reklama
aniusia21_01
Zaciekawiona BB
a ja do dnia dzisiejszego 17kg na plus ale juz nie dlugoooooo
Mama Stacha
&Franka&Janka
Ja na dzień dzisiejszy też mam 15kg na plus. Pierwszą ciążę na takiej wadze zakończyłam.
sylwik1987
Filipek
ja w poniedziałek miałam równe 60 kg, czyli 10-12 kg na plusie (nie wiem z jaką wagą dokładnie "zaczynałam")
W
wika_20
Gość
A ja mam okolo 20 na plusie wstyd mowic i pisac a powinnam 5 kg mniej przynajmniej ale co tam zrzuci sie :-):-):-) ja staram sie byc optymistka takze bedzie dobrze :-)
a ja przytylam w ciazy 23 kg :-):-)
koncowa waga przed porodem 73 kg
teraz waze 63 kg
10 kg zlecialo w ciagu 11 dni )))))
wiec laski nie przejmujcie sie waga ,ona zleci
ps. ale flak na brzuchu zostal ! maz mowi ze ja jakas szalona jestem, ze chcialam po 10 dobach wygladac jak przed ciaza i ze brzuszek zostal ale zniknie z czasem tez ( no oby bo w stroju bede sie pieknie teraz prezentowac !)
teraz waze 63 kg
ps. ale flak na brzuchu zostal ! maz mowi ze ja jakas szalona jestem, ze chcialam po 10 dobach wygladac jak przed ciaza i ze brzuszek zostal ale zniknie z czasem tez ( no oby bo w stroju bede sie pieknie teraz prezentowac !)
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
a ja przytylam w ciazy 23 kg :-):-)
teraz waze 63 kg
jak bedziesz karmic to ani sie zorientujesz jak zejdziesz do pierwotnej wagi !! ale jak dla mnie to powialo optymizmem