reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Aneta, wydalaś mnie i moją wagę!! :zawstydzona/y: niech Wam bedzie, jeszcze 4kg mniej i będzie git :laugh2:
ja dopiero teraz wrócilam do domu, wyszłyśmy z mamą z Manhattanu to stwierdziłyśmy że głodne jestesmy a w domu nic nie ma, wiec chciałyśmy zjeść przy dworcu w Green Wayu, ale nie było miejsc, wiec mama mówi ze w Galerii też jest Green Way, wiec tam poszłyśmy, no i jak zawsze zakupy, my nie skorzystałysmy ale kupiłam Martynie cudną bluzeczke w 5 10 15, z promocji, jak zawsze, 9,90!!
nogi mi w dupe wchodzą, ide sie walnąć na łóżko a potem ta cholerna nauka... :wściekła/y:

reklama
dziuba masz mi za zle, ze tak bardzo skomplementowalam Cie na forum ??:zawstydzona/y: tak swoja droge spacerek byl super, i bedzie mi niezmiernie milo jak spotkamy sie jeszcze, nie raz nie 2 :-) no ale nie chce sie napraszac :-) decyzja nalezy do Ciebie :-) mam nadzieje ze nie zanudziam Cie moja osoba ...

andziaa, no przestań!! przecież masz w brzuszku przyjaciółkę mojej Martyni :laugh2: następnym razem starówka, tylko jak wylukam tramwaje niskopodłogowe, bo biegać z Głównego na Zaspę z buta to tak srednio... :baffled:

srednio srednio - to prawda. W razie gdyby co to sluze pomoca, moge wpasc po Ciebie i pomoc Ci z wozkiem...no chyba ze skusisz sie na kolejke, one zawsze sa niskopodlogowe :-)

ale kicha! Martyna zawsze jak jest przemęczona i długo nie śpi to pote strasznie płacze i nie da sie jej ululać... no i dziś właśnie bardzo mało spała w ciągu dnia, może z pół godzinki na spacerku i przed południem też z pół godz, a teraz strasznie płacze, usnęła mi na rękach bo ja uluklałam, pospala z 10minut ale chciałam ja przełożyć do łóżka to się znów rozbudziła i marudzi... na dodatek ząbki jej przeszkadzają i nie może zasnąć :baffled:

witajcie dziewczyny.....
zjawiam sie po dlugim czasie:-(niesteyt nie mieliśmy internetu....w tp mieli mi wtyczke do laptopa wymienić, ale nie mogli bo im nie dziala system i sami nie wiedza kiedy bedzie sprawny:baffled:ptem od piatku moj mezus chorowal, 2 dni z lozka sie nie ruszal i nawet mi w niczym nie pomagal bo nie byl w stanie-jak nigdy...wiec mialam 2 dni na przeprowadzenie mu ostrej kuracji, bo dzis na noc do pracy poszedl, a jeszcze jutro maja po dyzurze szkolenie medyczne:dry:ale cale szczescie dzis juz sie czuje dobrze:laugh2::-D
izabelinda:gratuluje śliczności:-)
dziuba:martynka juz zabkuje?bardzo szybko...
malgosiunia:co do rodzenstwa, to ja jedynaczka moi rodzice rowniez i moj maz tez...wiec my to nadrobic chcemmy:-Dtaka rodzinka to fajna sprawa
gosiaczek:jak wsz kotek sie czuje??
wildwind:sliczny Wasz Antoś:tak:a Ty pieknie wygladasz:happy:gratuluje Wam serdecznie:tak:
agnieszka: jak Kubuś??moze pisalas ale ja moglam nie doczytac bo tu strasznie duzo do czytania:laugh2:
andzia:porod nie taki straszny:laugh2:jak sie czujesz??
marynka:powodzenia w przygotowanich do slubu:-D

no ja prawie wszystko przeczytalam, ale polowy juz nie pamietam....:angry:chciałam jescze cos napisac i tez nie pamietam:baffled:po za tym strasznie mnie głowa boli wiec moze dlaego nie pamietam polowy:baffled::crazy:

w kazdym razie wsciekla jestem, bo mam przewodowy bezprzewodowy internet.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mam laptopa przyczepionego do kabla:angry:

dobrej nocki wam zycze:-)

Mamo w boju, dobrze ze jeseś, martwiłyśmy się o Ciebie!!

dziś moja MArtynia kończy 3miesiące, tak wyglądała po urodzeniu:

a tak wygląda dziś:

dzięki za pamięć:tak:
my sie zbieramy i do ogrodu idziemy, bo musze tam zaczac cos sadzic i w koncu wypadłoby chwasty wyplewic:-D

potem obiadek i zobaczymy co dalej:-)
miłego dzionka wam zycze:-D

reklama
Jak te dzieci rosną i się zmieniają... po nich właśnie widać jak ten czas galopuje...
Martynko - wszystkiego naj naj naj z okazji 3 miesiączków :) śliczna mała kobietko :) niech Ci się spełnią te marzenia senne...

Do góry