edit:

Właśnie mi dzidź padł na kanapie... Rano zrobiła alert o 5:30 i teraz przyniosła swoją podusię na kanapę i zasnęła. Sama słodycz hehe.

Ostatnia edycja:
ja dzis zaliczam US, ZUS, Urząd Miasta i notariasza... wiec chyba nawet na kino nie starczy miejsca...buuuuuuu
Marta współczuje!

gratki dla Alexa :-)

Ja obudzilam się o 4 i spac nie mogłam.Usnęłam po 6 i właśnie wstałam

Jakiś humor mam marny.Jeszcze fotelik trzeba wymienić a kupiliśmy go za 800zł.Ciekawe kto nam za niego zwróci pieniądze...

Idę wypić kawe nakarmię mała i bardzo powoli będziemy się zbierać po choinki :-)

reklama
hej dziewczyny:)

Marta współczuje ....:-(
Gosia super , macie pierwszego ząbulka , gratki dla Alexa:-D.
Minka , oj ,a le zabiegana jesteś:shocked2:
Iza miłego spotkanka...
ja dzisiaj rano jechałam na badania na obrońców wybrzeża , bardzo dawno temu byłam w Gdyni i jestem zachwycona , jaki piekny klimat:eek::rolleyes: świąteczny.,....jeszcze z rana o 7 tak fajnie śnieżyło...:tak::rolleyes2:, u mnie w domu jeszcze nie świątecznie ..nie mam siły po pracy kompletnie na nic tylko na spanie ...a musze jeszcze wejść na strych po dekoracje i posprzątac szafy...:crazy::growl:oj jak ja tego nie lubię...brr.
wczoraj szefuncio wysłał podanie do dyrki o przedł€żenie umowy i powyzke dla mnie:happy:, mam nadzieje , że przejdzie to dalej bez zastrzeżeń:-p, trzymajcie kciuki:)teraz juz się żegnam i ściskam cieplutko, miłego dnia

Do góry