reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Martka, dziekuje:) bedzie dziewczynka tym razem-NINA :)

co do mowienia Antolka to ja sie nei przejmuje-ale lekarze mnie straszą.

Izunia-ładnie dzis wygladałaś:)

dotka -witam w naszych progach.

reklama
dotka oj niestety mamy do siebie jakieś 23 km ;-)ja mieszkam dokładnie między Domatówkiem a Darzlubiem ;-)

Martka - witaj!! jejku jak dawno Cię tu nie było! :)) Co słychać? Jak przedszkolaczka mała?:)

WildWind
znajomej syn do 3 rku zycia nie mówił nic....teraz ma 5 at i jest słodkim, bystrym wiecznie gadajacym człowieczkiem ;)

Ivi
nasz przedszkolak ma sie dobrze, czywiscie nie obyło sie bez zgrzytów, kiedy to dotarło do niej ze do przedszkola trzeba chodzic codziennie, a nie tylko wtedy jak sie chce.....zrywano mi dziecko z szyi z placzem ...ale na szczescie po 3 takich akcjach wszystko wróciło do normy ;)))
Teraz siedzimy od tygodnia w domu, bo mała miała wielki katar a po nim okazało sie ze ma zapalenie ucha, wiec moje dziecko siedzi w oknie i patrzy z utesknieniam na przedszkole (bo mamy je zaraz pod domem). Tęskni za kolezankami i panią ... a ja za pracą....:-D:-D:-D

hehe no to mieliście niezłe atrakcje przedszkolne :-)A nie tęskno Ci do naszych wioskowych widoków? ;-)

WildWind - ja bym przebadała. Czasem przyczyną mogą być zaburzenia słuchu (np. jako powikłanie po przeziębieniu), a takie rzeczy im szybciej korygujesz tym lepiej :tak:
A Antoś rozumie polecenia i reaguje na to co mówisz? Jeśli tak to raczej jest ok.:tak:

Antoś napewno nie jest gluchy:) przyniesie kapcie i pojdzie na kanape:) a jak mowie plusk plusk to juz mi sie wdrapuje do rece:) on baaaaaaaaardzo duzo gada... ciagle krzyczy na spa:) tlumaczy mu cis-ale wszystko to w swoim jezyku. tylko pies to -GA (gacek). nie wiem dlaczego nie chce powtarzac mama. co do badania to pewnie po bilansie dwulatka gdzies mnie wyslą. mamy jeszcze czas do lutego:)

WildWind - to znaczy że raczej wszystko ok jest. :tak: U mnie Piotrek w tym wieku co Antoś nazywał rzeczy jednosylabowymi skrótami, dwie sylaby to było ponad jego siły ;-)
PS urocze zdjęcia na fotkowym - Antoś jest przecudny!

Martka, witam po długiej przerwie! Michaśka mocno wyrośnięta, fajne foteczki, śmieszka z niej w ciągu dalszym :-) U nas też Piotrek teraz do przedszkola poszedł, ale o dziwo jakoś bezboleśnie dość poszło. :happy2:

reklama
Dobry wieczor :D

Znalazlam toic TROJMIASTO i sie bardzo ucieszyłam.. nie mam tu nikogo a bardzo chcialabym kogos poznac :)

Mam na imie Ola, mam lat 20 jestem mama 7 miesiecznego Fabianka i zona ;D

Do góry