Marciaag
Styczniowa mama Oliwi
WildWind Oliwka też była mała napierw tydzień do tyłu później 2 później 3 tygodnie...Najpierw stwierdzono symetryczną hipotrofię płodu a później IUGR.Oliwka urodziła się zdrowa,ale badania usg nic więcej nie wykazywało poza tym,że nie rosła...Trzymamy kciuki żeby było dobrze...
ivi czatuj na okazje na allegro.My łóżeczko kupiliśmy za 100zł i jeszcze nam je do domu przywieźli było w idealnym stanie z materacykiem,ale go wymieniłam bo był gryka kokos.Dziecko w nim w ogóle nie spało i wyglądało jak nowe
Fotelik kupiliśmy nowy,ale teraz bym używany kupiła,bo wydaliśmy na niego 400zł a sprzedamy za 150zł a dużo go nie używaliśmy no i mała w nim niecałe 9 miesięcy jeździła...
Powodzenia w prasowaniu,bo ja prasowałam Oliwce ubranka tylko na samym początku później lenia złapałam,bo to i tak zabieg czysto estetyczny
ivi czatuj na okazje na allegro.My łóżeczko kupiliśmy za 100zł i jeszcze nam je do domu przywieźli było w idealnym stanie z materacykiem,ale go wymieniłam bo był gryka kokos.Dziecko w nim w ogóle nie spało i wyglądało jak nowe
Powodzenia w prasowaniu,bo ja prasowałam Oliwce ubranka tylko na samym początku później lenia złapałam,bo to i tak zabieg czysto estetyczny
Ostatnia edycja: