reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KILOGRAMKI

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja stanełam na wadze u gina i waze 49,5 kg
wiem ze to mało ale ja zawsze mało wazyłam
i po pierwszej ciązy od razu wróciłam do swojej wagi bez zadnych ćwiczen
ciekawa jestem jak bedzie teraz

reklama
to ja w porównanu do was jakis (spaślak) jestem bo ja przybrałam jakies 7,5kg mam nadzeje ze to zrzuce jak najszbciej?
pozdrawiam

duzo zalezy od genow;
ja tez po I ciazy wrocilam od razu do swojej wagi (choc troszke sadelka na brzuszku zostalo :) )
a po 4 dniach wchodzilam we wszystkie swoje ubrania przedciazowe (no moze z obcislymi bluzeczakmi byl problem przez te cycuszki :) );
troche sie boje jak bedzie po 2 ciazy bo moja mamma i wszystkie jej siostry po II ciazy sie roztyly - ale mam nadzieje ze mnie to nie spotka -a przynajmniej bede sie starala; teraz mam ok 3 kg na plusie

u mnie w rodzinie są wszyscy szczupli
siostrze po pierwszej jak i po drugiej ciązy troszke zostało tłuszczyku na brzuchu, mimo ze jest takiej postury jak ja
mam nadzieje nadal ze u mnie po drugiej ciąży nic nie zostanie tak jak po pierwszej

Ja jestem chudzielec. Przed ciaza 46-47kg i teraz w ciazy rosnie mi tylko brzuszek. Ciekawa jestem czy jeszcze sie roztyje do konca ciazy i jak bedzie po niej...

A co! A ja chyba najwięcej bo już +8kg na liczniku. Wiem, że będzie mi trudno zrzucić, ale z drugiej strony jak patrzę na Wasze brzuszki to mój jest gigantyczny. Powoli nabieram kształtów "rubensoskich" tam gdzie kończą się plecy a jeszcze nie zaczynają nogi. >:D

Co do kilogramków to ja przed Ciążą ważyłam 64,5 i teraz wskazówkka pokazuje 72,wiec tez już troche mi dobyło tych kilogramków.Ale mam nadzieje że po ciąży mi to wszystko zejdzie.

mi ginekolog powiedział ze wszystko idzie w dziecko
i jak bede przybierac na wadze tak jak teraz to bedzie wszystko dobrze
i mój mężulek mnie pocieszyl ze nigdzie indziej nie przytyłam oprócz brzuszka :D

reklama
Czesc dziewczyny,
troche mnie nie bylo ale to dlatego, ze nadal siedze w Wiedniu - goraco was pozdrawiam.
Akurat mam chwilke i mozliwosc posiedziec przy komputerze.
Moja waga nadal stoi w miejscu, chodz brzusio z dnia na dzien wydaje sie byc wiekszy i czasem w nocy budzi mnie sympatyczne bombardowanie. Takze juz od dluzszego czasu waze ok 62kg czyli od poczatku ciazy przybylo mi 7kg.
Buziaki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry