reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Aniu, w tym tygodniu to wyjątkowo będzie czwartek, a później już poniedziałki. Będzie mi miło jak wpadniesz pogawędzić :-)

To duża ulga że serduszko Twojej córeczki jest zdrowe.

reklama
Cześć Kobitki,

i znowu sama :eek: mój A. pojechał opony wymienić, na myjnię, do mechanika... czyli jednym słowem zaopiekować się autkiem. Mam nadzieję, że nie zapomni o tym, aby zająć się również mną :-p;-)

Iza - dzięki za polecenie :happy2: mamy właśnie zamiar zakupić jakąś lustrzankę - głównie specjalnie na urodziny Maleństwa :happy2: - ale muszę trochę poszukać, bo wszystkie są pierońsko drogie :confused:
Chyba, że możesz mi również polecić jakieś tanie miejsce na zakup? :happy2:

Ania - nawet nie wiesz, jak się cieszę, że badanie wyszło ok. Może brak ruchów w dzień jest tylko tymczasowy i spowodowany jakimś konkretnym powodem...
Wierzę, że Mała lada dzień zacznie przybierać na wadze i nie będzie konieczności podania leków.

Ania, a może umówimy się w czwartek w Witawie, aby odwiedzić Izę? :-) Przy okazji poznam Was obydwie :happy2:

Ściskam Was Wszystkie i miłej soboty życzę :happy2:

mozemy w czwartek sie umowic. i tak musze pojechac na male zakupy. ale ostrzegam,ze to mzoe byc kolo 10. bo pozniej to maly ma drzemkę i wole by byla w domku. jesli mi zanie w aucie nei dam rady go doniesc do domu-jest wtedy za ciezki.

wiec ejstesmy umowione?? czwartek 10 witomino?

dzis moj lekarz mowil,ze jesli przez tydzien nie bede czula ruchow w dzien bede musiala pojechac na KTG do szpitala..zeby mi z godzinke odczytywali. bo trzeba sprawdzac-by nie umknelo cos waznego. roznie to byla jak wiecie-neistety dzieci umierają.

Ania - nie ma sprawy. Zatem czwartek, 10:00 w Witawie - proponuję na ławce przed Rossmanem :happy2: ok?
Jeśli cokolwiek się wydarzy i Mały zaśnie - nie martw się, pomogę Ci.
Wszystko będzie dobrze z Córcią - nawet nie pisz tych straszności! Na pewno wszystko będzie dobrze! Głowa do góry!!!

dobrze Karolinko. odwiedzimy Izunie-zrobie maleńkie zakupy i jesli bedziesz chciala to zapraszam pozniej na kawe do Nas. Izuni nie wyrwiemy,ale innego dnia moze sie zgadamy.

czwartek o 10 na lawce:)

niestety nie udało mi się uchronić Tysiuli przed choróbskiem, dziś wstała z temp. 38,7 :wściekła/y: więc jutro siedzimy w domu zamiast cmentarzy, trudno, pojedziemy za tydzień!
Tak Izuś, mamy wybrane mieszkanko, chociaż jeszcze na pon. umówiłam się na oglądanie jeszcze jednego, ale to już ostatnie, tak żeby we wtorek podpisać umowę wstępną!! już mam koncepcję na duży pokój! :biggrin2:
Aniu, dobrze że z dzidzią dobrze już. pamiętasz jak ja biegałam po prywatnych lekarzach bo w szpitalu nie mieli odpowiedniej aparatury, a mała miała podejrzenie arytmii serca? okazało się, że wszystko jest w porządku! z Twoją córcią też tak będzie ;*

reklama
Do góry