reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

WildWind – ja też nie wierzę, ale muszę Ci powiedzieć, że jak tak czytam o imionach osób, które znam, to pasuje jak w mordę strzelił :tak::-D:-)
MOCNO trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę i czekam z niecierpliwością na wieści!

Martynka
– Rafał miał pewnie złą noc, tak samo jak my czasem mamy :tak:
A na jakie tematy masz napisać te prace? Napisz, może byłabym Ci w stanie pomóc i wspomóc swoimi :happy:

Marta – mam taką nadzieję... że w końcu uda mi się powrócić do normalności z tym spaniem... na razie jak widzisz jest po 1 w nocy, a ja siedzę... :rolleyes2:

Trzymam kciuki, aby Oliwce wszystko ładnie zeszło i nie było konieczności stosowania dodatkowych leków.
No i trzymam kciuki za mandat – aby był jak najmniejszy! ;-)

podasz swierze rogaliki a on i tak ci sie kaze rozebrac :)))))

Ale mnie rozbawiłaś :-D:-D:-D

reklama
Dzień doberek
I znów dzisiaj pogoda nie dopisuje a ja znów dzisiaj sama.
ale za to się wyspaliśmy, mąż jak wychodził do pracy dał małemu mleko i się spało do 10.
WildWind trzymam kciuki za Was,
Pozdrawiam

Ja mam do napisania po 2 prace z ekonomi, marketingu w turystyce, geografii turystycznej i podstaw turystyki :-D he he

A dzisiaj sie znowu nie wyspałam jakos i nic mi sie nie chce... A ta pogoda mnie dobija...

Hej,

no to zostałam sama. Zawiozłam mojego o 5 rano na dworzec - pojechał na zajęcia do Krakowa :happy:, no i wróci jutro po 22.

Rzeczywiście, pogoda jest strasznie dobijająca :oo2:

Martynka, z turystyki nie pomogę, ale ekonomia może akurat... Jakie tematy?

Ostatnia edycja:
Witam:-)
mam cynk od Izuni że w ETC na Zaspie jest Mikołaj , więc dzieci mogą mu powiedzieć co chcą pod choinkę ;-) robione są foteczki i prezęty ponoć za fri mogą zapakować:tak:
mam nadzieę że nic nie przekrąciłam:-p
ja właśnie wychodzę na spacerus więc tam chyba zajdę :tak:
Pozdrawiam Wszystkie Mocniutko:-)

Ja jak bedzie ładnie sprobuje jutro moich wyciagnac na:
I Ty możesz zostać Świętym Mikołajem - koncert TVP
Zapraszamy na finał XVII edycji charytatywnej akcji Programu Drugiego Telewizji Polskiej „I Ty możesz zostać Świętym Mikołajem”. Koncert zwieńczający akcję odbędzie się 6 grudnia w Gdyni. Początek – godz. 15.00.
Scena koncertu mieścić się będzie przy ORP „Błyskawica”. Uczestnicy pojawią się również na jego pokładzie.
Koncert poprowadzą: Anna Popek i Maciej Miecznikowski oraz Małgorzata Kożuchowska i Piotr Polk. Wystąpią: Łukasz Zagrobelny, Patrycja Markowska, Big Cyc, Pectus, Anna Wyszkoni, Katarzyna Zielińska, Leszcze, De Mono i Majka Jeżowska, Stachursky, Golec u’Orkiestra, PIN, Łzy, Video, Volver i Sasha.

A ja bym najchetniej zapadła w sen zimowy i wstała na wiosnę... Normalnie totalna chandra jesienna..

cześć Kobietki.

u nas meeega zawirowanie, mój mężaty, na noc do pracy, także ja sama z dzieciarnią:confused2:ale za to jutro azem bedziemy!

wild wind: trzymam kciuki, za dobre wyniki!
iza: piękne fotki dodałaś :tak:
caroline: jak samopoczucie??
martyna: też chętnie zapadłabym w sen zimowy:eek:powodzenia w pisniu prac!
marta: i jak Oliwka? schodzą jej te plamki??

a ja wczoraj pociłam się nad blogiem, i takie oto efekty są :
http://doula-gdansk.blogspot.com/
mam zamiar artykuły tłumaczyć, żeby były jakieś opracowania badań po polsku, bo nic takiego nie idzie znaleźć - a tak powstanie przynajmniej jakaś baza wiedzy o douli:tak:siedziałam do 1, a rano byłam nieżywa:confused2:moze macie jakieś ciekawe propozycje, co tam mogę jeszcze zamieścić (linki, zagadnienia)-czekam na sugestie:-p

uciekam narazie, muszę dzieci do spania już przygotowywać, coby mieć spokojny wieczór:cool2:

Mamo w boju uważam, że twój blog jest bardzo fajny, tylko uważam, że powinnaś rozreklamować go na różnych portalach dla kobiet w ciąży czy młodych mam.
Jeżeli chodzi o linki do stron to np. może być taki
RehaBABY - Aktualności
sprawdzam forum bo czekam na odzew od wildwind

Martyno my jutro też się wybieramy na skwer

reklama
Wydra to łasuch-oczywiscie bardzos ie ucieszyl z rogalikow:) za kazym razem cos mu pieke:) bardzo go lubie.

Minka-bardzo dobrze wygladasz:)

co do wizyty. mala wazy 1600g wiec super przybrala. poki co za tydzien musze jechac na KTG na kliniczną. jesli wyjdzie zle-zostane tam i urodze a jesli super to 22 grudnia wizyta kolejna. wtedy juz napewno bedziemy mysleli o rozwiazaniu. na razie skacze z radosci. Jaśminka jest zdrowa i juz sporo wazy hihihi.. oby do 22 grudnia bylo wszystko super

dziekuje za dobre mysli i slowa. napewno pomogly:)

Do góry