ulenka7883
mamusia Antolka:)))
popieram ale ja sobie odmowie! zbyt wiele w ciazy tego swinstwa jadlam.. moja mama na Julke mowi "kebab" ze dlatego taka duza sie urodzila!
ja na Antosia SŁONINKA mówię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
popieram ale ja sobie odmowie! zbyt wiele w ciazy tego swinstwa jadlam.. moja mama na Julke mowi "kebab" ze dlatego taka duza sie urodzila!
Będę się dietować jak skończę karmić..wrócę do diety sprzed ciąży gdy schudłam w 3 tyg 4 kg....jak na mnie to był super wynik no i pamiętajcie...zwykle jak się szybko gubi to jeszcze szybciej się przybiera...wiem coś o tym
Wiesz Aga poprzednio też nie traciłam na wadze jak karmiłam, ale teraz spróbuje ograniczyć słodkości, jeśc tylko gotowane bo odchudzać sie nie można przy karmieniu piersią.
W końcu juz niedługo palta z siebie pościągamy i trzeba jakoś wyglądać;-)