reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

caroline super zdjęcia...Co do pogody to rzeczywiście mogłaby być taka codziennie :-) Ja chyba się jutro wybiorę do Redłowa zostawię samochód w Klifie i pójdziemy na molo :-) te zdjęcia zachęcają do spacerku

reklama
u was nie pada? u nas świeci słoneczko a mimo to co chwilę mży...

Pralka nastawiona.. teraz jeszcze muszę dokładnie odkurzyć i wymyć tamten pokój bo mi się mąż udusi w nocy :confused2:

Marta – możesz spokojnie wjechać autem do samego Orłowa i tam je zostawić – zakaz parkowania obowiązuje tylko w sezonie (jakoś do połowy września).
Ja również pojechałam tam samochodem i zaparkowałam niedaleko molo :-)

Ivi – coś tam popadało, bo jest mokro... ale teraz świeci słonko :-)
Niezłego Ci kot sprzątania narobił, powodzenia! :tak:

WildWind – mam na imię Karolina i mieszkam w Cisowej, a Ty? :-)

Hej kobietki!

No u nas więcej słoneczka niż deszczu, ale też coś czasem skapnie. Pod koniec spacerku nas złapało.

Caroline - piękne zdjęcia Ci wyszły, też mam ochotę wyskoczyć z domu i na molo popędzić :-) Zresztą mąż dziś szybciej kończy, może da się namówić w ramach wietrzenia dzieciaków i szarych komórek :-p

Wybaczcie, że się tak mało odzywam ale ostatnio zdjęciami żyję, oddycham, myślę i śnię - zakochałam się :-D

P.S. Dzięki za komplemenciki i piękne wpisy na stronce!

Iza ja uwielbiam te zdjecia co kiedyś Juliance zrobilas u siebie w domku...wiecznie na nie patrze ;-)

Załączniki

• ajulka003web.jpg
    ajulka003web.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 24
  • ajulka006web.jpg
    ajulka006web.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 22
  • ajulka015web.jpg
    ajulka015web.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 22
Karolino-ja mieszkam na sokółce. to chwarzno. za odwodnicą.
przeprowadzilas sie tu niedawno? z jakich powodow?

pytanie z innej beczki- kto zna jakis fajny salon czy osobe ktora robi ładne permanentne brwi?

Iza - a wiesz, że zrobiłam je komórką? :-)
Marzy mi się, aby mieć dobry sprzęt i robić takie zdjęcia jak Ty... zawsze lubiłam fotografować.

Dominika - zdjęcia rzeczywiście super! Ale czego innego spodziewać się, jeśli robiła je tak uzdolniona Kobieta! :happy:

Karolino-ja mieszkam na sokółce. to chwarzno. za odwodnicą.
przeprowadzilas sie tu niedawno? z jakich powodow?
Sokółka - wiesz, że akurat to osiedle znam :happy:
Jestem w Gdyni prawie 3 miesiące. Pochodzę z Krakowa, mój mąż z Gdyni - reszty możesz się domyślić ;-)

Ostatnia edycja:
witajcie:tak:

dziś dostałam takiego maila od koleżanki,jeżeli któraś z Was byłaby zainteresowana szczegółami, to dajcie znać!

"Witajcie Kochani.
Podczas szukania czegoś w internecie, natknęłam się na ogłoszenie pewnej
rodziny, która prosi o pomoc, gdyż znajdują się w trudnej sytuacji
finansowej-małżeństwo nie pracuje, mają prawie półtorarocznego synka.
Dodatkowo mieszkają w gdańsku na przymorzu (czyli ode mnie b.blisko)..
pomyślałam że zainteresuję się ich prośbą i dowiedziałam się, że
rzeczywiście sytuacja nadal jest b.trudna, potrzebują nawet mleka dla
dziecka, żywności, środków chemicznych, bardzo proszą też o jakiekolwiek
ubrania. Często mamy w domu wiele rzeczy, których nie
potrzebujemy..których już nie nosimy.. Jeśli chcecie, proszę włączmy się
wspólnie w dar dla nich.
Podaję link do strony z ich ogłoszeniem:
http://gdansk.olx.pl/prosze-o-pomoc-iid-36910955 "

sa jeszcze 3 maile od tej Pani, prześle jak któraś z was będzie zainteresowana.
pozdrawiam Was serdecznie
Drogie brzuchatki,proszęsięnie zamartwiać:-)bedzie dobrze:tak:
miłego dnia

reklama
wiec zapraszam na kawe jesli nie pracujesz:) z Izabelindą probujemy sie umowic wiec moze sie uda w nastepnym tygodniu. w tym nie dalo rady-bo poki nie zbadam Niny-nie zaznam spokoju.

Do góry