reklama
Natalia u nas to samo ale od ponad miesiaca i nie przechodzi wstaje, daje smoczka, odwracam na bok i za 20 min to samo
No dokładnie tak...i nie wiadomo o co chodzi tak jakby ułożyc sie nie mógł...oczy zamknięte i przełożenie na boczek pomaga...ale na pare minutKurcze u ciebie to 2 msc trwaTo ja sie juz boje ...
Kludi
Mama Filipka i Franusia
U nas też tak samo.To już trwa i trwa,że już zapomniałam kiedy się zaczęło(tak dawno,ze 2 prawie 3 m-ce) raz jest lepiej a raz gorzej tzn.raz się mniej kręci a raz wiecej, no i musze Filipkowi oczywiście cycka dać bo inaczejnie da rady I chyba się juz do tego przyzwyczaiłam,a tak marze żeby sie wreszcie wyspać
A ja musze zameldowac że u nas nie bylo wiercenia tylko REKORD Piotrek zasnął o 19.30 a wstał o 6.15 rano na jedzenie i potem jeszcze do 8.30 spałMam nadzieje że juz nocy wierciocha nie bedzie powtarzał
Kludi
Mama Filipka i Franusia
Natalia no to super, to się pewnie wyspałaś:-) U nas bez zmian wiercenie, kręcenie, a dziś to tak jakby i cycek nie pomagał dopiero po chwili cyckania i wiercenia zaypiał
evelinakol
Sierpniowa mama'07 mama marianny i olivera
Ja byłam dzisiaj u lekarza, bo już rady nie daje. Jestem wykończona. Dala mi skierowanie na badania i jak sie dowiedziała, ze Oliver budzi sie w nocy co chwile i ze go karmie parę razy na noc to powiedziała, ze najwyższy czas odstawić go w nocy od cycka. Juz to widzę, jak ja czasami nawet nie wiem, ze go karmie taka jestem nieprzytomna.
reklama
ooo to dobrz że sie domyśliłaś...ach ten instynktkurcze to nigdy nie wiadomo...No ale racja jak takie wiercenia sie powtarzaja to ja tez bym poszla i powiedziala żeby mi małego dokładnie przebadała;-)