reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Cześc Wam, taka piękna pogoda że chyba wszystkie na dworzu spacerują z dzieciątkami, ja byłam z psami na łące pobiegać, a teraz zabieram się za obiad, dziś mielone kotlety, ziemniaczki pure z koperkiem i surówka z cykorii z sosem czosnkowym, ale jestem głodna.

reklama
gosiaczek ale pyszności, taki wiosenny obiadek!!
dziś mala byla na spacerku z babcią, a ja na uczelni, wracając kupiłam malej prezent z okazji 3.miesięcy - śliczniutką bluzeczke z krótkim rekawkiem, juz ma 4bluzeczki na lato, wiec jak na razie przestaję kupować, a tak się ciężko oprzeć tym ślicznościom!!

No no moja imienniczka juz 3 m-ce ma :) Wszystkiego najlepszego Martynko !! :tak:
Co do slubu:
Na razie mamy sale, orkiestre i kamerzyste/fotografa. Jutro idziemy do księdza i nauki musimy zrobic. A ja musze w koncu sie zdecydowac na suknie, nie wiem czy wypozyczyc, szyc czy kupic, ogladałam juz ful sukien w Internecie i nie moge sie zdecydowac na cos konkretnego. Nawet nie wiem gdzie w Trojmiescie i okolicach są salony... hmmm
Moze cos doradzicie :)??

Martynko ja na Twoim miejscu zdecydowalabym sie chyba na krawcowa ... w koncu nosisz w sobie Malenstwo i nie jestes w stanie przewidziec jak duzy bedzie brzuszek w dniu slubu :-) a tak zawsze suknie da sie dostosowac do zmieniajacych sie ksztaltow...ale nie jestem doswiadczona w tej materii, to tylko moje zdanie. Moze ktos bedzie umial doradzic lepiej, bo z autopsji zna taka sytuacje...

Martyna, najwięcej sukni ślubnych jest na Władysława IV w Gdyni, salon przy salonie, a w Gdańsku na Grunwaldzkiej są dwa, koło skrzyżowania ze Słowackiego i w Głównym, nie wiem jak sie nazywa ta ulica, tam gdzie sie materiały kupuje, przedłużenie tej na której jest kościół św. Katarzyny.
Pojutrze będę się widzieć z kuzynką i pogadam z nią o Tobie :laugh2: a masz już jakiś wymarzony typ?? wklej nam zdjęcia, dla mnie temat na czasie, może coś podpatrzę :laugh2:

W sumie nic szczególnego.
Ta mi sie podoba, prosta i sliczna :-)
6789826143b91281a1a90.jpg

Ta tez jest ładna:
90231461743b911c3845e3.jpg

Tylko zmniejszyła bym treny, bo tak to niewygodnie, i zrobiłabym jakies zakładki albo marszczenia na brzuszek, zeby nie było zbytnio widac. Jak znajdziecie jakies ładne, w miare proste, nie jakies super wymyslne to pokazcie tez :)
Abeja tez miała ładna sukieneczke, widziałam zdjecia, ale chyba niestety bedzie dla mnie za krótka.

Martynka ja jestem fanka tej pierwszej sukni, druga tez ladna, ale nie tak bardzo jak pierwsza :-) ta jest po prostu fenomenalna, przesliczna :-) taka prosta a zarazem efektowna - tez o takiej marze :-) na pewno przeslicznie bedziesz wygladac. Mysle ze moze powinnas wydrukowac to zdjecie, i pojsc na konsultacje do jakiejs krawcowej, salonu sukien-tam tez robia przerobki, pewnie doradza cos sensownego, cos co mozna by bylo zrobic by dopasowac kreacje do Twojego stanu :-) tak czy tak ja optuje za pierwsza opcja-zakochalam sie w tej sukni :-)
dziuba jak tam Mala solenizantka ? :-) tyle fajowych prezentow uzbierala- no no :-) kiedy wpadniecie na Starowke, babki ? :-)

reklama
Martynka tak jak Dziuba napisała w gdyni masz salony na władysława IV
-AGNES NA WŁ IV 59
-Marietta na WŁIV 50
Jest jescze jeden na ul. 3-GO MAJA 22

WIESZ może lepiej ci będzie iśc właśnie z gotowym pomysłam do krawcowej, juz ci wcześniej podawałam namiary .mam nadzieję, że pójdzie po twojej myśli i będziesz happy.:tak:

Do góry