reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

IVI CUDNIE WYGLADASZ, SUPER SEXY MAMUNIA:-D:-D:-D
mega zgabny tez brzusio i super,ze Tymek zdrowiutki:tak:jeszcze z 20tygi bedziesz tulila swojego lobuziaka;-)

Martynka, ja bym sie na twoim miejscu polozyla na podlodze , walila piesciami i sie darla tak glosno azby sasiedzi przyszli.....:rofl2:
Nadia tak robi i w sumie pomaga jej na frustracje dnia powszechnego:tak:

a tak na serio kicha okropna:angry: , zwlaszcza, ze taka fajna pogoda teraz na uropik - wycieczki ahhh pech, bo kazdy dzien sie liczy by odpoczac a tu ,ale co sie odwlecze to nie uciecze...:-p

ja mam perspektywe lekednu tez sama z dzieckiem again, L ma zachrzan jak licho
juz mi brak pomyslow na wycieczki ....:confused:

reklama
Dzień dobry drogie panie :-)

Ivi - śliczny domek dla Tymusia :tak: A zdjęcia strasznie mnie rozczuliły, buuu...

Caroline - jak tam dziś kolanka? A co do imion to najlepiej mieć z góry wybrane i dla synka i dla córci, na wszelki wypadek :-p Kumpela od początku była upewniana podczas każdego USG że urodzi Sandrunię, nawet 3D jej to zapewniało. No to był różowy wózeczek, różowe sukienusie. No i jak pewnie się domyślasz urodził się chłopczyk :sorry2: Aż jestem ciekawa jakie imiona wybierzecie, macie jakieś preferencje? Wolicie coś prostego czy niespotykanego?

Mój menik młody dziś był w kinie z klasą, teraz lata po podwórku z dziewczynami.
Pat natomiast tam wymęczyłam zabawami i spacerkiem że wgramoliła mi się na kolanka, przytuliła i zasnęła. Normalnie rozkoszniak taki z niej....
A ja teraz robię ciasteczka na jutrzejsze rodzinne spotkanko integracyjne połączone z oglądaniem zdjęć z wakacji. W związku z tym prośba: wrzucajcie jakieś tanie i łatwe przepisy na pyszne ciasteczka, plizzz.

Anja - do Gdyni się wybierz na plac zabaw, pobiegamy znowu za naszymi dziewczynami. Pat w prawo, Nadi w lewo a potem na odwrót co by się mamuśki nie nudziły heh.

Właśnie upiekłyśmy z Pati kruche ciasteczka. Strasznie ją rajcowało międlenie ciasta w łapkach i wyciskanie kształtów foremkami :-D
No i oczywiście jak się ciasto skończyło to był wielki ryk :-p

Blok kakaowy też już się chłodzi w lodówce.

Muszę poszperać w necie za jeszcze jakimiś fajnymi przepisami.

Ivi - słodziutkie fotki :-)

Iza
ale masz fajnie, ja tak sobie mysle ze jutro bym sie moze gdzies wybrała, moze ten moj cos wymysli... Ale na to bym nie liczyła... U nas to jest "co dzisiaj robimy" i ja musze myslec i planowac... bo on nic nie wymysli...

Anja moze nastepnym razem spróbuje, ale w moim przypadku to raczej nie pomoze... he he :-D Rafał za to jak sie złosci to zaczyna bic i kopac (tak troche jeszcze po swojemu) i sie ogolnie rzucac, no i gryzc wszystkich... Obawiam sie ze za jakis czas bedzie jak Nadia, bo złosnik z niego okropny...

Mój menik juz w domu, dostał tylko poniedziałek wolny, potem na 4 dni jedzie i nastepny tydzien wolny - juz ma urlop wypisany, wiec chyba w koncu juz sie nic nie zmieni... Ja jestem ogolnie wkurzona bo ten urlop to on miał miec juz od poczatku sierpnia, ale wtedy mu nie chcieli dac, bo niby miał cały wykorzystany i tak to sie przekładało i przekladało, a tu koniec wrzesnia prawie... No nic pozostaje miec nadzieje, ze za tydzien bedzie jeszcze w miare ciepło.

A w ogole to moja przyjaciółka (chrzestna Rafała) poleciała wczoraj ze swoim chłopakiem, bratem i jego dziewczyną do Tunezji... Z last minute na tydzien... Ale im zazdorszcze... Ale juz sobie postanowilismy z Patrykiem ze w przyszłym roku tez gdzies pojdziemy na wczasy... Taaaa zobaczymy czy kasa bedzie... Ale im zazdroszcze... grrrrr Gdyby kasa była z nimi bym sie zabrała... Mogłam Rafała w walizke spakowac, chociaz jeden by skorzystał :-)

Moze dziewczyny w przyszłym tygodniu jakis wspolny spacerek?? Albo ten plac zabaw jak Iza mówi?? Mam nadzieje ze mój smarkaty do tego czasu sie całkiem wykuruje, bo dalej z tego noska leci, ale 4 ostro idą, wiec moze w tym tez przyczyna... ja juz tez powoli mysle o roczku i nie mam pomysłow i nie wiem jak to zorganizowac... Bo nie mam ochoty na wspolne spotkanie mojej mamuski i Patryka babci, bo to masakra... ehhh szkoda gadac...

Lece spac :-)
Buzka

Iza gdzie byliscie na imprezce :-)?? Opowiadaj :-)

Ostatnia edycja:
Mniam mniam pychaaa maślaczki! Uwielbiam!

Byliśmy z mężem w Sopocie w Daily Blues, jego eks-uczeń żegnał się z kumplami i znajomymi bo wyjeżdżał do uczelni w Anglii. Tematów raczej nie było, ale obaliłam leszka i uciekliśmy. Potem pospacerowaliśmy po skwerze gdyńskim i zjadłam ogromnego kebaba :-D to był gwóźdź programu, dawno nie jadłam nic tak niezdrowego i pysznego.

Dziś miałam rano sesję foto z dawną znajomą no a teraz szykujemy się do imprezki domowej.

Zatem miłego dnia i buziaki!

Witam się niedzielnie.

Imprezka się udała, nawet mój braciszek został, prawie wszyscy zaproszeni przybyli. Niestety córeczka 4-miesięczna mego kuzyna jest w szpitalu, ma początki zapalenia płuc :-( Od jutra przez tydzień opiekuję się jej braciszkiem 2,5 rocznym bo ich mama w szpitalu siedzi z małą a tata musi pracować.

A w nocy dostaliśmy telefon od babci bo opiekowała się synkiem córki, Olivierkiem i nie radziła sobie, to Jarek poszedł i pięknie opanował sytuację. Uspokoił rozhisteryzowaną babcię, pogasił światła i ululał malucha. Normalnie nic tylko trzecie sobie sprawić :-p

Minka - to już dziś :-) jakie wrażenia przywiózł Wiktorek z Wielkiej Podróży?

reklama
Hej hej, my po pracowitym weekendzie. W sobotę praktycznie cały dzień byli u nas różni goście z okazji roczku Maćkowego. Maciek nadostawał zabawek, ciuszków i kasy na pieluchy ;-) A my mamy jedzenia na tydzień :-D Zapraszam, jak któraś chętna, w odwiedziny. W niedzielę pozbyliśmy się dzieci i byliśmy na kręglach, a także w outlecie trochę pokupować ciuchów. A dziś idę do promotora cd epopei pt. praca doktorska :rolleyes2: Pozdrawiam!

Do góry