reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Hej Dziewczyny
Jest pozno ale dopiero skonczylam rozmawiac przez internet z mezusiem ktory jest za oceanem i to byla pierwsza tak dluga rozmowa chociaz na gg (od prawie dwoch miesiecy) bo tak to tylko sms i to z przerwami kiedy nie ma zasiegu.No i na koniec jak to w ciazy i jak to zteskniona zona pisalam i plakalam zreszta teraz tez mi leca lzy bo kolejny raz uzmyslowila sobie ze nie ma go tutaj w tak waznym momecie jak ciaze (wyjechal jak ja bylam w 3miesiacu) i tylko mam nadzieje i modle sie zeby zdazyl na finish.... :-(

reklama
Dzieńdoberek:-)
Ale mam zmartwienie...................:baffled: @ mi się spóźnia:szok:
A najlepsze jest to,że biorę tabletki i zawsze jak w zegarku :pn. ostatnia tabletka a środa góra czwartek @ a tym razem cisza:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Kurcze jest już sobota:szok: a we wtorek powinnam zacząć nowe opakowanie.
mam filmy jak nie wiem :-:)-:)-:)-(wczoraj już nawet ciuchy ciążowe oglądałam na allegro:crazy::laugh2:
kuźwa a niby 99%procent skuteczności to paskudztwo ma:angry: żadnej nie pominęłam zawsze o tej samej porze brałam -juz sama nie wiem co o tym mysleć:baffled:
powiem Wam ze w naszej sytuacji mieszkaniowo-finansowej 2 dziecko....:no:choć z drugiej strony chciałam już drugie-ale nie na tych naszych 6 metrach :-:)-:)-(no i studia miałam zacząć od października:-:)-:)-:)-(.
miłego dnia.

witam.
melduje sie na stanowisku, my wczoraj skorzystaliśmy z pięknego dnia i jak wyszliśmy o 11.30 tak wrociliśmy o 17.30:-)obiadek po za domem, potem zabawa na placu zabaw, więc dzieci sie wybawiły:laugh2:potem mielismy małego torcika o 18 no i dmuchanie świeczek,i koniec dnia:baffled:
dziś sama jestem cały dzionek bo mezus ma najpier szkołe potem nocke i jutro ddzień...masakra.

martka:miło, że sie zjawiłaś:-)
mary: mysle, że Twój męzuś zdazy więc sie nie martw, do porodu jeszcze troszke.
aga: kubus to prawdziwy przystojniak:-)

dobra uciekam i zycze wszystkim miłego dnia

i naważniejsze ritka dziekuje za zyczeni:-):-D

Przy takiej pogodzie nikt w domu nie siedzi:)

ja korzystam z okazji że mała buszuje po ogrodzie sama i mam chwile spokoju.

Łaziłyśmy dzis po Pucku az mi nogi w dupę wchodzą a Ona dalej biega..dzieci są nie zniszczalne hehehee

Aga
spoko.... czekaj cierpliwie, albo po prostu zrób test i będziesz spokojna:)

uciekam bo mała mi zwieje zaraz z ogrodu hehehe

I ja sie melduję-caaaaaaaaały dzień na dworze + sprzątanie + wizyta znajomych padam:-( Kuba zbił mi talerz-i to nie mój :wściekła/y:i zsikał sie na środku kuchni:crazy:
A @ nadal brak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: pewnie kupię teściora w poniedziałek-na razie sie boje-a z resztą testom nie ufam z Kubusiem w ciąży 3 robiłam i każdy był negatywny:laugh2:
miłego wieczorka:tak:

A mi test pokazał że jestem w ciąży na 4 dni po terminie.... :-).. ale byłam pewna dopiero jak zrobiłam nastepny po tyg. i poszłam do ginekologa...
...pamietam jak dziś, to był 1 czerwca..i pani doktor powiedziała...no pani dzidzi ma dziś swięto hehehe... na poczatku nie skumalam o co chodzi:zawstydzona/y::-D

Michalina powinna isc juz spac..ale jak ja mam kłaść dziecko skoro jest jasno???...w zeszłym roku mała nie zwracala na to uwagi, a teraz..koszmar..niby mam granatowe rolety, ale niestety nie zaciemniają tak jak powinny:-(

martka: mi Rita sama woła o 20 ze chce "pać", więc o tyle mi z nia dobrze w tej kwestii. a co do zasłoniecia okna, to ja oprócz granatowej rolety, mam jeszcze zasłone koloru ciemny fiolet, co by im za jasno nie było, skutkuje, ale nie tak jak bym chciała:sorry2:jedyne co to przynajmniej mała nie zrywa sie z łóżka wcześniej niż 7.30, gorzej z małym... u niego 5.45 to ostatnio standard:baffled:

aga: moja przyjaciółka, robiła 5 testów i wszytkie wyszły neg, dopiero jak sobie krew zbadała, to okazało sie, że jetst w ciąży:-)to w pon daj znać jaki rezultat:-)

a gdzie nam sie cała reszta podziewa???:rofl2:

reklama
położyłam ją i słyszę wrzask.,... ammamamamamamamamamamaaaaaaa...wpadam do poju a mala mały pawik na prześcieradle...wyciągnełam ja i poszły jeszcze 3...

powodem może być gruszka i arbuz zapite truskawkową maślanką, albo gluty w kakale, bo jak robiłam jej drugie zauwazyłam że w butelce zostalo źle rozmieszane mleko:zawstydzona/y:

dawno nie myłam podłogi po 20 :baffled::baffled::baffled:

grrrrrrrr....

mama w boju
ale masz pobudki..ja bym chyba ie dała rady wstac tak rano.... a nad jakąś ciemna zaslona muszę poważnie pomysleć:tak:

Do góry