reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kilogramy i centymetry na +

Juana ja dokładnie jak ty waże tyle samo co do porodu z Oliwierem tak czyli całe 7 kg!:-)Także sama nie jesteś i wytrwamy to jakoś zrzuci sie karmiac i już ewentualnie ja pochodze dla formy na step tak jak przed ciążą.A tam raz sie jest w ciąży to tylko 9 mcy a potem wraca stara figóra !Chyba............:confused::baffled::confused::baffled:

reklama
A ja sie ostatnio przerazilam schodzac z wagi... w miesiac przybylo mi 4kg! (miedzy 25tc a 29tc) :szok: :szok: :szok: :szok: W sumie mam na plusie 10kg... Cukier w normie wiec jak nie ma przymusu, nie dam rady odstawic slodyczy :no: :baffled: Chyba wiem co mnie tak "spulchnia"... mam straszna faze na dzieciece kaszki.. wiecie tez ryzowe lub pszenne z bananami lub morelkami glownie. Obciach... paczka starcza mi na 2-3 dni :baffled: Wrzucam je do koszyka w sklepie i z wyrzutami sumienia kupuje... Wstyd, taka duza baba i wcina kaszki, ato tluste i kaloryczne pierunstwo :baffled:

Kimel ja tez wcianam codziennie kaszki mleczno-ryżowe z HIPPu bez cukru a moja waga od 3 tygodni stoi w miejscu, a dlatego ze nie jem słodyczy od tego własnie czasu i nic nie cukruje :-)

ja jem chyba jakies z cukrem bo slodkie ;-) i cukruje :tak: Aniusia a waga Ci sie nie popsula czasem? :-D;-)a moze mnie sie popsula? hi hi Fajnie by bylo :-)

Kimel ja tez wcianam codziennie kaszki mleczno-ryżowe z HIPPu bez cukru a moja waga od 3 tygodni stoi w miejscu, a dlatego ze nie jem słodyczy od tego własnie czasu i nic nie cukruje :-)

Juana ja dokładnie jak ty waże tyle samo co do porodu z Oliwierem tak czyli całe 7 kg!:-)Także sama nie jesteś i wytrwamy to jakoś zrzuci sie karmiac i już ewentualnie ja pochodze dla formy na step tak jak przed ciążą.A tam raz sie jest w ciąży to tylko 9 mcy a potem wraca stara figóra !Chyba............:confused::baffled::confused::baffled:

no, niestety mi po Kubasie nie wróciła całkiem, 3 kiloski zostały, to przy drugiej ciąży startowałam już z wyzszego pułapu:baffled:, jak mi teraz tez zostanie pare kilo to sie chyba załamię:wściekła/y:

dziewczyny ale Wam zazdroszcze,ja juz mam +20kg,jestem strasznie opuchnieta,nogi,rece,tez tak macie????u mnie przybywa 1 kg tygodniowo,jak tak dalej pojdzie,to do konca ciazy bede miala +30 kg :(((

dziewczyny ale Wam zazdroszcze,ja juz mam +20kg,jestem strasznie opuchnieta,nogi,rece,tez tak macie????u mnie przybywa 1 kg tygodniowo,jak tak dalej pojdzie,to do konca ciazy bede miala +30 kg :(((

mi z synem przybyło 19 kg ...dla mnie to była tragedia wiec wiem jak sie czujesz :-(
Niestety nie wróciło wszytko do stanu wyjsciowego :baffled:.
Z Gają przytyłam 5 kg. dopiero :-) ...ale sie pilnuje ..jem warzywa głównie , owoce a z miesa to ryby i piersi kurczaka .

reklama
A ja sie ostatnio przerazilam schodzac z wagi... w miesiac przybylo mi 4kg! (miedzy 25tc a 29tc) :szok: :szok: :szok: :szok: W sumie mam na plusie 10kg... Cukier w normie wiec jak nie ma przymusu, nie dam rady odstawic slodyczy :no: :baffled: Chyba wiem co mnie tak "spulchnia"... mam straszna faze na dzieciece kaszki.. wiecie tez ryzowe lub pszenne z bananami lub morelkami glownie. Obciach... paczka starcza mi na 2-3 dni :baffled: Wrzucam je do koszyka w sklepie i z wyrzutami sumienia kupuje... Wstyd, taka duza baba i wcina kaszki, ato tluste i kaloryczne pierunstwo :baffled:

polecam samemu sobie robic takie kaszki ...będa mniej kaloryczne .
mleko chude + zwykły kleik + świeże owoce ( banany , jabłka , gruszki ..np. truskawki z kompotu itp.

tak samo sycące a mniej kaloryczne i tłustawe :tak:

Do góry