- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
Żuczek to i tak masz ładną sumke kg. Mi w piątek na wadze pokazało 71,2kg i nie cieszy mnie to bo przed ciażą ważyłam jakieś 64,5kg
Rybcia, ja się cieszę z każdego kilogramka. Chciałabym po prorodzie, żeby było jakieś 3 kilogramki więcej niż przed.
Ale Tobie przecież dobrze idą kilogramki, patrząc na wagę wyjściową. Więc proszę mi się tu nie zamartwiać
Ale Tobie przecież dobrze idą kilogramki, patrząc na wagę wyjściową. Więc proszę mi się tu nie zamartwiać
Rybcia_21
Żuczku nie zamartwiam sie tylko nie chce aby po porodzie zostało zadużo kilogramków.A tak to też się ciesze że kruszynka razem ze mną rośnie.
Spokojnie, zgubisz je Jakby co to założymy nowy wątek: "jak zgubić te cholerne zbędne kilogramki" I wspólnymi siłami będziemy się odchudzać
A na chwilę obecną najważniejsze jest to, żeby dzidzia zdrowo się rozwijała
Buziaki
A na chwilę obecną najważniejsze jest to, żeby dzidzia zdrowo się rozwijała
Buziaki
Rybcia_21
HE HE HE HE Żuczek masz świetny pomysł z tym wątkiem.Po porodzie to będziemy mogły taki stworzyć.
Magdaleona
Ja przeszłam kolejną fazę "bardzo szybkiego przyrostu" (masy mięśniowej oczywiście hehehe) o kolejne 3 kg. Więc moja waga zaczęła pokazywać 71 kg. Jak będę tak przyrastać skokami to czeka mnie miesiąc - półtora spokoju i następne 3 kg. Ale ostatnio co 2 godziny miałam napady głodu - masakra! Teraz jak ja już nabrałam to mała może rosnąć i ze mnie ciągnąć - na zdrowie!
jaszczurka
moja waga szwankuje bo jak połoze ja na panelach pokazuje ok.63 a jak na dywanie to 65 kg. ale byłam u gin i sie zawyłam i wyszło 62,5 kg. nie jest zle kiedys napewno sie te kilogramki zgubi he he he he
Rybcia_21
Dziewczyny napewno te kilogramki zgubimy po porodzie chodząc z dzidziami na spacerki.HE HE HE
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: