reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KILOGRAMKI

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
U mnie też kilogramki ruszyły z kopyta. 22 tydzień i 6kg do przodu, najwięcej w brzuszku ale i w bioderkach trochę przybyło (chyba to przez te drożdżówki hehe)

reklama
idzia pisze:
a u mnie jakis 1-1,5 kg  do przodu :) no i brzuszek tez zaczal sie pokazywac :)
No to świetnie!Gratulacje!Mogę pomarzyć,hi,hi!Pewnie wyglada na to, ze najadłaś sie śliwek albo gruszek?Hi,hi!
Pa!

lidijka pisze:
idzia pisze:
a u mnie jakis 1-1,5 kg do przodu :) no i brzuszek tez zaczal sie pokazywac :)
No to świetnie!Gratulacje!Mogę pomarzyć,hi,hi!Pewnie wyglada na to, ze najadłaś sie śliwek albo gruszek?Hi,hi!
Pa!

a wcale ze nie - wystarczy tylko ze nie zrobie siusiu przez jakies 2 godziny :)

a tak na powaznie - to jutro moze umieszcze zdjecie na dowod :)

No i stało się :(
Przekroczyłam magiczną wagę 70 kg. Myślałam, że się nie będę tym przejmować, bo to przeciez ciąża.
Niestety, zaczynam myśleć, czy kiedyś to zgubię. A przecież i tak staram się odżywiać zdrowo i jako zapychacze stosuję owoce i warzywa.
Nawet wczoraj nie chodziłam na Andrzejki w pracy, bo wszyscy Andrzeje wmuszają potem w nas po 2 kawałki ciasta.
Mam doła. No, może dołka.

ja waze 49.6 kg w połowie ciąży, przytyłam ok 4 kg. Po pierwszej ciazy nic nie przytyłam, aręcz schudłam. a wyglądam jak patyk

cze!!!
21 tydzen brzuszka za bardzo nie widac :mad: a co do kg. to jakies 6 kg na plus juz jest. ;D

U mnie już prawie koniec 23 tyg. (dzisiaj zaczynam 6 miesiąc!) i 3,5 kg do przodu. Bałam się, że po utracie kilogramków zbyt szybko je nadrabiam ale waga się zatrzymała ;D

Joaśka nie ma sie czym przejmować z wagą ja już dobijam do Ciebie z kilogramami waże już 68,5kg>A brzuszek mam jeszcze malutki,obecnie od początku ciąży przytyłam jakies 3,5kg

reklama
mysle ze nie warto jest sie przejmowac kilogramami, bo ciazy i tak sporo ich spadnie. Troche tego jesdnak nosi sie w brzuchu oprócz maleństwa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry