reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kilogramy ...

reklama
kilogram kilogramy to moje koszmary nocne ja przed ciaza bylam mozna powiedziec szczupla mowili nawet sucharek jak ona dziecko urodzi i tak od poczatku ciazy dokarmiali ze teraz juz jestem 18 kg do przodu :szok: wyszł podwójne obiady ... ale co przeciez teraz sie nie bede odchudzac obwód brzucha to juz 105:no:

kilogram kilogramy to moje koszmary nocne ja przed ciaza bylam mozna powiedziec szczupla mowili nawet sucharek jak ona dziecko urodzi i tak od poczatku ciazy dokarmiali ze teraz juz jestem 18 kg do przodu :szok: wyszł podwójne obiady ... ale co przeciez teraz sie nie bede odchudzac obwód brzucha to juz 105:no:

No to niezle:-)tyle to ja mam nadzieje ze nie bede miala nawet do konca:tak:tez mam tyle w obwodzie;-)

przez kilka lat próbowałam troche przytyc zeby "wygladac jak człowiek " to udawało mi sie tylko na urlopie zlapac ze dwa kilo a teraz prosze moge je jeszcze rozdawac:-D

ja cie krece!!!! 18 kg to naprawde sporoooooo ! ja mam 10 kg z czego sie ciesze i mam nadzieje ze juz za wiele nie przybedzie ahaahh w co watpie zreszta przy tym jak jemmmmmmmm!

dzieki za pocieszenie mój ginekolog to juz nawet nie komentuje tego a jak zaczelam uwazac na te kilo to jeszcze wiecej przytyłam w ciagu miesiaca ale to tez efekt przelezanego pierwszego trymestru jakis krwiak sie uchodował no i musiałam lezec mąz mi torby slodyczy i owoców przynosił co chwila a teraz to sama musze sobie kupowac:-) ale juz nie słodycze tylko owoce a jak mi sie zachce słodyczy to kupuje czekolade bez cukru lub jakies dietetyczne batoniki:crazy:

ha mnie tez dokarmiali szczegolnie kochana babcia ;) a pozniej sama pozeralam wszytsko w zasiegu reki, ale teraz troche przystopowalam bo jeszcze co njamniej 3 miesiace i jak tak dalej pojdzie min 2,5kg/miesiac to bedzie na plusie minimum z 15 a to juz 1/3 mojej poczatkowej wagi,

reklama
dzieki za pocieszenie mój ginekolog to juz nawet nie komentuje tego a jak zaczelam uwazac na te kilo to jeszcze wiecej przytyłam w ciagu miesiaca ale to tez efekt przelezanego pierwszego trymestru jakis krwiak sie uchodował no i musiałam lezec mąz mi torby slodyczy i owoców przynosił co chwila a teraz to sama musze sobie kupowac:-) ale juz nie słodycze tylko owoce a jak mi sie zachce słodyczy to kupuje czekolade bez cukru lub jakies dietetyczne batoniki:crazy:
Nie no jak lezalas to sie nie dziwie ze przytylas tyle !!!!MOja bratowa przytyla 30 kg to dopiero wyczyn !!!

Do góry