reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Klocki firmy Jixin

Goska82

M i K moje szczescia:-)
Miasto
Wroclaw
Czzy te klocki sa dobre jakosciowo i czy faktycznie niczym nie roznia sie od oryginlnych duplo??i czy naprawde super sie dopasowuja do duplo?

reklama
He, he, znowu ja :-D:-D:-D Jeśli macie Duplo nie dokupuj innych bo będziesz rozczarowana :no: Ja dokupiłam big bloxx bo mała bardzo chciała Hello Kitty i się cieszę, że kupiłam mały zestaw na próbę, bo są tandetne :no:

Jeśli nie macie Duplo, to czemu nie :-)

He, he, znowu ja :-D:-D:-D Jeśli macie Duplo nie dokupuj innych bo będziesz rozczarowana :no: Ja dokupiłam big bloxx bo mała bardzo chciała Hello Kitty i się cieszę, że kupiłam mały zestaw na próbę, bo są tandetne :no:

Jeśli nie macie Duplo, to czemu nie :-)

wlasnie mamy duplo ale same klocki bez zestawow tematycznych i chcialam Mai dokupic jakies tematyczne klocki ale duplo jest strasznie drogie bo zoo kosztuje ok 400zl a te jixion 100zl...

nie wiesz czy te podrobki lego mozna gdzies w sklepie zobaczyc?

Hej!!
Moim zdaniem klocki Jixin są super!
Doskonale łączą się z Duplo a są o wiele, wiele tańsze!!!!
W Warszawie jest sklep gdzieś przy bazarze Rózyckiego gdzie znajdziesz wszystkie klocki i Jixin i Duplo I JDLT-też w tym typie!!
Znajdziesz też je na Allegro ja ostatnio kupiłam( ul.Bruna)Jixin Straż Pożarną duży zestaw za 77zł za Duplo musiałabym zapłacić około 300zł.
Pozdrawiam

Nie znam tej firmy, a ponieważ jej nie znam (i nic o niej nie słyszałam) nie ryzykowałabym i trzymała się raczej Duplo, które są wypróbowane przez pokolenia.

Nie znam tej firmy, a ponieważ jej nie znam (i nic o niej nie słyszałam) nie ryzykowałabym i trzymała się raczej Duplo, które są wypróbowane przez pokolenia.

Ale czym ryzykowała?????????
No to moje drogie Panie mało jeszcze znanych i dobrych firm które produkują zabawki dziecięce atestowane i bezpieczne chyba znacie!!! A zeby wasze dzieci się rozwijały, dajcie im dobry przykład same się rozwijajcie przez poznawanie i sprawdzanie nowych rzeczy;)
Ja nadal uważam że klocki są super mamy i te i Duplo i wszystkie cieszą moje dziecko tak samo.
Dodam, ze w klockach Jixin pojazdy są na baterie (same jezdzą wydają dźwięki, świecą) czego w duplo jest mniej!!!!!!!

Kuba też ma jeden zestaw klocków Jixin pociąg pasują do duplo może nie są takiej jakości ale nie są z złe.

reklama
Do góry