Ja uwielbiam jednak od porodu nawet odrobiny czekoladki nie zjadłam ale za to biszkopty jem, różne ciasteczka bez czekoladki, kanapki z dżemem, a to kisielek na słodko, a to owoce suszone.... i to w niemałych ilościach;-)Ale ja nigdy nie przepadałam za słodyczami
To już wolę owoce
reklama
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
och jak ja bym tak chciala bo ja bez slodkosci zyc nie potrafieAle ja nigdy nie przepadałam za słodyczami
To już wolę owoce
kopciuszek2107
Fanka BB :)
Wiecie co to ja wam na razie tylko pokibicuje
Nawet jak nie karmię piersią to nie dla mnie diety w których trzeba bardzo mało jeść...nigdy długo nie wytrzymałam
Będę się dietować jak skończę karmić..wrócę do diety sprzed ciąży gdy schudłam w 3 tyg 4 kg....jak na mnie to był super wynik no i pamiętajcie...zwykle jak się szybko gubi to jeszcze szybciej się przybiera...wiem coś o tym
Ja tez wiem cos o tym ze po chudnieciu zawsze sie przytyjeja po tamtej ciazy w dniu nastepnym po porodzie wazylam juz tyle samo co przedpotem zeszlo ze mnie jeszcze 3 kga jak odstawilam od cyca to przytylam razem 6wiec cos w tym jest
och jak ja bym tak chciala bo ja bez slodkosci zyc nie potrafie
Ja tez,ja tez
karnitynka1982
Ehh ja tez uwielbiam slodycze a zwlaszcza wszystko co z czekolada
Ja tez juz po sniadanku platki kukurydziane z mlekiem i herbatka mietowa .
Ja tez juz po sniadanku platki kukurydziane z mlekiem i herbatka mietowa .
A ja dobiłam do magicznych 56 kg tak chcialam schudnac
Brzuszek juz nawet plaski tylko skora jeszcze taka miekka zostala ale i to zejdzie !Niech tylko przyjdzie wisona
Nie bylo tak latwo jak z Patrykiem po ciazy ale z nim przytylam tylko 9 kg ahhaha teraz z Fifolem 24 waga koncowa w ciazy 74 kg.3 miesiace po porodzie 56 kg
18 kg mniej
Brzuszek juz nawet plaski tylko skora jeszcze taka miekka zostala ale i to zejdzie !Niech tylko przyjdzie wisona
Nie bylo tak latwo jak z Patrykiem po ciazy ale z nim przytylam tylko 9 kg ahhaha teraz z Fifolem 24 waga koncowa w ciazy 74 kg.3 miesiace po porodzie 56 kg
18 kg mniej
a tymi kilogramami to łatwo nie będzie...nawet zauważyłam wzrost mimo,że jem mniej i ćwiczę ale z tego co się orientowałam to przyrost mięśni powoduje wzrost wagi....no pewnie nie na stałe ale jednak..można się zrazić..ufff dobrze ,że i ja nie mam problemów ze słodkościami...przynajmniej jeden ból mniej
ola10
Dobiłam do magicznych 55 kg
GRATULACJE
ja niestety od tygodni ta sama waga 74 kg do porodu miałam 85kg ale ja wysoka jestem 1.78 wiec nie bylo tragedi zleciało mi na poczatku do 74i stop ani drgnie raz spadło mi 2 kg. ale zaraz znowu wrociły
ale przyznaje sie bez bicia ze sie chyba uzalezniłam od słodyczy zawsze lubiłam slodkie ale teraz przechodze sama siebie codziennie musze miec jakieś ciasteczka czekoladki batoniki tragedia nie wiem jak sie od tego uwolnic
dołuje mnie moja waga ciagle cgodze w dresach i nic innego na mnie nie pasuje (przed ciaza wazyłam 60 kg i wszystkie ciuchy mam w rozmiarze 36 38)
czuje asie z tym coraz gorzej w kwietniu chrzciny a ja nie mam co na siebie wlozyc
reklama
D
daffodill
Gość
no to łączę się z Tobą w bólu!GRATULACJE
ja niestety od tygodni ta sama waga 74 kg do porodu miałam 85kg ale ja wysoka jestem 1.78 wiec nie bylo tragedi zleciało mi na poczatku do 74i stop ani drgnie raz spadło mi 2 kg. ale zaraz znowu wrociły
ale przyznaje sie bez bicia ze sie chyba uzalezniłam od słodyczy zawsze lubiłam slodkie ale teraz przechodze sama siebie codziennie musze miec jakieś ciasteczka czekoladki batoniki tragedia nie wiem jak sie od tego uwolnic
dołuje mnie moja waga ciagle cgodze w dresach i nic innego na mnie nie pasuje (przed ciaza wazyłam 60 kg i wszystkie ciuchy mam w rozmiarze 36 38)
czuje asie z tym coraz gorzej w kwietniu chrzciny a ja nie mam co na siebie wlozyc