ja z kolei waże z tygodnia na tydzień coraz mniej....Mam 180cm wzrostu, przed ciążą ważyłam 70kg, na koniec 82kg. W pierwszym tygodniu po porodzie ważyłam już 74kg....minęły 3 miesiące a ja ważę 64 czasem nawet 63! jak dojdzie do 60 kg to chyba zacznę sie martwić bo przy moim wzroście...Już nie pamiętam kiedy tyle ważyłam, chyba w gimnazjum a jem normalnie....czyżby Mała wszystko wysysała ze mnie?.....a apetyt na słodycze też mam i ciezko mi sie powstrzymać przy kawie ale nie moge jesc bo Julka ma skazę a ja tak lubię czekoladę i różne ciastka....ehhhh:/
reklama
lajtway
Fanka BB :)
No szalona... Ja kiedys jej sprobowalam i faktycznie schodlam ale myslalam ze oszaleje przez te kilka dni- nie dociagnelam do konca. Ja zamierzam pokarmic przynajmniej do 9 miesiecy a do wakacji sie zawezme i zrzuce- chociaz od wczoraj żrę a nie jem, wrrrrjak skończę karmić piersią to się zabieram za dietę kopenhaską...
aga6671
Mama Hani i Tomka
lajtway, jak to mówią "tonący brzytwy się trzyma"... wiem, że kopenhaska to masakrator ale skuteczny. a dwa tygodnie to w sumie nie tak dużo... a jak polepszę swoją przemianę materii to i o wagę będzie lepiej zadbać.
Cherie polecam dietę Sauth beach..plaż południa..dla mnie super bo nie tzreba się głodzić!
Dobiłam do magicznych 55 kg
no aska ładnie znikłas pochwal sie co zrobiłas
pewnie dieta MŻ
ktora ja próbuje wcielic w zycie ale mi niewychodzi
ja tez schudłam 18 kg
ale jescze z 10 by sie przydało
no moze 8
ja byłam dwa razy na areobiku ( wtorek , czwartek )
i jeszcze dzis chodze jak paralityk
ale bardzo mi sie to podoba
mogła bym chodzic codzienie :-)
ale to pewnie by mi sie miesnie rozrosły za bardzo
teraz jak chodze to posladki czuje jakbym tam dwa kamienie miala
no aska ładnie znikłas pochwal sie co zrobiłas
pewnie dieta MŻ
ktora ja próbuje wcielic w zycie ale mi niewychodzi
ja tez schudłam 18 kg
ale jescze z 10 by sie przydało
no moze 8
ja byłam dwa razy na areobiku ( wtorek , czwartek )
i jeszcze dzis chodze jak paralityk
ale bardzo mi sie to podoba
mogła bym chodzic codzienie :-)
ale to pewnie by mi sie miesnie rozrosły za bardzo
teraz jak chodze to posladki czuje jakbym tam dwa kamienie miala
No o to wlasnie chodzi ze nic ! A zeby mi sie chcialo pocwiczyc ! e tam !
Przytylam 24 kg w ciazy ,startowalam od 50 kg i zakonczylam na 74 kg ,toz to byla masakra - tyle ze polowa z tego byla to woda w organizmie wiec i szybko zlecialo ! Pozniej dlugo stalam w miejscu !
No i poznije zaczelo spadac ,no ale teraz tez stoi znowu !
A jak Boga kocham jem wszystko - slodycze tez - no chce mi sie i juz !
Tyle ze ja juz jestem 4 miesiace po porodzie !
No o to wlasnie chodzi ze nic ! A zeby mi sie chcialo pocwiczyc ! e tam !
Przytylam 24 kg w ciazy ,startowalam od 50 kg i zakonczylam na 74 kg ,toz to byla masakra - tyle ze polowa z tego byla to woda w organizmie wiec i szybko zlecialo ! Pozniej dlugo stalam w miejscu !
No i poznije zaczelo spadac ,no ale teraz tez stoi znowu !
A jak Boga kocham jem wszystko - slodycze tez - no chce mi sie i juz !
Tyle ze ja juz jestem 4 miesiace po porodzie !
no to tez licze na taki cud:-)
za niecały miesiac sie okaze
a ja przytyłam ponad 30
wiem wiem sama sobie tego piwa nawarzyła...
reklama
karnitynka1982
Fanka BB :)
Ja mam z nia zle wspomnienia nie dosc ze bylam slaba na maxa nic mi nie smakowalo i z dnia na dzien omijalam to szpinak to pomidora hehe schudlam 8 kg a przytylam 12!!!!!!!!jak skończę karmić piersią to się zabieram za dietę kopenhaską...