reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
witajcie wieczorową porą :-)ja dziś ucieszona od ucha do ucha bo przyszły paczki z allegro z ciuszkami dla Tymcia:-):-)są śliczne!!

zasmarkana - witaj :-)

Cześć dziewczynki!!
dotka
- a Ty pracujesz czy jesteś w domu? :)

no ja te ciuszki mogłabym przeglądać godiznami :-Dprzekładać, układać...ehhh:-D:-D

hehe no tak :-)to nic dziwnego że w domku jesteś:tak:
Ale masz fajnie z ciuszkami..:-) ja się doczekać nie mogę jak dokończymy pokoik małego, ustawimy mebelki i wtedy zacznę szaleć z praniem i prasowaniem:-)

DOTKA-gdzie w wielkopolsce mieszkałaś? ja pochodze z Mosiny-20 km od poznania. :tak::tak::tak:

co do ciuszkow, to ja juz miesiac temu wszystko wypralam i wyprasowalam. musialam to zrobic, bo z wiekszym brzuchem nie bede mogla juz ustac-po za tym w kazdej chwili moge pojsc do szpitala-wole nie wyzykowac. na allegro zamowilam fajne reczniki dla moich dzieci-jeden z wysylką wyszedl 21 zl. calkiem dobra cena:)

jeszcze raz zapytam tak z innej beczki-czy ktoś wie gdzie mozna zrobic fajne permanentne brwi?:sorry2::sorry2::sorry2:

WildWind - Ty też wielkopolanka? Ja pochodzę z Pleszewa :-)

niestety z brwiami nie pomogę :-(

ivi- to okolo 100 km ode mnie:) świat jest mały. ja wychowalam sie w tej miescinie, pozniej wylecialam do USA. po powrocie ukonczylam szkole GABRIEL(fryzjerstwo) no i dostalam oferte pracy w gdyni. zawsze chcialam meiszkac w gorach,ale nie balam sie wyzwan wiec zgodzilam sie-no i jestem. pozniej poznalam na czacie Janka-i po pol roku byl juz antoś:) mieszkam tu rowno 4 lata-ale ten czas leci.:no:

Ja się tam urodziłam i mam tam większość rodziny:tak: wyprowadziliśmy się jak byłam mała, ale zawsze twierdzę że pochodzę stamtąd a nie z pomorza:-)
Hehhe świat jest na prawdę mały ;-)

J na moment mam dzisiaj bardzo marny humor i to bez powodu :-(

WilWind ja ma koleżankę,która robi permanentny makijaż ceny ma ok,ale to w Gdańsku

reklama
Cześć Dziewczyny,

nie wiem co się ze mną dzieje... :-( jakoś nie bardzo się czuję w ostatnich dniach.... poza tym te problemy ze spaniem w nocy strasznie mnie przytłaczają.... :-(
Jak mi nie przejdzie do poniedziałku – to poproszę chyba o gruntowne przebadanie – mam wtedy wizytę kontrolną...

Przede wszystkim witam dwie nowe Koleżanki: Dorotę i Olę :-)

Iza – i jak tam po pierwszym dniu w pracy? Pewnie zadowolona, co? :-)

Martka_79 – cześć, jestem Karola, jeszcze nie miałyśmy okazji się poznać :happy2: A szkoda, bo widzę, że kolejna moja rówieśniczka ;-)

Ania – z Antosiem na pewno wszystko będzie ok. Jeśli kontrolujesz go na bieżąco to nie przejmowałabym się tak bardzo pogróżkami lekarzy, bo czasem potrafią naprawdę wprowadzić człowieka w nerwicę. A najlepszym rozwiązaniem będzie skonfrontowanie opinii Twojego lekarza z innym specem.
P.S. wysłałam Ci wiadomość na Priv.

Ivi – mogłabyś mi napisać na Priv, od kogo na Allegro kupujesz rzeczy dla Tymka? Wiesz, zawsze lepiej od sprawdzonych użytkowników ;-)

Dotka – jesteśmy w podobnej sytuacji :happy2: Ja również jestem na zwolnieniu lekarskim (od sierpnia), ponieważ pracuję w.... Krakowie :happy2:

Marta – a może przymiarka jednego „ciuszka” polepszyłaby Ci humor? ;-) Możemy się jakoś umówić, jeśli masz ochotę... może i mnie wyjście z domu polepszyłoby chociaż troszkę moją niezbyt dobrą formę.... napisz....

Do góry