reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

mary, napisz wszystkie propozycje, my wybierzemy, a mężulo nie będzie miał wyboru jak zaczniesz mówić do brzuszka po imienihu - ja tak zrobiłam i mam swoją Martysię!!! :laugh2:

reklama
co do ginekologa to polecam dariusza wydre. przyjmuje w madisonie. zajmuje sie ciezkimi przypadkami, jaet super dokladny a do tego jest endokrynologiem. pytalyscie co jest z Antosia jelitami? jest to tak jaby opoznienie. nie rozwijaja sie tak szybko jakbyscmy tego chcieli. cialge ulewa i placze z bolu. ale kiedys przejdzie:) co do wozkow to na grunwaldzkiej. na przeciwko media markt jest mama i ja. zajebisty wybor a i obsluga duzo wie na temat wozkow. mozna sie przejechac po sklepie(bo jest duzy) co bardzo ulatwia zakup.

pozdrawiam wszystie forumowiczki

aneczka

o rety, ale miałam noc...
najpierw śniło mi się że S mnie zdradza na lewo i prawo... mala obudzila mnie o 1 na karmienie, poszla ladnie spać; potem śniło mi się ze dzwoni do mnie pracownik taty mojego i mówi że tata zemdlał w pracy, nie oddycha, karetka już jedzie ale dojechać nie może... :szok::szok: o 4 znowuż karmienie, potem już mala nie chciala spać wiec wziełam ja do siebie do łóżka, po godzinie lullania w koncu usneła, więc i ja poszłam jeszcze spać; wtedy mi sie śniło że szłam z tatą do cioci bo tam mama się zwijała z bólu i umierała, karetka nie chciała do niej przyjechać "bo ona umrze naturalnie" :szok::szok: co za koszmar!! lecę na uczelnię, jestem totalnie niewyspana i cos czuję że przez takie sny nie będę mieć dziś najlepszego humorku...

Oj dziuba, nie zazdraszczam...
Mary MEGA GRATULE! :-)

u mnie dziś piękne słonko i mam nadzieję, że dla odmiany u Was też.

Hej babeczki!!!!!!!!!
dziuba oj wspólczuje takich koszmarów-mam jednak nadzieję,ze nie odbija się na Twoim dzisiejszym samopoczuciu:tak::tak::tak::tak: Ja często mam takie sny że K. mnie zdradza:-( ale "sen mara Bóg wiara":-D
Abeja u nas też dzisiaj piekna pogoda:-):tak:
Martka kobito odezwij się!!!!!
Całusy dla wszystkich miłego dzionka:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Witam piękne panie :))

Abeja - u nas też dzisiaj pogodnie, dlatego jak tylko Pati się obudzi umykam na spacerek do Gdyni z nią :) muszę szefowi zanieść jej akt urodzenia (aby mógł do zus-u wysłać).

Agnieszka - cudny ten Twój syncio i taki roztropny :) i strasznie podobny do kolegi mojego syna z klasy. Tylko że tamten Kuba ma 8 lat, ale z urody jak brat bliźniak Twojego Kubulka :)

Dziuba - nie zazdroszczę snów, mi się dzisiaj śniły firanki i jakieś podchody w lochach pełnych czarów... i zawsze dokładnie pamiętam moje sny jakby to był real. Też tak masz?

Mary - GRATULACJE WIELKIE !!! No nie ma to jak córuchna :)) w dodatku książkowa :) Życzę aby zawsze taka była no i grzeczniutka oczywiście też :)

Teraz czekam aż mój promyczek się obudzi, będzie karmionko i lecimy na miasto :) Zatem miłego dnia kochane cioteczki :)

hej Laski :-)
ale zescie sie rozpisaly :-) ja wczoraj mialam napiety dzien i niestety nie znalazlam czasu by do Was zajrzec, teraz tez tylko na chwilke bo zaraz mykam do dentysty, jakis spacerek, obiadek a pozniej wyklad w szkole rodzenia-dzis przychodzi pediatra :-) zreszta wczoraj tez bylismy na zajeciach i jutro znow idziemy-wymeczy nas ta szkola rodzenia, a w szczegolnosci Macka bo wczoraj to myslalam ze pod koniec to z nudow zejdzie,:-) ale rzeczywiscie ta koncowka nie byla zbyt ciekawa, tym bardziej ze babka stracila poczucie czasu i peplala 2,5 h :szok:
agnieszka Super zdjecia- Kubus prawdziwy mezczyzna :-) i rzeczywiscie wyglada na starszego niz w rzeczywistosci jest :-)
dziuba szczerze wspolczuje koszmarow, dzis tez mialam jakies psychodeliczne sny...ale nie pamietam dokladnie jakie...glupie-to na pewno. Mam nadzieje, ze jednak te nocne nieprzyjemnosci nie odbija sie na Twoim humorku :-) chyba juz pytalam , ale nie odp-Stasiu jest jeszcze w Gdansku ?
Mary gratuluje zdrowej slicznej corci !!!ciesze sie ze wszystko w porzadku
Aniu biedny Antos z tymi jelitkami, miejmy nadzieje ze szybko minie ta dolegliwosc-w kazdym razie mocno trzymam za to kciuki!!
Iza udanego spacerku z Mala ksiezniczka :-)

Dziewczyny czy slyszalyscie cos o tym , ze sobota i niedziela ma byc brzydka-mysle o pogodzie, oczywiscie :-) ?

2,5 godz???????? :szok::szok: to mu się nie dziwię, jak bym byla facetem to po takim przeżyciu bym sie zastanawiała czy jeszcze tam iść!! :laugh2::laugh2:
S. jest jeszcze w Gdańsku, to znaczy dziś wraca do Gdańska bo przez ostatnie 3ni był w Sulęczyne na działce, remont płotu wygrał z moimi prośbami i groźbami, całe sszczęście kasę wziął od ojca na ten płot więc ja się tu nie mieszam, a przynajmniej będzie zrobion b gdyby nie Stasiu to by tą działkę szlag trafił... ale nie będzie go na majówke, tzn 1.maja już jedzie do pracy, a ja zostaje znowuż z mamą na 2tyg, to nawet dobrze bo zamierzam w tym czasie napisać drugi rozdzial mgr (o ile ten pierwszy w ogóle powstanie z moją myślą do końca kwietnia...:nerd::nerd:)
ja po uczelni, mialam też chwilkę na godzinny spacerek z małą, byłyśmy też z mamą w Mama i ja i wlaściwie to się już zdecydowałam na ten wózeczek mój wymarzony, to spacerówka jest ale ma możlliwość skladania na płasko, no i lekki jest, w sumie 750zł z przesyłką ze Stanów, Cristiana mnie namówila
WOZEK PEG PEREGO PLIKO 3 CLASSICO-modele 2007!!! (350269254) - Aukcje internetowe Allegro
andziaa, może sie też zdecydujesz? przyjdzie w jednej paczce! :laugh2::laugh2: albo która to jeszcze się nie może zdecydować na wózeczek dla dzidzi... :laugh2::laugh2:

witajcie dziewczyny.
my dzis mielismy dosc intensywny dzien, rano sprzatanie, obiad i od 13 na dworzu wrociliśmy o 17.30 i mój mezus do przacy pojechał. wiec nie było nas cały dzien:-)ale widze, ze tu przez caly dzien cicho było, wiec wnioskuje, ze ładna pogoda u wszystkich była:happy:my jutro malej robimy male urodzinki, bo tylko babcia przyjedzie, a wieksze robimy 4 maja:tak:
dziuba:fajny wozeczek, ja ze swojego ppeg perego jestem b. zadowolona:-)a co do pracy, to zycze Ci weny aż do końca:-)

wczoraj byłam w banku zapytać czemu nie przyszły listy z banku... bo zakładaliśmy konto i miała przyjsc karta a potem po jakimś czasei pin... no i nic nie ma. wiec babka z banku dzwoni do warszawy, zeby zapytac jak sprawy wyglądają z tymi listami, okazało się, że karte wysłali 4.03 a pin 6.03...i jak dotad nie otrzymali zwrotu.wiec wziełam numer przesyłki i poszłam na poczte, bo moze tam lezy, ale okazało sie, ze nie ma tych listów, kobieta stwierdziła, ze moze listonosz w torbie ma:szok::szok:prawie 2 miesiace???:wściekła/y:najlepsze jest to, ze zaginęły przesyłki polecone:szok::szok:dobrze, ze nie przekierowalismy jescze zadnych wpływów na to konto, wiec karte trzeba zastrzec i od początku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:czekać na karte...normalnie masakra:no::crazy:nie chce narzekać na poczte polska....ale pozostawiaja wiele do zyczenia

reklama
Do góry