reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Ja juz w domku-wykonczył mnie młody na podwórku-a on jeszcze poszedł z prababcia do sklepu;-)
Zauwazyłam,ze wyrósł już ze swojego rowerka no i większy trzeba by kupić koniecznie:no:
trzeba by sie porozgladać no i tatę naciagnąć:-)
Ale pogoda jest super extra :tak:lato normalnie:tak::tak::tak::tak::tak:

No ładnie u waś piekna pogoda a mnie dzisiaj przyatakował grad jak wracałam ze sklepu , no i po spacerze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jakieś dziwne anomalie w tej pogodzie, raz wiosna a teraz to juz nie wiem co to jest:crazy::rofl2:

agnieszko bardzo ładny ten rowerek , taki fikuśny:-D:-D:-D
też bedę musiała sie rozejrzec za jakims takim odpowiednim do wieku Cezarka

no chyba sie skusze , ale nie wiem czy mężuś będzie pozytywnie nastawiony na ten pomysł , bo kupiliśmy mu huśtawkę i została w pl nie używana. ale te rowerki śa fajowe.....

Hej Dziewczyny ;-)
a ja wlasnie zladowalam w domku :-) jak wiecie bylam na spacerku z Dziuba i musze Wam zdac relacje- tym, ktore ani nie widzialy Dziuby ani jej Martynki :-) Mam nadzieje ze Natalka sie na mnie nie obrazi, ze tak wypisuje o niej :-)
A wiec:
Martynka- jest po prostu cud dziewczynka, duza, sliczna, kochana :-) ma takie ladniutkie szare oczka :-) I trzeba ja pochwalic bo bardzo grzeczna byla na spacerku :-)
Dziuba- Martynka odziedziczyla urode po mamie :-) Fajna z niej laska, i blagam Was nie poduswajcie jej zadnych diet cud, bo zniknie nam z powierzchni ziemi. Natalia jest drobniutka, malutka kobietka, wrecz chudziutka:-) i w zyciu bym nie powiedziala ze wazy 58kg :szok: wyglada na max 50 :-) tak wiec niech sobie ma te 58 i bardziej nam nie chudnie :-)

Agnieszka- mhhmmm... pieczarkowa zupka-mniam mniam :-) ja wlasnie sobie robie rybke z folii z sosem jogurtowym, buraczkami i brokulami :-)
a rowerek super, koniecznie namow tate Kubusia by sprezentowal mu taki pojazd :-)
ana wspolczuje pogody, jak widac mamy na zmiane, jak Ty masz ladnie my mamy brzydko i na odwrot. Miejmy nadzieje ze szybko zawita do Ciebie z powrotem ladna pogoda :-)

reklama
Witam się rana...

Jak tylko wstałam miałam super humorek, bo Patusi stuknął już tydzień. A potem zaczęłam beczeć bo suteczki mam do krwii pogryzione, nie pomaga wietrzenie, smarowanie mlekiem, bepanthenem, zmiany pozycji karmienia.... jest coraz gorzej, ja się boję jej dawać suteczek... bo nie lubię bólu... ale ją kocham i w końcu daję i boli ale chwilkę..
Ech te głupie hormony...
Może poprostu źle przystawiqasz małą do piersi, dziecko jak dobrze jest przystawione nie powinno ranić sutka. Sprawdź czy ma wywinięte usteczka i czy całą brodawke ma w buźce, bo to podstawa, możę to Ci pomoże:-)

troszke poruszone, ale widac doleczki po tatusiu:)

Śliczności poprostu bajka:-)

ja wazylam pod koniec ciazy 80 kilo:) bardzo przytylam. teraz maze juz 65 ale jeszcze z 5-6 chcialabym zrzucic:) moja normalna waga zawsze byla okolo 65-66kl, jednak po ciazy figura sie zmienila i czuje,ze jeszcze troszke cialka jest za duzo.
Moja też sie zmieniła nie do poznania. Powiem wam że po pierwszym dziecku wruciłam do swojej wagi w miesiąc a teraz juz pół roku minęlo i nadal jestem gruba:-( Musze coś z tym zrobić normalnie....

No wlasnie a jak jest z Waszymi cialkami po ciazy?? Czy nawet jak waga jest taka sama jak przed , albo nawet mniejsza, czy figurka tez wraca tak samo do normy ?
Figra przynajmniej moja jest już zupełne inna, mam szerokie biodra teraz no i mase rozstępów:-(
Dziuba sama nie jestem zachwycona tym co mi sie stalo :baffled: bolalo to cholernie, a jak sobie wyobrazilam ze podczas porodu ma byc jeszcze gorzej, to powiedzialam Mackowi ze nie chce rodzic, i zeby do 20 lipca wymyslil jakas nieinwazyjna metode wydobycia Malej na swiat :-) a tak serio to moja mama twierdzi ze bol jest zblizony, tak wiec mialam juz jakas probke :-)
mam nadzieje ze juz nie bede miala takich dolegliwosci :-) wtedy nie bede Was juz straszyc :-)
No mam nadzieje że bóle już nie wrócą dopiero do porodu:-)
no nie ukrywam, ze mnie dziś troche głowa boli....:szok:
ale jakoś przezyję :-)
No ładnie ja po 2 butelkach wylądowałabym w szpitalu na odtruwaniu hihihi

Cześć Wam, ja się dziś obudzić nie mogę, pogoda nawet ładna a ja zasypiam.Prowadziliśmy wczoraj z mężem nocne rozmowy i nie tylko chyba do 1 w nocy a dziś pobudka o 5.30. Zawiozłam Emilkę do szkoły i pojechała z klasą na wycieczkę na 4 dni, Natalkę Robert zawiózł do szkoły z rana.
Mam w domu bałagan bo wczoraj nas prawie wcale w domciu nie było, najpierw weterynarz z Feliksem, potem obiad u teściowej i wieczorkiem wróciliśmy.
Muszę się zabrać za sprzątanie ale mi się nie chce, ach.
Na razie.
Ty przestań tyle sprzatac kochana:-) Odpoczywaj sobie:-)

Ja juz w domku-wykonczył mnie młody na podwórku-a on jeszcze poszedł z prababcia do sklepu;-)
Zauwazyłam,ze wyrósł już ze swojego rowerka no i większy trzeba by kupić koniecznie:no:
trzeba by sie porozgladać no i tatę naciagnąć:-)
Ale pogoda jest super extra :tak:lato normalnie:tak::tak::tak::tak::tak:
Aga ja kupiłam Michałowi taki rowerek Rowerek BMX UNITECK 16cali -HIT Na Rynku -4 Kolory (328603748) - Aukcje internetowe Allegro
i dziwię sie że chcesz 12 cali bo to są małe kółka i znów za rok będziesz musiała kupić nowy rowerek. A ten jest super i Michał sięga bez problemu do pedałó no fakt że jest troche duży ale super:-) Polecam

andziaa super,że udał się spacerek:-):-):-):-)
i faktycznie apel do dziuby stop diecie:-):-):-):-):-)
No Dziuba koniec z odchudzaniem kochana skoro Aneta tak twierdzi to tak musi być:-)
A u nas wszystko oki. Upiekłam własnie ciacho sernika i ide dziś do szwagierki na kawusię:-) Te siuszki co wam mówiłam dotarły do mnie i sa śliczne. Troche rzeczy juz za małych dla Miochała ale co tam dla WOjtaska będą:-)
pogoda była piękna a teraz coś sie chmurzy i chyba zaraz lunie....
Miłego wieczoru Kochane:-)

Do góry