reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
hausa: wiem, ale u mnie tak krucho z czasem, ze wszystko robię małymi kroczkami:sorry:

Aniu: bardzo się cieszę, że mała tak pięknie przybrała i jak Minka pisała,była bardzo aktywna!

Ostatnia edycja:
Super wiadomości Aneczko - niech Jaśmina dalej tak rośnie zdrowo :-)

Nie wiem babeczki, czemu Wam rano nie napisałam, coś mnie zaćmiło, chyba ta pogoda albo trema. Jutro oraz w dwa kolejne weekendy w ETC na Zaspie od 12-18 będzie Mikołaj, renifery, śnieżynki, różne gry i zabawy z animatorami... Można sobie z Mikołajem pogadać, zrobić z nim za darmo zdjęcie, za darmo zapakować prezenty. Dzieci piszą list do Mikołaja, malują jego portrety, ozdabiają bombki, pierniczki, śpiewają kolędy, jest koło fortuny i ogólnie mega świąteczna atmosfera. Jejku jak ja to lubię - teraz to już można :-D

Jolcia - dzięki, że wpadłaś, miło było Cię zobaczyć i Twoją gromadkę. A ten Twój starszak to naprawdę super braciszek dla małolatków :tak: Miło było patrzeć jak się bawi i opiekuje Dominisią.

buziaki i dobrej nocy kobitki :-)

Minko-to wlasnie po pierwszym KTG prawie jechalam karetką na kliniczną..ale powtorzylismy drugi raz-lezalam poltorej h-no i w miare oki wyszlo.. na poczatku miala zaniki tętna.. wiec jaja. no nic jakos to bedzie:) do nastepnego poniedizalku-zostaje..wiec skacze z radosci,ze spedze jedną noc z mezem:)

Na początku zacznę od Ani, bo na wieści od niej tak długo czekałam...
Naprawdę BAAAARDZO się cieszę z wyników i tego, że Jaśminka tak przybrała na wadze! Widzisz co potrafi uczynić taka grupa Babeczek trzymających kciuki?! ;-)

Oby tak dalej! Ja nieustannie trzymam!!! :tak:

A tak poza tym to niezła jesteś z tymi rogalikami, naprawdę je upiekłaś i mu sprezentowałaś :-D hehe

Cris – stronka, super sprawa! :tak: Zgadzam się z Hausą, że koniecznie trzeba (jak będziesz miała chwilkę) przysiąść nad umieszczeniem reklam tu i ówdzie :tak:
Moje samopoczucie? Hmm... muszę powiedzieć, że od jakichś dwóch, trzech dni zachciewa mi się spać w ciągu dnia :rofl: a wtedy prawie biegnę do łóżka i nie żałuję sobie :-) bo niestety nocami dalej siedzę :eek:

caroline. juz dostal ode mnie blache jablecznika, sernik na zimno, rogaliki drozdzowe, z bialego sera, hmm.. i juz stracilam glowe-tyle tego hihihihihihi.. to łasuch-po za tym naprawde go lubie jako czlowieka.. nie tylko jako lekarza... co mi szkodzi kawal ciacha upiec-a dla niego tyle radosci:) zawsze ma radosne oczy ja mnie widzi ze smakowitosciami hihihi

reklama
Do góry