reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KILOGRAMKI

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pochwalę się dziś swoimi kilogramkami :) Dziś waga wskazywała 58,8 kg. Jak tak dalej pójdzie to Nowy Rok rozpocznę z magiczną sumką 60 kilogramków :)

reklama
Rybcia, ja się cieszę z każdego kilogramka. Chciałabym po prorodzie, żeby było jakieś 3 kilogramki więcej niż przed.
Ale Tobie przecież dobrze idą kilogramki, patrząc na wagę wyjściową. Więc proszę mi się tu nie zamartwiać :)

Spokojnie, zgubisz je :) Jakby co to założymy nowy wątek: "jak zgubić te cholerne zbędne kilogramki" :) I wspólnymi siłami będziemy się odchudzać :)
A na chwilę obecną najważniejsze jest to, żeby dzidzia zdrowo się rozwijała :)

Buziaki

Ja przeszłam kolejną fazę "bardzo szybkiego przyrostu" (masy mięśniowej oczywiście hehehe) o kolejne 3 kg. Więc moja waga zaczęła pokazywać 71 kg. Jak będę tak przyrastać skokami to czeka mnie miesiąc - półtora spokoju i następne 3 kg. Ale ostatnio co 2 godziny miałam napady głodu - masakra! Teraz jak ja już nabrałam to mała może rosnąć i ze mnie ciągnąć - na zdrowie!

moja waga szwankuje bo jak połoze ja na panelach pokazuje ok.63 a jak na dywanie to 65 kg. ale byłam u gin i sie zawyłam i wyszło 62,5 kg. nie jest zle kiedys napewno sie te kilogramki zgubi he he he he

reklama
tak, zgubimy :)
a ja mam na plusie ok 2 kg :)
wiem ze to nie za duzo ale jeszcze was nadgonie ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry