reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Ania uwazaj na siebie i dbaj o zdrówko. A czemu zasłabłas ?? Co sie stało??

A ja dzisiaj do południa byłam z mamusią na zakupach, potem obiadek zjedlismy z rafałem, byłam na poczcie i strasznie wymarzłam, a teraz kawke pije sobie a Rafał szaleje z pieskiem :-D he he. On próbuje wlezc na niego jak na konika, a fafik biedny ucieka przed nim :-D

Ps. No i mam sprawce wczorajszych 3 brzydkich kupek u Rafała, przebiła się jedna górna trójka, a druga lada dzien też bedzie. Na dole dziąsła spuchniete, ale jeszcze troche... Ehhh mam nadzieje ze Rafał dobrze to zniesie, a swoją drogą to gdzie tym zębom sie tak spieszy?? A ja jestem pogryziona przez własne dziecko, a sliniak założony u niego, bo slinotok jak nie wiem...

Ostatnia edycja:
reklama
WildWind pewnie przemęczona jesteś...odpoczywaj ile się da...

No a my dzisiaj pojechaliśmy do Selgrosa szczęśliwi i zadowoleni zrobiliśmy zakupy i co?Idziemy do samochodu i pytanie kto ma kluczki odpowiedź nikt.Okazało się,że zostały zatrzaśnięte w samochodzie wraz z moim telefonem.Próbowałam dzwonić do osób które mógłby nas zabrać do domu,bo moje kluczyki od auta zostały w domu i jak na złość nikt nie odbierał.Dopiero Grześka kolega z pracy odebrał ,przyjechał po nas i jesteśmy w domu,a mój mąż pojechał z kluczykami do Selgrosa po samochód....Co się na stresowałam,bo w samochodzie wózek moja komórka Oliwi fotelik i nie byłam pewna w 100% czy kluczyki są w domu czy w wózku w bagażniku...wtedy to był by klops,ale wszystko skończyło się szczęśliwie :-)

Idę coś zjeść,bo aż zgłodniałam...

Marta ale przezycie... dobrze, że się szczęśliwie skończyło :tak:cos ciekawego kupiliście?? my dziś się wybieramy mamy zamiar Juliance kupić pod choinke Pieska Bobby ;-)no i standardowe zakupy zrobić dla wojska:-p

Ciężarówką dużo spokoju i zdrówka:tak:

Witam z rana

Martynka - no to już niedługo Rafałek będzie szczerzył się do mamusi pełną gębusią :-D no i okres ząbkowania będzie za Wami.

Minka - buziaki dla Ciebie i dzieciaczków.

Marta - miłego pływania i czekam na cynk :tak:

Aniu - jak dziś samopoczucie? Mam nadzieję, że lepiej?

Dziuba - jak tam Wasze zdrówko?

Wczoraj wieczorem byłam na rozmowie z przyszłą Młodą Parą, chcą mnie na swojego fotografa. Jeszcze odbędą rozmowę z drugim fotografem i w przyszłym tygodniu dowiem się czy będę miała to zlecenie czy nie. Trzymać mocno kciuki!

Dziś dla odmiany Pat wcale nie chce na nocnik, ucieka z niego jakby parzył i po nogach leje... przechwaliłam ją wczoraj.

Cześć Wszystkim :happy2:

Ania – co się stało? Mam nadzieję, że już lepiej się czujesz. Czekam na wiadomość od Ciebie.

Martynka – trzymam kciuki, aby ząbkowanie zakończyło się jak najszybciej i Mały miał piękny uśmiech, pełny ślicznych ząbków :-)

Marta – no to niezłe miałaś przeżycia :happy2: Parę lat temu również doświadczyłam czegoś podobnego, więc rozumiem jak się czułaś... Najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło!

Dominika – dziękuję :happy2: i miłych oraz owocnych zakupów życzę :happy2:

Iza – trzymam kciuki za „zlecenie”!!! Pati ma pewnie dzisiaj zły dzień, jutro będzie już wszystko jak dawniej, zobaczysz! :tak:

Pozdrowionka

Dominika - jakoś mnie to nie dziwi, że dzieci wybierają najdroższe zabawki ;-)
Zatem, powodzenia w zakupach! :-)

Iza - jeśli masz możliwość to skontaktuj się proszę z Martą, napisałam jej wiadomość w sprawie naszego ewentualnego, jutrzejszego spotkania :happy2:

czesc dziewuszki. ale sie pogoda zrobilaaa..masakra.. a ja jutro musze podjechac na witomino do lokatorów-blee.. co do slabosci to jakos ostatnio mialam male omdlenia-to od dzwigania mlodzienca.
po za tym ząbkujemy-4 zeby idą na raz-wiec mamy gorączkę i biegunkę-jak to zwykle u nas bywa. wszystko na raz:)
czy Wasze dziecinki w podobnym wieku do Antolka mowią juz? czy ja powinnam udac sie do logopedy z nim? doradzcie mamusie

reklama
Aneczko, na razie nie martw się i nie myśl o logopedzie - szwagra córa miała 2.5 roku to pokazywała na wszystko palcem i wszystko było "eee". Teraz zbliża się do 3 latek i coś tam zaczyna gadać.

Do góry