reklama
Luxik to straszne co piszesz!co sie Tomeczkowi stało?Nigdy nie było az tak zle przeciez
Biedna,mam nadzieje ze niedlugo wszystko minie i znowu bedziesz mogla cieszyc sie swoim skarbem:-(A co do porządkow w domu to mam tak samo-codziennie sprzatam,a rano jak wchodze do kuchni albo do pokoju to nogi sie podemna uginajatylko w sypialni jest porzadek zawsze bo tam tylko spimy-reszta wymaga sprzatania codziennie,ale czasem nie ma czasu,sily,ani chęci....a i obiad ugotowac trzeba
Życze Ci duzo siły i mam nadzieje ze to szybko minie
Biedna,mam nadzieje ze niedlugo wszystko minie i znowu bedziesz mogla cieszyc sie swoim skarbem:-(A co do porządkow w domu to mam tak samo-codziennie sprzatam,a rano jak wchodze do kuchni albo do pokoju to nogi sie podemna uginajatylko w sypialni jest porzadek zawsze bo tam tylko spimy-reszta wymaga sprzatania codziennie,ale czasem nie ma czasu,sily,ani chęci....a i obiad ugotowac trzeba
Życze Ci duzo siły i mam nadzieje ze to szybko minie
kama1102
Mama Bartka i Nikoli
Jeju, dziewczyny, nie zazdroszcze Wam. Aż przeczytałam mojemu mężowi Wasze posty, żeby docenil że ma tak dobrze że spi w łóżku.A tak poważnie, to trzymam kciuki żebyście mogły bardziej wypocząć w nocy. Mój Bartuś też sie budzi ale 1, 2 lub 3 razy w nocy, ale karmię go po ciemku z piersi, po cichutku, nic nie mówie do niego, a on je z oczkami zamknietymi i zaraz śpi dalej wiec go odkładam delikatnie do łóżeczka i jest ok Cieszę się z tego bo chodzę do pracy i nie wiem jakbym dawała radę jakbym miała takie nieciekawe nocki.
Acha, Luxik, nieporządkiem w domu sie nie przejmuj. Moje mieszkanie też daje wiele do życzenia. Pocieszam sie że z czasem będzie nam łatwiej.
Acha, Luxik, nieporządkiem w domu sie nie przejmuj. Moje mieszkanie też daje wiele do życzenia. Pocieszam sie że z czasem będzie nam łatwiej.
Luxik
:)
kama dzieki za pocieszenie
Kira moim zdaniem to zeby, ciagle pcha palce do buzi, nawet przy jedzeniu, ma cycka i palce w buzi, okropnosc.Nie najada sie , nie wysypia,bola go dziasla,kto wie czy tez nie brzuszek bo pruka dosc czesto ,takze nie ma jak byc mu dobrze:--(,wiem ze to minie, chcialabym zeby jak najszybciej.
Kira moim zdaniem to zeby, ciagle pcha palce do buzi, nawet przy jedzeniu, ma cycka i palce w buzi, okropnosc.Nie najada sie , nie wysypia,bola go dziasla,kto wie czy tez nie brzuszek bo pruka dosc czesto ,takze nie ma jak byc mu dobrze:--(,wiem ze to minie, chcialabym zeby jak najszybciej.
Karolki
Podwójna mama:)
Luxik kochana ostatnio wlasnie myslalam dlaczego nie zagladasz i balam sie, ze wlasnie Tomus ma zle dni i wykrakalam:-wściekła/yomysl sobie ze to moja wina to moze bedzie Ci lzej;-)napewno niedlugo to minie
u nas w nocy tez jakies krecenia dziwne sa ale skoro spi to ok, tylko ja pol nocy nie spieale to chyba tez wina jakiejs bezsennosci ktora mnie dopadlabo dzis Karol spal grzecznie a ja nad nim siedzialam:-confused2:
u nas w nocy tez jakies krecenia dziwne sa ale skoro spi to ok, tylko ja pol nocy nie spieale to chyba tez wina jakiejs bezsennosci ktora mnie dopadlabo dzis Karol spal grzecznie a ja nad nim siedzialam:-confused2:
Karolki
Podwójna mama:)
janbor ja tez zgadzam sie z Kirau nas z brzuchem bylo tez nieciekawieale po odstawieniu zupek dziwnie wszystko ustapilodaje po troszeczku co 2 dzien , poza tym daje sliwki i obym nie zapeszyla - byle tak dalej
na noc chyba tez zaczne dawac espumisan tak zapobiegawczo, moze i te drobne krecenia wyeliminuje
na noc chyba tez zaczne dawac espumisan tak zapobiegawczo, moze i te drobne krecenia wyeliminuje
Antylopka
Potrojna mamuska
dziewczyny, 3mam za was kciuki, aby szybko się skończyły te niedogodności i ayście wszyscy mogli się wysypiać i rozpoczynać dzień z uśmiechem
Luxik
:)
Dzieki za mile slowa
Karolki no to juz wiem gdzie lezy przyczyna......wykrakalas
Antylopka wiesz?ludzie maja 1000000razy gorsze problemy, tak naprawde to wstyd tak narzekac.Dzidzia zdrowa,dach nad glowa jest, jedzenie w lodowce, wiec nie powinnismy miec powodow do narzekania, w koncu to naturalne dolegliwosci kazdego malucha, a ze mamie czasem brak sil......po to mamy nasze cudowne forum, na ktorym wyrzucamy nasze zale, a potem z usmiechem na twarzy dalej bo "boju":-),przynajmniej tak jest u mnie;-)
Karolki no to juz wiem gdzie lezy przyczyna......wykrakalas
Antylopka wiesz?ludzie maja 1000000razy gorsze problemy, tak naprawde to wstyd tak narzekac.Dzidzia zdrowa,dach nad glowa jest, jedzenie w lodowce, wiec nie powinnismy miec powodow do narzekania, w koncu to naturalne dolegliwosci kazdego malucha, a ze mamie czasem brak sil......po to mamy nasze cudowne forum, na ktorym wyrzucamy nasze zale, a potem z usmiechem na twarzy dalej bo "boju":-),przynajmniej tak jest u mnie;-)
reklama
natalka_25
Sierpniowa mama'07
przepraszam ze nieprzeczytałam co u Was postaram sie pózniej nadrobic, u nas nocki nieciekawe mały budzi sie kilka razy z płaczem przytulam daje mleczko smoka i nic niepomaga pewnie to zeby bo juz jeden mamy!!!
pozdrawiamy Was ciepło i trzymamy za Was kciuki by noce wkoncu były przespane
mamy problem tez z katarem z ktorym ciagle walczymy
pozdrawiamy Was ciepło i trzymamy za Was kciuki by noce wkoncu były przespane
mamy problem tez z katarem z ktorym ciagle walczymy