reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kilogramy i centymetry na +

reklama
U mnie przed ciążą było 60kg - teraz 24 tydz. i 6,3 kg na +. Jak leżę to szybciej mi się tyje. Muszę chyba też ograniczyć słodycze bo codziennie muszę coś wszamać słodkiego. Najgorsze, że wposzło mi nie tylko w brzuszek ale i w biodra i uda:/ Zawsze miałam z tym nimi problem. Aż mi się nie chce myśleć o zrzucaniu tych kilogramów po porodzie.

Ola - zazdroszcze silnej woli z tym niejedzeniem slodyczy... u mmnie niestety takowej brak...:-( Dzis zjadlam juz kilka ptasich mleczek, dwa paczki i kakao... wiec nie za dobrze to wyglada...

dalej mam 7 kg na +

Dziubek - mi tez niestety idzie w biodra i uda... taka budowa, nic nie poradzimy, a zrzucimy po urodzeniu.:-)

U mnie 9 kilo na plusie czyli obecnie waze 81 kilo

U mnie też 9kg na plusie i ważę już 78 kilo (nie wiem jak to będzie dalej, bo tak naprawdę to nie mam tak imponujących brzuszków jak Wy :no:, więc te 9kg poszło mi dosłownie wszędzie)
Postaram się juz też nie opychac czekoladą, ale dziś juz zjadłam kilka kosteczek, czyli postanowienie musi poczekać do jutra :baffled:

Z cukrem za bardzo skończyc nie moge, bo mam niski, ale tak naprawdę to jestem ŁASUCHEM :sorry::sorry::sorry: i dlatego właśnie na obiadek zrobiłam sobie jabłuszka zapiekane z makaronem :tak:

Napewno uda wam sie w moment zrzucic te kilogramy....a napewno jak bedziecie karmic piersia,nie dosypiac i wogole .Bedzie dobrze .Ja tam nie narzekam,bo ja wole takie kraglejsze cialko niz szczupla budowe jak modelka.:tak:Uwazam ze kobieta powinna miec i kawalek tylka i kawalek nogi a nie kosci :-p:-p:-p:-p:-poby brzyszek nie wylewal sie na boki to bedzie git a z tym jest najgorzej:sorry:

Ważyłam się w sobotę jak byłam u mamy (ja nie mam wagi, bo chyba codziennie byłaby panika :szok:) i mam 7+. Z drugiej strony przez miesiąc przytułam 1 kg.
Tyję normalnie. Bardziej byłam zła przed ciążą, bo wtedy w ciągu 4 miesięcy przytyłam 7 kg - zmieniłam tryb pracy na siedzący z dodatkowa dawką kalorii w postaci ciast urodzinowych lub prezentów od kontrahentów;-)
Jutro na studniówkę mam badanie i usg:-)

Hej kochane
U mnie na razie waga wynosi 69 kilo ale nie wyglądam źle chociaż mam 13 kg na plusie he he Ale ja przed zajściem w ciążę wyglądałam delikatnie mówiac jak wieszak na ubrania ;-) Tylko mam nadzieje, że bardzo mi do przodu już nie pójdzie tez słodycze odstawiłam ale apetyt mam wilczy czasami i po prostu pochłaniam jedzonko he he Ale potem zrzucimy;-)

U mnie 7kg na plusie z 56 na 63 a w ciagu ostatniego miesiaca tylko 1kg :tak:nie wiem jak ja to zrobilam bo brzuszek w końcu urósł znacznie a slodkosci jadlam ostro codziennie:-)

Dziewczynki dziś odbył się mój rozwód z czekoladą... koniec z objadaniem się słodyczami :-) oby mi się udało

reklama
Do góry