reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kilogramy i centymetry na +

Juana ja dokładnie jak ty waże tyle samo co do porodu z Oliwierem tak czyli całe 7 kg!:-)Także sama nie jesteś i wytrwamy to jakoś zrzuci sie karmiac i już ewentualnie ja pochodze dla formy na step tak jak przed ciążą.A tam raz sie jest w ciąży to tylko 9 mcy a potem wraca stara figóra !Chyba............:confused::baffled::confused::baffled:

reklama
A ja sie ostatnio przerazilam schodzac z wagi... w miesiac przybylo mi 4kg! (miedzy 25tc a 29tc) :szok: :szok: :szok: :szok: W sumie mam na plusie 10kg... Cukier w normie wiec jak nie ma przymusu, nie dam rady odstawic slodyczy :no: :baffled: Chyba wiem co mnie tak "spulchnia"... mam straszna faze na dzieciece kaszki.. wiecie tez ryzowe lub pszenne z bananami lub morelkami glownie. Obciach... paczka starcza mi na 2-3 dni :baffled: Wrzucam je do koszyka w sklepie i z wyrzutami sumienia kupuje... Wstyd, taka duza baba i wcina kaszki, ato tluste i kaloryczne pierunstwo :baffled:

Kimel ja tez wcianam codziennie kaszki mleczno-ryżowe z HIPPu bez cukru a moja waga od 3 tygodni stoi w miejscu, a dlatego ze nie jem słodyczy od tego własnie czasu i nic nie cukruje :-)

ja jem chyba jakies z cukrem bo slodkie ;-) i cukruje :tak: Aniusia a waga Ci sie nie popsula czasem? :-D;-)a moze mnie sie popsula? hi hi Fajnie by bylo :-)

Kimel ja tez wcianam codziennie kaszki mleczno-ryżowe z HIPPu bez cukru a moja waga od 3 tygodni stoi w miejscu, a dlatego ze nie jem słodyczy od tego własnie czasu i nic nie cukruje :-)

Juana ja dokładnie jak ty waże tyle samo co do porodu z Oliwierem tak czyli całe 7 kg!:-)Także sama nie jesteś i wytrwamy to jakoś zrzuci sie karmiac i już ewentualnie ja pochodze dla formy na step tak jak przed ciążą.A tam raz sie jest w ciąży to tylko 9 mcy a potem wraca stara figóra !Chyba............:confused::baffled::confused::baffled:

no, niestety mi po Kubasie nie wróciła całkiem, 3 kiloski zostały, to przy drugiej ciąży startowałam już z wyzszego pułapu:baffled:, jak mi teraz tez zostanie pare kilo to sie chyba załamię:wściekła/y:

dziewczyny ale Wam zazdroszcze,ja juz mam +20kg,jestem strasznie opuchnieta,nogi,rece,tez tak macie????u mnie przybywa 1 kg tygodniowo,jak tak dalej pojdzie,to do konca ciazy bede miala +30 kg :(((

dziewczyny ale Wam zazdroszcze,ja juz mam +20kg,jestem strasznie opuchnieta,nogi,rece,tez tak macie????u mnie przybywa 1 kg tygodniowo,jak tak dalej pojdzie,to do konca ciazy bede miala +30 kg :(((

mi z synem przybyło 19 kg ...dla mnie to była tragedia wiec wiem jak sie czujesz :-(
Niestety nie wróciło wszytko do stanu wyjsciowego :baffled:.
Z Gają przytyłam 5 kg. dopiero :-) ...ale sie pilnuje ..jem warzywa głównie , owoce a z miesa to ryby i piersi kurczaka .

reklama
A ja sie ostatnio przerazilam schodzac z wagi... w miesiac przybylo mi 4kg! (miedzy 25tc a 29tc) :szok: :szok: :szok: :szok: W sumie mam na plusie 10kg... Cukier w normie wiec jak nie ma przymusu, nie dam rady odstawic slodyczy :no: :baffled: Chyba wiem co mnie tak "spulchnia"... mam straszna faze na dzieciece kaszki.. wiecie tez ryzowe lub pszenne z bananami lub morelkami glownie. Obciach... paczka starcza mi na 2-3 dni :baffled: Wrzucam je do koszyka w sklepie i z wyrzutami sumienia kupuje... Wstyd, taka duza baba i wcina kaszki, ato tluste i kaloryczne pierunstwo :baffled:

polecam samemu sobie robic takie kaszki ...będa mniej kaloryczne .
mleko chude + zwykły kleik + świeże owoce ( banany , jabłka , gruszki ..np. truskawki z kompotu itp.

tak samo sycące a mniej kaloryczne i tłustawe :tak:

Do góry