reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KILOGRAMKI

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
U mnie też kilogramki ruszyły z kopyta. 22 tydzień i 6kg do przodu, najwięcej w brzuszku ale i w bioderkach trochę przybyło (chyba to przez te drożdżówki hehe)

reklama
idzia pisze:
a u mnie jakis 1-1,5 kg  do przodu :) no i brzuszek tez zaczal sie pokazywac :)
No to świetnie!Gratulacje!Mogę pomarzyć,hi,hi!Pewnie wyglada na to, ze najadłaś sie śliwek albo gruszek?Hi,hi!
Pa!

lidijka pisze:
idzia pisze:
a u mnie jakis 1-1,5 kg do przodu :) no i brzuszek tez zaczal sie pokazywac :)
No to świetnie!Gratulacje!Mogę pomarzyć,hi,hi!Pewnie wyglada na to, ze najadłaś sie śliwek albo gruszek?Hi,hi!
Pa!

a wcale ze nie - wystarczy tylko ze nie zrobie siusiu przez jakies 2 godziny :)

a tak na powaznie - to jutro moze umieszcze zdjecie na dowod :)

No i stało się :(
Przekroczyłam magiczną wagę 70 kg. Myślałam, że się nie będę tym przejmować, bo to przeciez ciąża.
Niestety, zaczynam myśleć, czy kiedyś to zgubię. A przecież i tak staram się odżywiać zdrowo i jako zapychacze stosuję owoce i warzywa.
Nawet wczoraj nie chodziłam na Andrzejki w pracy, bo wszyscy Andrzeje wmuszają potem w nas po 2 kawałki ciasta.
Mam doła. No, może dołka.

ja waze 49.6 kg w połowie ciąży, przytyłam ok 4 kg. Po pierwszej ciazy nic nie przytyłam, aręcz schudłam. a wyglądam jak patyk

cze!!!
21 tydzen brzuszka za bardzo nie widac :mad: a co do kg. to jakies 6 kg na plus juz jest. ;D

U mnie już prawie koniec 23 tyg. (dzisiaj zaczynam 6 miesiąc!) i 3,5 kg do przodu. Bałam się, że po utracie kilogramków zbyt szybko je nadrabiam ale waga się zatrzymała ;D

Joaśka nie ma sie czym przejmować z wagą ja już dobijam do Ciebie z kilogramami waże już 68,5kg>A brzuszek mam jeszcze malutki,obecnie od początku ciąży przytyłam jakies 3,5kg

reklama
mysle ze nie warto jest sie przejmowac kilogramami, bo ciazy i tak sporo ich spadnie. Troche tego jesdnak nosi sie w brzuchu oprócz maleństwa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry