reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
to ja sie z Wami zegnam na 3 tyg:rofl2:
ciezarowka zycze duzo sily i mam nadzieje, ze zadna sie nie rozpakuje do mojego powrotu:tak:

no i wszystkim innym pieknych i rodzinnych swiat:-)

papa

ps spakowani juz i zaliczam niezlego nerwa:cool:

Przyjemnej i spokojnej podróży Aniu!

Jak Wam cioteczki minął weekend?

Ja jutro w pracy także (Karola mam nadzieję, że się zobaczymy :-)), dostawa przyszła to będę miała co robić, układać, przekładać :laugh2: uwielbiam to. A Jarek wziął wolny dzień na opiekę nad dzieckiem :szok: szok, szczeny pozbierać nie mogę hihi.

Buziaki i dobrej nocy (zwłaszcza Karolci ;-))

WildWind – ten tydzień to tak szybko zleci, że nawet nie zauważysz :wink:

Cris – BAAAAAAARDZO dziękuję! Odpisałam Ci :happy: Ściskam

Anja78 – życzę Tobie/Wam super odjazdowego pobytu, mega wypoczynku, pięknych widoków, no i powrotu w dwupaku
:wink:
Dziękuję za życzenia. Tobie/Wam również życzę zdrowych Świąt, co prawda bez śniegu, tylko w upale, ale może to i dobrze :wink:
P.S. Trzymam kciuki za podróż!

Iza – wizytę mam o 14:45, więc wpadnę przed albo po niej :happy:
Bardzo mi się ten tekst spodobał: „szczeny pozbierać nie mogę” :-D:-D
Wielkie dzięki za życzonka dobrej nocy, ale jak widzisz jest już 2:30, a ja dalej żywa i wesoła :wink: Na całe szczęście pospałam troszkę w dzień :tak:

Buziole dla Was Wszystkich

Hej hej,

Anja - wspaniałego, udanego koncepcyjne ;-) wypoczynku :-)

WildWind - super wieści! Bardzo się ucieszyłam że malutka urosła tak pięknie :-) Oby tak dalej, ciotka. I trzymam kciuki nadal :-)

Iza - wow! To macie przedłużony weekend :happy:

Caroline - ja od czwartego czy piątego miesiąca do końca ciąży w obu ciążach spałam po 2-3 godziny na dobę i żyję. Ba, nawet specjalnie zmęczona nie byłam. Także da się. Zostałam czytelnikiem dziesięciolecia w bibliotece bo trzaskałam jedną książkę dziennie :-D Dzieci zdrowie i dobrze rosły mimo mamy wymęczonej, także się nie przejmuj. :happy:

Cris - bardzo fajny pomysł z blogostroną. :tak:

A my pracowity mieliśmy weekend. W sobotę rano byliśmy w Akwarium w Gdyni - dzieciakom się podobało, nawet grzeczni byli w miarę. Po południu byłam z Piotrkiem na imprezie pt "Mikołaj przypływa Motławą i idzie w paradzie zapalić choinkę na Długim Targu". Piotrkowi jak zawsze najbardziej podobała się orkiestra wojskowa :-D A w niedzielę mieliśmy najazd jednych dziadków rano, a u drugich byliśmy po południu na imieninach więc rodzinnie. Za to słabo odpoczęliśmy więc trochę padam...

ja sie ciagle dobrze czuje. tzn fozycznie jest naprawde super. tylkoc zasem mi slabo-bo czasem skoczy cukierek. po za tym mala dzis raz tylko miala czkawkę i odczulam 10 ruchow w dzien. i tek super-choc to niewiele jak na prawie 32 tydzien. maz za poltora tyg wraca-wiec Wydra nie mzoe mnie jeszcze polozyc w szpitalu. ktos musi sie zajac Antkiem przeciez!!

dzis zdecydowalam o zmianie imienia dla małej hihihihi bedzie Jaśmina:) mysle,ze to juz sie nie zmieni-choc trudny wybor-dla faceta od razu wiedzialam..dla baby jakos mi gorzej

oj oj nie wiem co powiedzieć .......bo ja tez obstawiam przy Jaśmince albo Zuzce...............Za mną to juz chodzi od pierwszej ciąży....:-D:-D

Hej laseczkai jak Mikołajki ...mój mały chory , ale zaliczył impreze w piątyek w swoim przedzkzolu:tak:,

reklama
Dzieńdoberek :wink:

Kasia - wielkie dzięki za podtrzymanie na duchu :happy: ja oczywiście nie użalam się nad sobą, tylko czasem jestem trochę zmęczona brakiem snu :happy: Ale dam radę! :wink:
Muszę Ci jeszcze powiedzieć, że chociaż stara krowa jestem to mnie również bardzo podobało się w Akwarium :yes: Byłam tam po raz pierwszy we wrześniu z moją psiapsiółką, która była u mnie wówczas w odwiedzinach :-) Najwięcej czasu spędziłam na ostatniej sali, przy anakondzie :-):-)

Ana - Zuza to również super imię, jeśli nie chcesz się powtarzać
:yes::yes: zdrówka dla Czarusia, no i Ty też dbaj o Siebie! :yes:

No nic, zmykam na razie. Dzisiaj mam wizytę kontrolną, więc trzymajcie kciuki :tak:

Miłego dzionka dla Wszystkich. Aby mimo wszystko wyszło słonko!

Ostatnia edycja:
Do góry