Ewelinka:)
jesteśmy rodzicami:)
tsugumi może się spotkamy hehe zaglądaj do nas częściej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mieszkam w Pruszczu Gdańskim..rzut beretem od Gdańska..a dlaczego chcesz rodzić na Zaspie?? w Gdyni nie ma porodówki??
no ja Zaspe też wybrałam za radą znajomych..każda koleżanka tam właśnie rodziła..i każda była bardzo zadowolona..mam nadzieję, że ja również po porodzie będę mogła wystawić pozytywną opinie temu szpitalowi;-) boję sie tylko, że nie będzie miejsca..i co wtedy?? Wojewódzki odrzucam..pozostaje tylko Kliniczna:-(Pytalam wielu osob z Trojmiasta i wiekszosc odradzala stanowczo porod w szpitalu w Gdyni. Ja nie mialam zadnego rozeznania w tutejszych szpitalach, ale za rada wielu osob zdecydowalam wybrac Zaspe.
andzela podaje ci link który ci pomoże w skompletowaniu wszystkiego. Mi pomógłza co dziękuję NathaliCześć, jestem andzela mam 25 lat mieszkam w Kiełpinie . Niewiem co tu pisać dziś sie zapisałam i czuje się nie swojo. Nasza kochana dzidzia przyjdzie na świat 18 lutego czyli mam jeszcze miesiąc . Dziś nawet sie spakowałam ale i tak niewiem czy mam wszystko... pomocy!!!:0)