reklama
kilogram kilogramy to moje koszmary nocne ja przed ciaza bylam mozna powiedziec szczupla mowili nawet sucharek jak ona dziecko urodzi i tak od poczatku ciazy dokarmiali ze teraz juz jestem 18 kg do przodu wyszł podwójne obiady ... ale co przeciez teraz sie nie bede odchudzac obwód brzucha to juz 105
kopciuszek2107
Fanka BB :)
kilogram kilogramy to moje koszmary nocne ja przed ciaza bylam mozna powiedziec szczupla mowili nawet sucharek jak ona dziecko urodzi i tak od poczatku ciazy dokarmiali ze teraz juz jestem 18 kg do przodu wyszł podwójne obiady ... ale co przeciez teraz sie nie bede odchudzac obwód brzucha to juz 105
No to niezle:-)tyle to ja mam nadzieje ze nie bede miala nawet do koncatez mam tyle w obwodzie;-)
ja cie krece!!!! 18 kg to naprawde sporoooooo ! ja mam 10 kg z czego sie ciesze i mam nadzieje ze juz za wiele nie przybedzie ahaahh w co watpie zreszta przy tym jak jemmmmmmmm!kilogram kilogramy to moje koszmary nocne ja przed ciaza bylam mozna powiedziec szczupla mowili nawet sucharek jak ona dziecko urodzi i tak od poczatku ciazy dokarmiali ze teraz juz jestem 18 kg do przodu wyszł podwójne obiady ... ale co przeciez teraz sie nie bede odchudzac obwód brzucha to juz 105
dzieki za pocieszenie mój ginekolog to juz nawet nie komentuje tego a jak zaczelam uwazac na te kilo to jeszcze wiecej przytyłam w ciagu miesiaca ale to tez efekt przelezanego pierwszego trymestru jakis krwiak sie uchodował no i musiałam lezec mąz mi torby slodyczy i owoców przynosił co chwila a teraz to sama musze sobie kupowac:-) ale juz nie słodycze tylko owoce a jak mi sie zachce słodyczy to kupuje czekolade bez cukru lub jakies dietetyczne batoniki
ha mnie tez dokarmiali szczegolnie kochana babcia a pozniej sama pozeralam wszytsko w zasiegu reki, ale teraz troche przystopowalam bo jeszcze co njamniej 3 miesiace i jak tak dalej pojdzie min 2,5kg/miesiac to bedzie na plusie minimum z 15 a to juz 1/3 mojej poczatkowej wagi,kilogram kilogramy to moje koszmary nocne ja przed ciaza bylam mozna powiedziec szczupla mowili nawet sucharek jak ona dziecko urodzi i tak od poczatku ciazy dokarmiali ze teraz juz jestem 18 kg do przodu wyszł podwójne obiady ... ale co przeciez teraz sie nie bede odchudzac obwód brzucha to juz 105
reklama
Nie no jak lezalas to sie nie dziwie ze przytylas tyle !!!!MOja bratowa przytyla 30 kg to dopiero wyczyn !!!dzieki za pocieszenie mój ginekolog to juz nawet nie komentuje tego a jak zaczelam uwazac na te kilo to jeszcze wiecej przytyłam w ciagu miesiaca ale to tez efekt przelezanego pierwszego trymestru jakis krwiak sie uchodował no i musiałam lezec mąz mi torby slodyczy i owoców przynosił co chwila a teraz to sama musze sobie kupowac:-) ale juz nie słodycze tylko owoce a jak mi sie zachce słodyczy to kupuje czekolade bez cukru lub jakies dietetyczne batoniki