reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kilogramy i centymetry na +

zmobilizowałam się i zmierzyłam swoj brzuch... 29tc1d... 100 cm i 15 kg do przodu... matko załamuje się powoli, czytając że ktoś przytył 4 kg! Jak to możliwe!?
U mnie wygląda to mniej więcej tak:
Waga wyjściowa przed ciążą (po odchudzaniu jakie 2 tygodnie) 68kg
13tc2d............+4,6kg
17tc6d............+1,1kg
21tc3d............+2,5kg
25tc3d............+2,0kg
28tc3d............+4,6kg
i taka już 83 kg słonica ze mnie!

reklama
przed pierwszą ciażą miałam biust B, przy karminiu to chyba był W albo Z!!!!! :DDD hheheh

heheheh Sarka, a mąż do Ciebie wołał "CYCU" ??:D

ja na razie nie zauważyłam żeby te moje cycki jakoś wyjątkowo urosły:) no są jakieś takie pełniejsze, ale mimo wszystko obawiam się tego co będzie jak urodzę:) choć w sumie.... wali mnie to, bardziej obawiam się że mogłabym nie karmić......

ło matko to gdzie ja taki wielki stanik kupię?? Już mam problem żeby dostać 85H... W ogóle to jest jakaś numeracja po H?? :szok: O zwisach po karmieniu proszę nawet nic nie pisać... już teraz bombarduje mój biust zimnymi prysznicami, kosmetykami i ćwiczeniami...

Izu kochana czym ty sie przejmujesz?? Ja już doszlam do 85 kg a mam tylko 162 cm wzrostu - urodzę to się będę martwić. Zawsze miałam max 68 kg więc w chwili obecnej jestem moją wagą przerażona - ale przecież nic teraz nie zmienia więc przestałam się przejmować ;-)

boję się na wagę wejść. do gina idę za tydzień i jestem pewna, że znowu skomentuje, że za dużo przytyłam :/ ale ja już nie wiem co bym musiała robić, żeby nie tyć... a tego jak będzie później wyglądał mój biust to się obawiam... i pomyśleć, że wcześniej był taki fajny... jeżeli chodzi o wagę to może nie jest tragicznie z tym ile ważę, ale patrząc ile ważyłam przed ciążą to zdecydowanie czuje się teraz jak jakiś wielki klocek...

gosia chcesz nie tyc, przejdz nadiete o niskim indeksie glikemicznym heh super sposob.... jamam tylko 4kg na plusie musze byc na diecie wtrobowej i cykrzycowej :( w ogole chyba schudne zaraz a nie przybiore a to juz 31tc... ehhh :(

Ja tak właśnie planuje co by będę robić jak urodzę, gdzie ja nie pójdę... basen step aerobik... tak tak! A pewnie będzie tak jak zwykle... Teraz mam nawet karnet na basen i moge wchodzić sobie za darmo i co? I siedzę jak ta matrona na tyłku i brakuje mi mobilizacji =( W dodatku zza oknem taki mróz, że jak mam się gdzieś przejść to pokonuje drogę z prędkością światła... =) A do tego zaczął mnie boleć kręgosłup =(
Koleżanki się śmieją, że Mała da mi taki aerobik, że szybko wrócę do formy hehe. No zobaczymy. Ja wierzę że będzie wsio dobrze!

Pamiętam jak ,któraś z was napisała,ze Mamolka z rozmiarem biustu zaliczy cały alfabet. Już ma F. ;-) U mnie biust wcale nie urósł. Dalej noszę swoje D. Ciekawe ,czy coś sie zmieni po porodzie w mojej sytuacji.

reklama
ej no dziewczyny nie przesadzajmy - biust mam spory ( jak na moje warunki) ale mi po prostu rosną cycki a pod biustem przybrałam może ze 3 cm. Stąd ta duża różnica pomiędzy obwodem pod biustem a biustem. Jakbym nie patrzyła na rozmiarówkę wg tabeli to mi one na takie pełne c- małe d wyglądają :)

wiec wiolcia przy twoim H to chylę czoła :p a nawet nie jednym D :p

Do góry