reklama
Marciaag
Styczniowa mama Oliwi
Cześć
Dopiero siadłam porządnie do komputera
minka kupiliśmy takie tam spożywcze rzeczy,ale jak wpadliśmy na zabawki to jak dzieci się zachowywaliśmy tyle tam tego jest.Patrzyłam co Oliwi kupić na gwiazdkę,ale i tak nie wiem.Te kotki miałczące myszka miki tańcząca i gadająca krzesełka uczydełka itp...Masakra....ale ceno na spożywkę selgros jest super :-)
WildWind mi się też wydaje,że Antoś ma jeszcze czas,ale wiem,że jest poradnia logopedyczna na nfz na opata hackiego i tam można sprawdzić czy z mową maluszka jest wszystko ok.Wiem,że nawet z półrocznymi dziećmi tam przychodzą,bo w szkole rodzenia mieliśmy spotkania z tamtejszą logopedą.
sorki za chwilę postaram sie więcej napisać bo oli marudzi i na lapku prawie leży
Dopiero siadłam porządnie do komputera
minka kupiliśmy takie tam spożywcze rzeczy,ale jak wpadliśmy na zabawki to jak dzieci się zachowywaliśmy tyle tam tego jest.Patrzyłam co Oliwi kupić na gwiazdkę,ale i tak nie wiem.Te kotki miałczące myszka miki tańcząca i gadająca krzesełka uczydełka itp...Masakra....ale ceno na spożywkę selgros jest super :-)
WildWind mi się też wydaje,że Antoś ma jeszcze czas,ale wiem,że jest poradnia logopedyczna na nfz na opata hackiego i tam można sprawdzić czy z mową maluszka jest wszystko ok.Wiem,że nawet z półrocznymi dziećmi tam przychodzą,bo w szkole rodzenia mieliśmy spotkania z tamtejszą logopedą.
sorki za chwilę postaram sie więcej napisać bo oli marudzi i na lapku prawie leży
mama w boju
jest ich troje :-)
ja tylko tak na chwilkę, zupełnie nie mamostatnio czasu,latampo urzędach,sklepach ciągle cośmuszę załatwaić
Aniu: nie steresu sie, Emuś ma ponad 2 lata i dopiero zaczyna coś dukać, co w brzmieniu jest podobne do normalnych słów. chłopcy czasem zaczynają mówić nawet w wieku 4 lat. W przyszłym tygidziemy na bilans i zobaczymy coPani Doktor nam powie
Głowa do góry!!
swoją drogą ostatnio,jak Emusiowi spadł samochód ze stołu usłyszeliśmy coś takiego
kua 

nie wiem skąd takie słowa
wczoraj Antoś miałdzień lotnika lub spadachroniarza bez spadochronu... najpierw wlazł na stół... nadalnie wiem jak,boniemajuż możliwosci odbicia,podejrzewam,zemu siostra pomogła- i spadł, potem z sofy zleciał
i z parapetu na sofę... makabra. wstawałi dalej leciał sie gdzieś wspinać
spokojnej nocki Kochane
uciekam do męzatego, się nim nacieszyc, bo dziś mało mieliśmy dla siebie czasu.

Aniu: nie steresu sie, Emuś ma ponad 2 lata i dopiero zaczyna coś dukać, co w brzmieniu jest podobne do normalnych słów. chłopcy czasem zaczynają mówić nawet w wieku 4 lat. W przyszłym tygidziemy na bilans i zobaczymy coPani Doktor nam powie

swoją drogą ostatnio,jak Emusiowi spadł samochód ze stołu usłyszeliśmy coś takiego

spokojnej nocki Kochane

caroline.g
Lutowa Mamuśka '10 ;)
Iza - nie wiem, czy udało Ci się finalnie skontaktować z Martą, czy nie... :-( W każdym bądź razie, nie czekaj na mnie o 9:30. Jeśli przyjadę to o jakiejś późniejszej godzinie. Jeśli możesz to napisz mi proszę, do której będziesz w pracy.
Ania - nie denerwuj się Małym! Tak, jak napisała Cris - chłopcy później zaczynają mówić, więc głowa do góry! Wszystko będzie ok!
Cris - pogratulować Syna akrobaty
Miłej nocki Wam życzę.
Ania - nie denerwuj się Małym! Tak, jak napisała Cris - chłopcy później zaczynają mówić, więc głowa do góry! Wszystko będzie ok!

Cris - pogratulować Syna akrobaty
Miłej nocki Wam życzę.
Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
Hej, ja tylko na chwilkę :-) Dziś do pracy idę, nareszcie
Nie sądziłam że się tak cieszyć będę...
Karola - jestem cały dzień czyli do 20:00.

Karola - jestem cały dzień czyli do 20:00.
minka_12
Majowe mamy'08 Mama i Macocha ;-)
Ania mój syn nie mówił nic do 3lat a 2tyg. po urodzinach mówił npełnymi zdaniami i jadaczka mu sie wogóle teraz nie zamyka
iza powodzonka w pracy ;-)
marta my tez tam jedzonko kupujemy szczególnie śledzie hehe my wszystko co ma śledzia chłoniemy :-) całe jedzonko tam kupujemy
tylko szkoda ze tam gotówką trzeba płacić. My chyba jednak na teletubisia tanczacego sie zdecydujemy dla Julci Teletubiś tańczący PO ,LALA, DIPSY ,TINKY Winky (800479195) - Aukcje internetowe Allegro
ale jeszcze nie zdecydowalismy sie na 100% , dla chłopaków juz wybrane
cris twoje dziciaki to mega kaskaderzy

iza powodzonka w pracy ;-)
marta my tez tam jedzonko kupujemy szczególnie śledzie hehe my wszystko co ma śledzia chłoniemy :-) całe jedzonko tam kupujemy

ale jeszcze nie zdecydowalismy sie na 100% , dla chłopaków juz wybrane

cris twoje dziciaki to mega kaskaderzy

reklama
Cześć Trójmiastki
te "stare
" i nowe 
Wpadłam się przypomnieć
Ale sie u was dzieje....szok...czasem was podczytuje, ale ciezko byc na bierząco
, jak sie pracuje i ma przedszkolaka w domu
WildWind, ivi
piekne suwaczki...gratulacje
)))
miłego dnia
i buziaki dla wszystkich 

Wpadłam się przypomnieć

Ale sie u was dzieje....szok...czasem was podczytuje, ale ciezko byc na bierząco

WildWind, ivi
piekne suwaczki...gratulacje
miłego dnia
Podziel się: