reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kilogramy i centymetry na +

reklama
U mnie przed ciążą było 60kg - teraz 24 tydz. i 6,3 kg na +. Jak leżę to szybciej mi się tyje. Muszę chyba też ograniczyć słodycze bo codziennie muszę coś wszamać słodkiego. Najgorsze, że wposzło mi nie tylko w brzuszek ale i w biodra i uda:/ Zawsze miałam z tym nimi problem. Aż mi się nie chce myśleć o zrzucaniu tych kilogramów po porodzie.

Ola - zazdroszcze silnej woli z tym niejedzeniem slodyczy... u mmnie niestety takowej brak...:-( Dzis zjadlam juz kilka ptasich mleczek, dwa paczki i kakao... wiec nie za dobrze to wyglada...

dalej mam 7 kg na +

Dziubek - mi tez niestety idzie w biodra i uda... taka budowa, nic nie poradzimy, a zrzucimy po urodzeniu.:-)

U mnie 9 kilo na plusie czyli obecnie waze 81 kilo

U mnie też 9kg na plusie i ważę już 78 kilo (nie wiem jak to będzie dalej, bo tak naprawdę to nie mam tak imponujących brzuszków jak Wy :no:, więc te 9kg poszło mi dosłownie wszędzie)
Postaram się juz też nie opychac czekoladą, ale dziś juz zjadłam kilka kosteczek, czyli postanowienie musi poczekać do jutra :baffled:

Z cukrem za bardzo skończyc nie moge, bo mam niski, ale tak naprawdę to jestem ŁASUCHEM :sorry::sorry::sorry: i dlatego właśnie na obiadek zrobiłam sobie jabłuszka zapiekane z makaronem :tak:

Napewno uda wam sie w moment zrzucic te kilogramy....a napewno jak bedziecie karmic piersia,nie dosypiac i wogole .Bedzie dobrze .Ja tam nie narzekam,bo ja wole takie kraglejsze cialko niz szczupla budowe jak modelka.:tak:Uwazam ze kobieta powinna miec i kawalek tylka i kawalek nogi a nie kosci :-p:-p:-p:-p:-poby brzyszek nie wylewal sie na boki to bedzie git a z tym jest najgorzej:sorry:

Ważyłam się w sobotę jak byłam u mamy (ja nie mam wagi, bo chyba codziennie byłaby panika :szok:) i mam 7+. Z drugiej strony przez miesiąc przytułam 1 kg.
Tyję normalnie. Bardziej byłam zła przed ciążą, bo wtedy w ciągu 4 miesięcy przytyłam 7 kg - zmieniłam tryb pracy na siedzący z dodatkowa dawką kalorii w postaci ciast urodzinowych lub prezentów od kontrahentów;-)
Jutro na studniówkę mam badanie i usg:-)

Hej kochane
U mnie na razie waga wynosi 69 kilo ale nie wyglądam źle chociaż mam 13 kg na plusie he he Ale ja przed zajściem w ciążę wyglądałam delikatnie mówiac jak wieszak na ubrania ;-) Tylko mam nadzieje, że bardzo mi do przodu już nie pójdzie tez słodycze odstawiłam ale apetyt mam wilczy czasami i po prostu pochłaniam jedzonko he he Ale potem zrzucimy;-)

U mnie 7kg na plusie z 56 na 63 a w ciagu ostatniego miesiaca tylko 1kg :tak:nie wiem jak ja to zrobilam bo brzuszek w końcu urósł znacznie a slodkosci jadlam ostro codziennie:-)

Dziewczynki dziś odbył się mój rozwód z czekoladą... koniec z objadaniem się słodyczami :-) oby mi się udało

reklama
Do góry