reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

:-) ja tez szybko zaczelam wyrastac ze swoich, chyba jakos kolo11 tyg ledwo co sie miescilam :-) wiec ciuszki ciazowe w moim wypadku takze szybko weszly w laski :-)

reklama
Witajcie.dopiero co się zalogowałam.cieszę się,że jest taka strona.jestem z wejherowa.niech odezwie się ktoś kto też mieszka w wejherowie i okolicach.mam dwie córki,dwa latka i siedem miesięcy.pozdrawiam wszystkie mamy!

ninaaj, witamy!! odzywaj sie często i pokaż nam swoje córeczki, jak mają na imię??

ja od 10.30 do 15.30 byłam na dworzu z małą, zahaczyłyśmy o Galerię ale tylko na chwilkę żeby do Ery iść (zresztą miałam 3zł w kieszeni to co za to kupię??) i spacerowałysmy po osiedlu, byłyśmy też na plaży, znowuż nogi mi w dupe wchodzą ale za to może schudłam cuś :)
mala spala na spacerku a ja przeczytałam 1 text na mgr bo utknęłam w miejscu, a teraz mam przeczytany i zaczynam dalej tworzyc!!
idę na obiad, miłego poołudnia!
ivi, ja z Invicty mogę polecić takiego lekarza, hmm, nie pamiętam nazwiska bo takie nie polskie ma... ale baaaardzo dobry i dokładny lekarz

Hej babeczki ale naklikałyście od wczoraj :szok::szok::szok::szok:
Mama w boju-mój codziennie wstaje o 6:wściekła/y::no: mozna sie przyzwyczaić:-D
Gratuluje rosnacych brzuszków tobie i andzi:-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak:
dziuba powodzenia z magisterka oby szybko i bezbolesnie poszło:tak::tak::tak:
dla wszystkich wielkie buziaczki
no i witamy nowa koleżankę :tak:ninaaj ja jestem z Redy mamy dzieciaczki w podobnym wieku:tak:

a my dzisiaj cały dzień na podwórku w końcu dorobiłam się ;-)baterii do aparatu i was zasypie:tak::-)

Załączniki

• P1011934.JPG
    P1011934.JPG
    26,9 KB · Wyświetleń: 22
  • P1011935.JPG
    P1011935.JPG
    12,9 KB · Wyświetleń: 22
  • P1011942.JPG
    P1011942.JPG
    46,8 KB · Wyświetleń: 25
  • P1011945.JPG
    P1011945.JPG
    49,8 KB · Wyświetleń: 27
  • P1011952.JPG
    P1011952.JPG
    35,5 KB · Wyświetleń: 26
Agnieszka cudny Kubulek!! od zawsze wydaje mi sie mieć taką dorosła urodę i teraz też tak poważnie wygląda jak na swój wiek!! :laugh2::laugh2::laugh2: mimo ze dopiero uczy sie sikać do nocnika i bawi się w ppiaskownicy... :laugh2::laugh2::laugh2:

Czesc Dziewczyny:-)
Mala relacja z wczorajszego USG nie bede wypisywac parametrow tylko powiem w dwoch slowach wyniki malenstwa ksiazkowe no i druga sprawa bedzie :tak:DZIEWCZYNKA :tak:jak lekarka to powiedziala lzy same zaczely mi leciec chyba dlatego ze mialam tez takie przeczucie ze to bedzie cora no i oboje z mezusiem chcielismy dziewczynke. Odrazy do mezusia smsa napisalam :-) z wrazenia odpisywal mi pol godziny :happy: Kurcze jeszcze w to nie moge uwierzyc no i te raczusie i nozki malenkie normalnie cudo, mala sie zaslaniala ale na filmiku mam kilka ujec twarzyczki:happy:, tak wiec mam zdrowa, sliczna Corcie. Jestem szczesliwa...

reklama
Dziekuje Wam :-)
wczesniej sie zastanawialismy mamy liste ale jeszcze nic konrkretnego troche nam bedzie ciezko tak na odleglosc podejrzewam ze na ostatnia chwile sie zdecydujemy :rofl2:

Do góry