reklama
WildWind
znajomej syn do 3 rku zycia nie mówił nic....teraz ma 5 at i jest słodkim, bystrym wiecznie gadajacym człowieczkiem
Ivi
nasz przedszkolak ma sie dobrze, czywiscie nie obyło sie bez zgrzytów, kiedy to dotarło do niej ze do przedszkola trzeba chodzic codziennie, a nie tylko wtedy jak sie chce.....zrywano mi dziecko z szyi z placzem ...ale na szczescie po 3 takich akcjach wszystko wróciło do normy ))
Teraz siedzimy od tygodnia w domu, bo mała miała wielki katar a po nim okazało sie ze ma zapalenie ucha, wiec moje dziecko siedzi w oknie i patrzy z utesknieniam na przedszkole (bo mamy je zaraz pod domem). Tęskni za kolezankami i panią ... a ja za pracą....
znajomej syn do 3 rku zycia nie mówił nic....teraz ma 5 at i jest słodkim, bystrym wiecznie gadajacym człowieczkiem
Ivi
nasz przedszkolak ma sie dobrze, czywiscie nie obyło sie bez zgrzytów, kiedy to dotarło do niej ze do przedszkola trzeba chodzic codziennie, a nie tylko wtedy jak sie chce.....zrywano mi dziecko z szyi z placzem ...ale na szczescie po 3 takich akcjach wszystko wróciło do normy ))
Teraz siedzimy od tygodnia w domu, bo mała miała wielki katar a po nim okazało sie ze ma zapalenie ucha, wiec moje dziecko siedzi w oknie i patrzy z utesknieniam na przedszkole (bo mamy je zaraz pod domem). Tęskni za kolezankami i panią ... a ja za pracą....
WildWind - ja bym przebadała. Czasem przyczyną mogą być zaburzenia słuchu (np. jako powikłanie po przeziębieniu), a takie rzeczy im szybciej korygujesz tym lepiej
A Antoś rozumie polecenia i reaguje na to co mówisz? Jeśli tak to raczej jest ok.
A Antoś rozumie polecenia i reaguje na to co mówisz? Jeśli tak to raczej jest ok.
Antoś napewno nie jest gluchy przyniesie kapcie i pojdzie na kanape a jak mowie plusk plusk to juz mi sie wdrapuje do rece on baaaaaaaaardzo duzo gada... ciagle krzyczy na spa tlumaczy mu cis-ale wszystko to w swoim jezyku. tylko pies to -GA (gacek). nie wiem dlaczego nie chce powtarzac mama. co do badania to pewnie po bilansie dwulatka gdzies mnie wyslą. mamy jeszcze czas do lutego
WildWind - to znaczy że raczej wszystko ok jest. U mnie Piotrek w tym wieku co Antoś nazywał rzeczy jednosylabowymi skrótami, dwie sylaby to było ponad jego siły ;-)
PS urocze zdjęcia na fotkowym - Antoś jest przecudny!
Martka, witam po długiej przerwie! Michaśka mocno wyrośnięta, fajne foteczki, śmieszka z niej w ciągu dalszym :-) U nas też Piotrek teraz do przedszkola poszedł, ale o dziwo jakoś bezboleśnie dość poszło.
PS urocze zdjęcia na fotkowym - Antoś jest przecudny!
Martka, witam po długiej przerwie! Michaśka mocno wyrośnięta, fajne foteczki, śmieszka z niej w ciągu dalszym :-) U nas też Piotrek teraz do przedszkola poszedł, ale o dziwo jakoś bezboleśnie dość poszło.
reklama
zasmarkana mama
Zaciekawiona BB
Dobry wieczor
Znalazlam toic TROJMIASTO i sie bardzo ucieszyłam.. nie mam tu nikogo a bardzo chcialabym kogos poznac
Mam na imie Ola, mam lat 20 jestem mama 7 miesiecznego Fabianka i zona ;D
Znalazlam toic TROJMIASTO i sie bardzo ucieszyłam.. nie mam tu nikogo a bardzo chcialabym kogos poznac
Mam na imie Ola, mam lat 20 jestem mama 7 miesiecznego Fabianka i zona ;D
Podziel się: