reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kilogramy i centymetry na +

Ja niestety też :baffled::baffled::baffled: ale może mi się uda, chociaż na jakiś czas. Zobaczę, czy wtedy tez mi tak będą kilogramy leciały do przodu

reklama
Ola musi mi się udac, bo mam trochę za wysoki cukier, więc oprócz dodatkowych kilogramów mam kolejną motywację do ograniczenia słodyczy

No trzymam za was kciuki!!!!!!! Ja byc moze tez bede musiala do was dolaczyc ze wzgledu na cukier,no ale to sie okaze jak odbiore wyniki...a le sa slodycze dla diabetykow..widzialam w tesco duzo

A no i to duzy wybor wszystkiego a wiem bo moja tata cukrzyk i sie z poczatku zaopatrywal w takie cuda ale juz zaprzestal niestety i je normalnie wszystko.........ale to jego sprawa

A ja zaczynam przypominać hipopotama. Waże juz tyle, ile z Kubasem, jak szłam do porodu. Brzuchool wielki, wszyscy pytają, kiedy rodzę. Jeszcze 3 mce, boszzzzzz

reklama
o, jak dobrze, ze znalazlam ten watek ;-)
juz zaczelam panikowac.
ja mam ogromniasty brzuch, niemal jak przed porodem z Filipem :baffled: i ciezko mi okropnie juz, a przytylam 8kg (bylo 57). generalnie to sie czuje, jakbym schudla - w sensie poza brzuchem ;-) heheh. fajnie :-)

Do góry