- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jaszczurka
Fanka BB :)
to ja w porównanu do was jakis (spaślak) jestem bo ja przybrałam jakies 7,5kg mam nadzeje ze to zrzuce jak najszbciej?
pozdrawiam
pozdrawiam
duzo zalezy od genow;
ja tez po I ciazy wrocilam od razu do swojej wagi (choc troszke sadelka na brzuszku zostalo )
a po 4 dniach wchodzilam we wszystkie swoje ubrania przedciazowe (no moze z obcislymi bluzeczakmi byl problem przez te cycuszki );
troche sie boje jak bedzie po 2 ciazy bo moja mamma i wszystkie jej siostry po II ciazy sie roztyly - ale mam nadzieje ze mnie to nie spotka -a przynajmniej bede sie starala; teraz mam ok 3 kg na plusie
ja tez po I ciazy wrocilam od razu do swojej wagi (choc troszke sadelka na brzuszku zostalo )
a po 4 dniach wchodzilam we wszystkie swoje ubrania przedciazowe (no moze z obcislymi bluzeczakmi byl problem przez te cycuszki );
troche sie boje jak bedzie po 2 ciazy bo moja mamma i wszystkie jej siostry po II ciazy sie roztyly - ale mam nadzieje ze mnie to nie spotka -a przynajmniej bede sie starala; teraz mam ok 3 kg na plusie
ewach6
u mnie w rodzinie są wszyscy szczupli
siostrze po pierwszej jak i po drugiej ciązy troszke zostało tłuszczyku na brzuchu, mimo ze jest takiej postury jak ja
mam nadzieje nadal ze u mnie po drugiej ciąży nic nie zostanie tak jak po pierwszej
siostrze po pierwszej jak i po drugiej ciązy troszke zostało tłuszczyku na brzuchu, mimo ze jest takiej postury jak ja
mam nadzieje nadal ze u mnie po drugiej ciąży nic nie zostanie tak jak po pierwszej
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
A co! A ja chyba najwięcej bo już +8kg na liczniku. Wiem, że będzie mi trudno zrzucić, ale z drugiej strony jak patrzę na Wasze brzuszki to mój jest gigantyczny. Powoli nabieram kształtów "rubensoskich" tam gdzie kończą się plecy a jeszcze nie zaczynają nogi. >
Rybcia_21
Co do kilogramków to ja przed Ciążą ważyłam 64,5 i teraz wskazówkka pokazuje 72,wiec tez już troche mi dobyło tych kilogramków.Ale mam nadzieje że po ciąży mi to wszystko zejdzie.
reklama
Czesc dziewczyny,
troche mnie nie bylo ale to dlatego, ze nadal siedze w Wiedniu - goraco was pozdrawiam.
Akurat mam chwilke i mozliwosc posiedziec przy komputerze.
Moja waga nadal stoi w miejscu, chodz brzusio z dnia na dzien wydaje sie byc wiekszy i czasem w nocy budzi mnie sympatyczne bombardowanie. Takze juz od dluzszego czasu waze ok 62kg czyli od poczatku ciazy przybylo mi 7kg.
Buziaki
troche mnie nie bylo ale to dlatego, ze nadal siedze w Wiedniu - goraco was pozdrawiam.
Akurat mam chwilke i mozliwosc posiedziec przy komputerze.
Moja waga nadal stoi w miejscu, chodz brzusio z dnia na dzien wydaje sie byc wiekszy i czasem w nocy budzi mnie sympatyczne bombardowanie. Takze juz od dluzszego czasu waze ok 62kg czyli od poczatku ciazy przybylo mi 7kg.
Buziaki
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: