reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Wpadłam się tylko przywitać i życzyć miłego dnia :)

Mój baranek pokazuje różki niestety i troszkę męczy mamusię... pójdę spać póki ona śpi ale jeszcze porobię kilka rzeczy w domu, bo dziś nam wymieniają wodomierze i domek musi jako tako wyglądać...

Zatem do potem....

Dziuba - gratulacje!!! :)

Antoś - trzymaj się dzielnie a my trzymamy kciuki za Twoje zdrówko !!!

reklama
ivi: wiem że dr Piotr Zygmuntowicz(doktor albo prof nie pamietam) jest w tych przypadkach dobry, on jest ordynatorem w wojewódzkim, wiem, ze na zabim kruku w gdansku przyjmuje i w budynku Hossa na grunwaldzkiej.

dzięki kochana:-) Moja koleżanka obiecała mi, że pójdzie do innego gin na konsultacje.. mam nadzieje że na prawdę pójdzie... :(

Dzien dobry Laski ;-)
znow piekny dzien sie zapowiada, slonko od rana swieci-achhh jak ja kocham taka pogode :-)
Cris ciesze sie ze wszystko w porzadku z dzidzka ;-) na pazdziernik masz termin ? ktory to teraz tydzien ?
250-300 osob na weselu-:szok: o fuck, przeciez to cala masa ludu :-) kurcze nie wiem jak oni chca tych wszystkich ludzi pomiescic...gdzie robia wesele, jest w ogole jakas sala, oprocz koncertowych ktora pomiesci taka ilosc osob ? nawet jesli, to koszt pewnie nie lada. a jak z kreacja-upatrzylas juz cos ?
Aniu spokojnie-rehabilitacja na pewno wyrowna wszystkie opoznienia i Antos spokojnie nadgoni inne dzieciaczki w jego wieku :-) a co sie dzieje z jego jelitami ?
Aga te teksty Kubusia rzeczywiscie rozbrajajace:-D
Dziuba
no gratuluje, najtrudniej jest zaczac, teraz juz bedzie szlo :-) zobaczysz :-) a 2 str to juz naprawde cos, i widze ze zapal Cie nie opuszcza, oby dzis pisalo Ci sie dobrze :-) a Martyska nie przeszkadza mamie w pisaniu ? Stas juz pojechal ?
Andzia24 witaj :-) tak jak dziuba polecam mama i ja :-) co prawda sama nie mialam potrzeby robic tam zakupow, ale wszystkie znajome szczerze polecaja :-)
Malgosiunia i jak dotrzymalas dietke, czy wszamalas cos na noc ?? :-) co tam w ogole u Twojego meza, jak mu sie pracuje ?

andzia: my jedziemy pod warszawe az.... a sala nie mam pojecia jaka wiem tylko, że wypożyczają dom weselny az od srody do ndz beda sami gotować, jakies swiniaki i w ogole. a za ten dom płacą 7000 za sam wynajem:szok:lepiej żebym wiecej nie wiedziała:dry:ale sobie nie wyobrażam 300 osób naprawde. a co do kreacji...cos tam jest, narazie mam okrycie wierzchnie:happy:jak zwykle od tyłu, w lumpeksie kupiłam sliczny płaszczyk koloru waniliowego, taki wiosenny z bawełny firmy Vero Moda w zeszłym roku widziałam go na wystawie za 199 a ja go kupiłam za 45:szok:

o kurcze to rzeczywiscie ogromny koszt, ale masz racje lepiej wiecej nie wiedziec...
achh te lumpeksy, jak je kocham :-) sa po prostu zbawienne.:-) moze sukienke tez upatrzysz, polecam w tych celach lumpeks w city forum, tam gdzie teranova na dworcu. Znajduje sie dokladnie obok sklepu festus z winami...co prawdaa jak na lumpeks nie jest najtanjszy , wrecz drogi, ale za to ciuchy sa oryginalne, dobrych firm, czesto cakiem nowe z metkami....i do tego maja bardzo duzy wybor sukienek-tak wiec polecam! ostatnio widzialam taka sliczna sukienusie wlasnie tam, kosztowala co prawda 55 zl, ale byla naprwde powalajaca :-)

właśnie ostatnio sobie pomyslałam, żeby tam sie przejść:-)

a w ogóle jak sie czujesz??ja ostatnio odkrywam uroki mizerii z koperkiem i prince polo classik:-)

a dziekuje, dziekuje, czuje sie w zasadzie rewelacyjnie, orpocz tego ze staje sie coraz ciezsza, brzuch rosnie mi w oczach przez co trudniej mi sie poruszac, i ostatnio niestety zauwazylam lekkie opuchniecia, ktore juz co prawda zeszly, ale wiem ze na pewno nie bezpowrotnie :-( jednak nie moge narzekac :-)
jesli chodzi o zachcianki smakowe, to ja takich nie mialam i do tej pory nie miewam:-) mialam co prawda raz taka straszna jazde na paczki i twistera z kfc, ale to tylko te 2 takie konkretne. Reszta ochot jest normalna jak u kazdego, czasem po prostu ma sie wieksza ochote na cos tam :-) ale jak nie zaspokoje to tez nic sie nie dzieje :-)
a Ty jak sie czujesz, oprocz tego za apetyt na konkretne dania dopisuje ? brzuszek rosnie ? :-) ktory to tydzien ? 13 ?

reklama
Do góry