reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

cześc dziewczynay:-)

nie odzywałam sie wczoraj, bo duuuuzo miałam zajeć, no teraz na mezusia czekam az wroci z pracy, ale ciesze sie bo sobie tak załatwił, ze jutro nie musi isc na dyzur tylko dopiero w srode i obydwoje baaaaardzo sie cieszymy z tego:-)
no, ja na 11.20 ide do gin ciekawa jestem co powie:-)troche sie boje, ze bede miała termiin szybciej niz sie spodziewam:sorry2:ale co tam, raz sie zyje:rofl2:

dobra uciekam sie ubierac i dom podgarnąć

dziuba: ale martynka to jest śliczność:-):-)po mamie:-D

reklama
Hej Dziewczyny :-)
Kurcze net odmowil mi posluszenstwa :-( nie mialam go od piatku wieczorem i dopiero dzis usuneli awarie...stad tez moja dluga nieobecnosc. Przeczytalam Wasze wszystkie posty, ale nie dam rady sie ustosunkowac... :-(
dziuba superowe zdjecia :-) Martynka oczywiscie jak zawsze przecudna, a i Twoje powalajace :-) bardzo ladnie wyszlas na tym zdj ze Stasiem :-) przepraszam przez te awarie nie napisalam Ci obiecanego maila :-( mam nadzieje ze mi wybaczysz...a teraz widze ze jestescie pogodzeni wiec moj belkot na nic sie zda, skoro sami doszliscie do porozumienia... ;-) nie zmienia to jednak faktu, ze Stas powinnien sie bardziej poczuwac do pewnych kwestii w tym finansowych i jesli ten odruch i poczucie obowiazku same z niego nie wychodza, to trzeba je jakos wydobyc...i tu jest Twoje zadanie. Niestety mam wrazenie ze dobrocia w tym wypadku niewiele zdzialasz, musisz byc zdecydowana, i konkretnie powiedziec mu czego od niego wymagasz....moze nawet go nastrasz....
Cris koniecznie zdaj relacje po wizycie u lekarza :-) ojj az sie nie moge doczekac. Bede trzymac kciuki :-)

Reszcie przesylam usmiech :-) :-) na mily poczatek dnia !!! :-)

cześć kochane!!!!
Ale mi smutno dzisiaj:-:)-:)-:)-:)-( wczoraj miałam imieniny, była moja mama ze swoim przyszłym mężem:crazy: i moja babcia, ogólnie było miło...tylko ze Krzysiek mi nawet życzeń nie złozył:-:)-:)-:)-( no właśnie ,gdyby nawet zapomniał to byłoby to jeszcze do zrozumienia ale nie mógł zapomniec-bo byli goście-cały dzień czekałam i nic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wieczorem nie wytrzymałam i pytam się go czemu mi nie złożył zyczeń a ten gapiąc się w komputer"nie wiem":wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
A teraz wystroił się jak stróż na Boże Ciało i pojechał niby swoje sprawy załatwiac.wykompał się ,wypachnił, włosy nażelował-a ze mna jak gdzies wychodzimy do w wypchanych spodniach i nie ogolony z kogutami na głowie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i co ja mam sobie myśleć:no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no:
wszystkiego mi sie odechciało:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

hmm, Aguś, Krzysiek to kolejny "klasyczny facet"... nie wymagaj za dużo, oni już tacy są!!
i nie dołuj się bo nie ma o co, my życzymy Ci za wczoraj wszystkiego najcudowniejszego i najkochańszego!!! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
andziaa, pogodziliśmy ale w między czasie znów była kłótnia, ale dziś rano dostałam okres (w końcu!!!!!!!!!!), więc Stasiu mowi że to dlatego ostatnio tak sie o wszystko czepialam... ehh... z nimi :wściekła/y::wściekła/y:

Agnieszko WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI WCZORAJSZYCH IMIENIN :-)
Spoznione, ale za to bardzo bardzo szczere...achhh Ci faceci- nie rozumiem dlaczego Krzysiek nie zlozyl Ci zyczen, tym bardziej ze wiedzial o Twoich imieniach, a Ty jakby nie bylo jeszcze wieczorem mu o tych zyczeniach przypomnialas:baffled: nie zrozumiem jego zachowania, bo wydaje mi sie niewiele wysilku trzeba wlozyc w to by zyczyc komus wszystkiego najlepszego, a jak ma jeszcze to komus sprawiac przyjemnosc to tym bardziej...nie wiem-jest to dla mnie niczym niewytluamczalne zjawisko, czasem wydaje mi sie ze faceci maja wieksze hustawki humorow i bardziej stroja fochy od nas- a to my podobno mamy byc od tego specjalistkami...szkoda gadac:wściekła/y: co do wystrojenia sie Krzyska i wyjscia z domu-hmmm... moze musial cos waznego zalatwiac, co wymagalo od niego schludnego wygladu-nie wiesz gdzie poszedl ?
a to ze z Toba wychodzi w pomietych ciuchach, nieogolony i nieuczesany-mysle ze to norma :-) Moj Maciek tez bardziej dba o wyglad jak idzie na zajecia do szkoly, niz jak ma ze mna np pojsc na spacer :-) mysle ze oni czuja sie przy nas luzno, datego tez tak bardzo nie o to nie dbaja, zwyczajnie nie lubia :-) pisaas kiedys ze jestes bardzi podejrzliwa i zazdrosna-sproboj nie myslec, ze skoro sie wystroil poszedl Cie od razu zdradzac...bo moze nieslusznie go w tym wypadku oceniasz, a to ze tak myslisz powodowane jest Twoja ogromna zazdroscia...a to niestety czesto okazuje sie zlym doradca, bo potrafimy z najmniejszej nic nie znaczacej drobnostki uknuc taka historie, ze w glowie sie nie miesci :-)
nie smutkaj sie kochana, bo czesto faceci nas nie rozumieja...i niestety nie chca zrozumiec naszych potrzeb...
dziuba ach te klotnie, moze rzeczywiscie troszke hormony Cie podburzaly :-) ? na szczescie dostalas juz okres :-) nie jestes zla ze nie napisalam maila ?

Czesc Mamuski:biggrin2:
No wkoncu zwitala wiosna chociaz slonce jakies niemrawe ale jest dobrze:-)

Ja w weekand mialam szkole wrr zaliczenia i nie jestem zadowolona a tylesiedzialam i kulam :-( trudno naszczescie juz po co ma byc to bedzie
Teraz siedzie tydzien na zwolnieniu bo cisnienie mi skacze.
A jutrzejszego dnia nie moge sie doczekac wkoncu ide na USG 3D/4D :biggrin2: dopiero na 18.30 wiec napisze co i jak dopiero wieczorkiem po cichutku licze na dziewczynke mam takie przeczucie, ale zobaczymy najwazniejsze zeby bylo zdrowe:biggrin2:

reklama
Do góry