reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Maćku
Idzie misio, idzie konik,
małpka, piesek no i słonik.
Wszyscy razem z balonami z najlepszymi życzeniami.
Bo to dzień radosny wielce
- masz już jeden roczek więcej!
Dużo Radości, wspaniałych gości,
prezentów moc i Kolorowych snów co Noc!!!
sliczny_mis.jpg

z opóźnieniem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witam :sorry:
jestem żyję ale nastroju brak :confused2:
buziakuję Wszytkie;-)

reklama
Ach, to Maciuś ma już roczek? Kiedy to zleciało :szok: o matko!

No to Maciusiu kochany wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek. Oby nigdy Ci z buzi nie znikał Twój boski uśmiech :-) STO LAT!
balonikixg6.jpg

Dominika - z Wiktorkiem wszystko w porządku?

Marta - jesteście już u siebie?

Kasia - a ile już ma stron to Twoje tomiszcze?

Ja też pozdrawiam gorąco - miłego dnia baby!

witam Kochane

Ivi: śliczny brzuszek, aż sie miło robi jak się patrzy, na taki pękaty brzuszek:-p

caroline jak samopocyucie??

minka- i jak po wzyjezdzie??

jola- mam nadzieje, ze poprawi Ci sie humor!!

martyna- i jak po lekendzie??

iza-Twoj maz to zdolniacha, moze powinniscie zlobek zalozyc:rofl2::cool2:

kasiu-spoznione ale szere zczenia dla Maciusia!!

moj m dzis po wizycie, nie by umwiony, ale lekarz byl bardzo mily i zbada go przed zabiegami... tylko dlatego, ze moj maz pracuje w sluzbie zdrowia:szok:ale mniejsza o to! prznajmniej wiemz juz co to jest! mojemu mezowi w rogwke wrasta jakas powloka nablonkowa, i w drugim oku zaczyzna mu si to tez robic!!!!:crazy:dostal sterydy i teraz przez miesiac ma je brac, moze pracowac. jak leki nie pomoga, to ta mgle z oka mozna usunac, tzlko operacyjnie przez wymiane rogowki:szok::szok::eek:mam nadzieje, ze sterydy wystarcza!

mz nadal u babci, odpoczywamy!! tata bedzie w domku do 30 wrzesnia, takze delektujemy sie wspolnym czasem:tak:moja ciocia wyciaga nas do Zakopanego, ale watpie, ze to wypali, bo u nas przey ta chorobe z kasa krucho:-(no, ale zobaczmz. poki co dzeci rozrabiaja jak nie wiem co, a ja sobie odpoczywam:tak:

mielego dnia Kobietz, przepraszam, ze pisze bez Polskich znakow, ale cos tu Emus namieszal:confused2::eek::crazy::wściekła/y:

ja przeszczesliwa :-) Wiktorek dzis juz do szkoły poszedł :tak: wrażeń mnóstwo:-D kupił sobie buty, zegarek, lego :tak: mała dostała 2 maskotki a ja jego hehe nie tak powaznie to duzo pamiatek mam przywiozl o dziadkach tez pamietał;-) wydal co do dolara hihi przywiózł 25centów:-pna nk zdjecia wkleiłam ;-)

Uff Minka kamień z serca :-D i dobrze, że wrażeń mnóstwo, oby same pozytywy.

Cris - też trzymam kciuki aby sterydy pomogły. A to Zakopane na pewno strasznie kusi co nie? :sorry: Nas kuzynka wyciąga za rok do Zakopca, i swego brata z rodzinką też, więc się szykuje mega rodzinny wyjazd :tak:

Byłam dziś na Biskupa Dominika w Gdyni bo znalazłam w necie darmowe porady psychologa i dupa, znikł ten punkt i nikt nie wie gdzie się przenieśli.
Jak Pat się obudzi to przejdę się do przychodni, może tam coś wiedzą.

Dziękujemy za życzenia :happy:

Minka, zapodaj linka na nk, bo nie wiem, czy cię mam w znajomych, chyba nie?
Dobrze, że wszystko ok. Kamień z serca :-)
Izuś - 143 strony i juz się przymierzam do drukowania, w tym tygodniu złożę w końcu to paskudztwo. :happy:

Cześć Dziewczyny,

nie pisałam w weekend, ponieważ cały czas spędziłam z moim A. i psiapsiółką, która ciągle jest u mnie :) Wczoraj cały dzień spędziliśmy w Helu, a wieczorkiem poszliśmy na chwilę na szanty do Kontrastu :-)

ivi - super zdjęcia!!! GRATULACJE!!! :-) Je jednak odwołałam dzisiejsze 4D w Gdańsku i pójdę w piątek w Krakowie, tam gdzie byłam również za pierwszym razem :-) Także na moje fotki będziecie musiały poczekać jeszcze kilka dni ;-)

Iza - w piątek byłam u ortopedy. Zbadał mnie dokładnie i okazało się, że moje dolegliwości są związane jednak z ciążą.
W skrócie: rzepka na kolanach jest chroniona przez chrząstkę, która normalnie jest twarda i szklista. Podczas ciąży wytwarzany jest hormon (niestety nie pamiętam jego nazwy), którego głównym zadaniem jest zmiękczenie i rozluźnienie mięśni i chrząstek macicy. Niestety czasami może się zdarzyć, że hormon ten podziała również na inne chrząstki - i tak się stało w moim przypadku :-( Chrząstka chroniąca rzepkę jest obecnie wiotka i nie spełnia swojej funkcji. Dlatego podczas kucania, wstawania, prowadzenia auta itp. bolą mnie kolana.
Mam niczego nie stosować i starać się unikać tych czynności, które powodują ból.
Dolegliwości przejdą same po ciąży. Oczywiście, jeśli objawy się zwiększą - mam się u niego ponownie pokazać.
A więc... kolejny "plus" ciąży :-)

Kasia - spóźnione, ale najszczersze, najpiękniejsze i najsłodsze życzenia urodzinowe dla Maciusia!! No i oczywiście powodzenia z pracą dr!!!

Cris - cieszę się, że chociaż coś się ruszyło po tej wizycie. Trzymam kciuki, aby sterydy pomogły!

Minka - super, że wszystko w porządku i Wiktorek jest już z Tobą.

Minka i Iza - zaprosiłam Was na NK :-) Niestety nie wiem jak nazywają się pozostałe dziewczyny, więc wstrzymam się na razie z kolejnymi zaproszeniami ;-) Jeśli będziecie chętne na rozpoczęcie znajomości ze mną na NK, dajcie znać ;-);-)

Buziaki dla Was i do następnego :-)

Ostatnia edycja:
Hej Kobiety! Mam pytanie. Czy któraś z Was chodzi z Dziećmi do dr Furtak z Polmedu na Zaspie? Słyszałam, że to dobry pediatra, ale chcę zebrać więcej informacji na Jej temat. Za miesiąc urodzę Synka i chciałabym powierzyć Go w dobre ręce! Wesoło pozdrawiam, życząc miłego dnia! :-)

reklama
Oliwka znowu śpi.Biedna tak ją to wszystko meczy,ale mleczko pije więc może się nie odwodni i będzie ok.

caroline to link do mojego profilu :-)
Logowanie do nasza-klasa.pl

minka super,że Wiktorek zadowolony,ale pewnie się za Wami stęsknił :-)

kasia wszystkiego naj dla Maćka...

Cris mam nadzieję,że u Was też się polepszy.
Ja wczoraj na izbie przyjęć widziałam dziecko z opryszczką na oku...

Wykończona jestem tym wszystkim...i pomyśleć,że można było uniknąć tego wszystkiego...ach szkoda gadać....:no:

Do góry