reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Właśnie Pati sama z siebie zostawiła mi niespodziankę w nocniczku - pierwsza kupka do nocnika! :-D
A wczorajsze przedpołudnie było całe bez jednej wpadki :tak:

Cześć Dziefczynki ;-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ANTOSIA!

Coś ostatnio nie mogę spać... przewracam się z boku na bok... jak już zasnę to za niedługo się budzę, patrzę na zegarek a tu najwyżej godzina minęła :-( przez to cały czas jestem niewyspana i mega drażliwa... jakieś pomysły na przyczynę...?

Ania – ja jak na razie przytyłam 10 kg. Oprócz brzuszka najbardziej poszło w tyłek i uda :wściekła/y:
Pamiętaj więc o mnie jak będziesz przechodziła na dietkę po porodzie :tak:

dziuba127 – ja jak na razie mam tylko wózek, ponieważ dostaliśmy go od siostry mojego A. Poza tym jeszcze nic nie kupiliśmy :shocked2: Ale mam nadzieję, że zdążymy.
Jak tam Martynka? Mam nadzieję, że już troszkę lepiej.

kasia_z – powodzenia w nauce, a później na egzaminie! Zdradzisz co studiujesz?
:happy2:

Marciaag – i jak Oliwka? Lepiej troszkę?

Iza – oczywiście, rozumiem, nie ma sprawy. Pół godzinki szybciej, czyli? A może wolisz inny dzień?

Fajnie, że masz tymczasową „pomoc” w domku ;-) Przynajmniej trochę odsapniesz.
GRATULACJE dla Pati!!! Duża i grzeczna Dziewczynka! :-)

Miłego dnia.

Karolina, jak już będziesz przy okazji na Witominie to może jednak czwartek ale np o 9:30 w Witawie? Poznamy się osobiście, pogawędzimy chwilkę, tak jak pisałaś może jakiś pomysł na sesję mi wpadnie jak Cię zobaczę :-) No bo nie wiem czy innego dnia będzie Ci się chciało specjalnie dla mnie jechać :-p:cool2:

P.S. Dziś dużo pierwszych razów Patusia miała - pierwszy raz samodzielnie otworzyła lodówkę zadowolona z siebie że hoho. A potem jeszcze bardziej zadowolona bo udało się jej zakosić mamie aparat, uciekła chyłkiem do kuchni i udawała że robi zdjęcia :)

Ostatnia edycja:
Karolina, robię doktorat z biotechnologii, a egzamin mam przedmiotowy z biochemii. :-)
Słońce dziś piękne ale zimno potwornie :cool2:

Iza - dla mnie nie ma problemu :happy2: Tylko my się razem z Anią umówiłyśmy w Witawie, aby Cię odwiedzić :happy2:
Mówiłam, że Pati mądra i zdolna :happy2: Nawet już konkurencję z Mamą rozpoczęła ;-)

Ania - czy może być pół godziny wcześniej w czwartek, o 9:30? :happy2:

kasia_z - no proszę! To tym bardziej pokłony! Trzymam kciuki!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny,

nie obrazicie się, jak popełnię tutaj trochę prywaty...?

Wczoraj wieczorem wystawiłam na Allegro moją sukienkę ślubną i futerko.

Czy mogłybyście - w wolnej chwili - rozpowszechnić tą informację wśród znajomych Kobiet? :happy2: Będę baaaardzo wdzięczna!

SUKNIA ŚLUBNA AGNES 1629/2008, Ecrue,38/40,175 cm (804736185) - Aukcje internetowe Allegro

Eleganckie FUTERKO Z NOREK, Ecrue, rozmiar 38/40 (804761792) - Aukcje internetowe Allegro

Z góry bardzo serdecznie Wam dziękuję i pozdrawiam
karola

reklama
Karolino, na 100% nie dam rady na 9.30. jest to niewykonalne. zastawiam sie nawet czy na 10 dam rade. dzis niestety zasłabłam. poki co fatalnie sie czuje. napisze Ci jutro priv Karolino.

Do góry