reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Komórką? :szok: Kochana, ja nawet swoim aparacikiem nie umiałabym takich zrobić :-D No to masz talent, nie gadaj...

Minka - też je bardzo lubię oglądać... tak fajnie się maluszki fotografuje.

Ania - trzymam kciuki aby okazało się jutro, że z malutką wszystko dobrze! No i czekam na tą kawusię niecierpliwie.

Muszę się dziś wieczorem wybrać do tej pani jubiler, u której mam pracować od listopada aby mnie troszkę podszkoliła.

reklama
minka Piękne te zdjęcia i mała miała dwa ząbki na dole...słodziutkie...i ten słodki niewinny uśmiech...No Iza ma talent :-)

iza miłego szkolenia :-)

Ja już obiad gotuję chociaż dzisiaj pomysłu nie miałam...Młoda chodzi przy meblach i gada z palcem z buzi.Zęby idą...

Dziewczyny ja nieprzyzwyczajona do takich ilości miłych słów jednego dnia :-D Proszę dawkujcie mi pojedyńczo bo popadnę w samozachwyt i przestanę się rozwijać :-p
Czyli norma tygodniowa dziś została wyrobiona jakby co.

Idzie wielka czarna chmura, ciekawe co z tego będzie. Pat jeszcze śpi, Domino pognał na basen (ależ mu zazdroszczę, też bym się popluskała).

Za godzinkę obiadek... no to by się przydało zabrać za struganie kartofelków :sorry:

czesc laseczki

jakos nie mialam weny pisac:eek:

ja jakas zabiegana, mam troche dodatkowych zajec i zajec dla naduni, szykowalam nasza podroz poslubna i wszytko juz dopiete na ostatni. g :happy:
gdybysmy jechali sami to total spontan a tak w 3ke trosze trzeba bylo organizacji i logstyki wprowadzic:-p
7 grudnia odpalamy rakiete na Marsa:-D

zycze zdrowka brzuchatka i 3M dzieciarni:tak:
juz niedlugo bedzimy mialy 3ke nowych styczniakow - ale fajnie;-);-);-)

jakby co to MY tez na spotkanko chetne, no jezeli tam nas chcecie oczywiscie:rofl2:

pa pa pa

Wszystkiego Dobrego Dla Czarusia :-)
1199108117_torcik_urodzinki.jpg

Rafał dzisiaj dosc marudny, miał 2 drzemki jak ostatnio bardzo zadko, chyba przez tą pogode... Mi sie tez nic nie chce i ogolnie jakas chandra jesienna mnie dopada....

No to wpadłam ...dzięki za życzonka i smski;-)
sorki , że tak z doskoku ale komp jeszcze nie naprawiony i czau na wszystko brakuję.pozdrawiam i sciskam gorąco.

cześć Lasencje,
obiecuje Wam, że jak tylko się zdolamy umeblować i urządzić, zaprosę Was na wielką baby-imprezkę! w pon. podpisujemy umowę wstępną :-D
wielkie buziule urodzinowe dlaa Czarusia!!
Ania-rób zdjęcia na Marsie, może zauważymy coś, czego nie widzieli dotąd naukowcy i dostaniemy Nobla!?! :-D
dużo zdrówka chorującym, ja też męczę sie z kaszlem i mięśnie bolą, modlew sie tylko żby na mala nie przeszlo!!
ściskam Was mocno

No i dlaczego nie ma słońca?? Przecież zamówiłam!!! :confused: ;-)

WildWind – bardzo chętnie :happy2: Daj znać jak będziesz już po badaniach. Trzymam kciuki!
Ja najchętniej umówiłabym się gdzieś na powietrzu, bo cały czas w domu siedzę :happy2::happy2: i najlepiej w tygodniu w godzinach pracy mojego A., bo wówczas nie mam co robić :happy2::happy2:

Iza – dzięki :zawstydzona/y::zawstydzona/y::shocked2: To jest właśnie moje niezrealizowane marzenie... mieć sprzęt i robić zdjęcia natury, krajobrazów itp.
Co prawda nie wiem, jaki będzie to charakter pracy i czym konkretnie będziesz się zajmować, ale powodzenia w podszkalaniu ;-)

Anja78 – super! W takim razie już dzisiaj życzę niezapomnianych wrażeń na Marsie :-)

dziuba127 – GRATULACJE i powodzenia! i ZDRÓWKA!!!!

Aniu - nareszcie wpadłaś chociaż na sekundkę, bo już się martwiłam, ale podejrzewałam że albo coś nie halo z komputerkiem albo totalnie już jesteś zapracowana. Ciekawa jestem relacji z Twojej pracy.
No i oczywiście STO LAT dla Czarusia!!! Dużo zdrówka, szczęścia i uśmiechu :-)

Karola - jakbyś miała chętkę na zakup aparatu to zawsze będę z całego serca polecać lustrzanki :tak:
Co do pracy to w Witawie będę raz w tygodniu u jubilera pracować.

Dziuba - zdrówka! Czyli już wybraliście mieszkanko ostatecznie?

Anja - buziaki dla Nadusi, naszej gwiazdeczki kochanej.... tak dziś oglądałam Wasze zdjęcia i nie mogłam się napatrzeć na tą ślicznotkę :-D

Jutro sesja rodzinna na Zaspie rano a potem po południu jadę oddać tą suknię ślubną mojej kumpeli. Dlatego zapewne nie wpadnę tu do Was, więc życzę już dzisiaj miłego weekendu! :cool2:

reklama
oooo Izunia-w ktory dzien bedziesz pracowac. tak czesto tam ejstem za nakupach:) bede Cie odwiedzac;p co do badania to wyszlo super. serce zdrowe,ale neistety niepokojace jest to,ze nie czuje w dzien ruchow. po za tym jesli mala jeszcze o tydzien sie przesunie(tzn przestanie znow rosnac) to dostane leki by poprawic ten wzrost-ale poki co za 3 tygodnie wizyta u Wydry-zobaczymy jak rosnie malenstwo.
caluje wszystkie mamusie

Do góry