reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

hej babeczki
iza to ja........:sorry2::sorry2::sorry2::-D:-D:-D:-D czekam ne obiecane całuski:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja dzisiaj gołabki produkuję-mój debiut w tej materii więc trzymajcie kciuki:sorry2::rofl2:
Jak zdązę to też spacerek nas czeka-bo jeszcze sobotnie sprzatanie i pieczenie ciasta-jutro u nas mała imprezka:crazy:
miłego dnia!!!!!!!!!

reklama
No a my już po spacerku :)

Wózeczek przez Pati wypróbowany, wszystko działa jak należy, wózio jest stabilny, dobrze się prowadzi, jest lekki, ma duże kółka i ogólnie wszystko super jak na razie :)
Oczywiście pierwszy spacerek nie trwał długo, bo mimo słoneczka wieje mroźny wiaterek, ale wszystko zostało porządnie udokumentowane fotograficznie :))

No Wam dziewuszki też udanego weekendu. Zwłaszcza Tobie Martka!!! Baw się dobrze :)

A ja wczoraj jednak nie byłam na miescie, ale na dzisiaj jestem umowiona z kumpelami :-) Najpierw idziemy do jednej, a potem gdzies na miasto :-)

Pogoda dzisiaj rzeczywiscie ładna, chociaz teraz sie zaczyna cos chmurzyc u mnie :-(
Iza, wozek ładny, ale pasazerka o wiele piekniejsza :-)
A lato ma byc niby upalne, ale burzowe. Zobaczymy :-)
No nic ide sie ogarniac. Milego wieczorku dziewuszki :-)

witajcie dzieczyny:-)
ale tu dziś cicho byłoooooo, czytałam ale sie nie ujawniałam, bo meeega użo pracy miałam:baffled:
u mnie zazyna sie cieżki tyzień:-(mój mężuś bedzie miał tylko 2 dni wolnego, na 7 dni(w tym 2 dni szkoły). obydwoje też jesteśmy, troche wybici, bo mojej przyjaciółki mąż prawdopodobnie robi sobie "skok w bok", musimy jej jakos pomóc, ona ma 5 letniego synka, a na lipiec ma termin porodu:-:)-:)-(problem w tym , że ona nie ma konkretu, czy ja zdradza czy nie tylko, poszlaki, które daja 95%pewności, że on ma coś "za uszami". bo pewnych faktów nie da sie zaprzeczyć. w każdym razie, ciagle sie zastanawiamy, jak przyskrzynić, tą babke....bo ona chce ja wziaść w obroty. dzis jak z ia rozmawialismy to oboje z mezem nie wiedzieliśmy, jak jej pomóc, ale pozwiam ją, że się nie załamuje. ale aczelismy sie zastanawiać, co sie dzieje, z tymi ludzmi:-:)-(

no nic, uciekam sie zastanawiać...bo mam do wymyslenia prezent dla mojego kochanego na urodziny i nasza rocznice:sorry2:
dobrej nocki wszystkim Wam życze:-)

reklama
cześć Kochane, rzeczywiście niewiele się tu wczoraj działo, ja wieczorem nie mia.lam netu i myślałam że znowuż będę Was doczytywać Bóg wie ile... byliśmy też na zakupach, kupiłam małej bluzeczkę z krótim rękawkiem - pierwsza z krótkim rękawkiem, oby tylko było lato żebym mogla jej zakładać!!
Cris, a oni planowali drugą dzidzię?? może mąż Twojej przyjaciółki nie chciał drugiego dziecka bo np. odechciało mu się już po pierwszym, i dlatego ma inną?? może po prostu się zagubił i chciał to jakoś odreagować?? a ta druga, moze nic nie wie że on ma rodzinę, chyba że wie (tak jak ta Darkowa durna...) - to wtedy trzeba laskę przetrzepać porządnie i dać jej zrozumienia jasno jak wygląda sytuacja!!

Do góry