reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kilogram po kilogramie-czyli jak idzie nam zrzucanie

reklama
9 dni po porodzie: waga 76,5 (z 88kg) jeszcze 14,5kg,hahahaa ciekawe jak ja to zrzuce,przy Marice waga leciala w dol szybciutko a tutaj zaaaastoj:sorry2:

Nie wiem ile wazylam przed porodem 13 kwietnia, ale na ostatniej wizycie u gin bylo 80.5 wiec pewnie z 82 moglo byc na finiszu.Wychodzac ze szpitala po 8 dniach wazylam 72.5 a teraz po 3 tyg jest 68.

oj dziewczyny bedzie ciezko,czy Wy cwiczycie????
u mnie ta waga stoi, mam 14kg na +,a codziennie robie sobie 1,5h spacerki z wozkiem,wieczorami 20 min cwicze,praktycznie caly czas na nogach,jasnego chlebka nie jem ,tylko razowy i z tego wszystkiego zamiast chudnac to mi tylko krwawienie sie nasililo,juz bylo w kolorach brazu a teraz jakbym miala okres
a jak Wasza przemiana materii?bo u mnie w czasie ciazy bylo super, a teraz zastoj,nie orientujecie sie czy moge brac blonnik jako matka karmiaca?

Kacha ja nie cwicze ale chetnie bym zaczela tylko musze poczytac jakie cwiczenia mozna. Niby zostalo mi tylko i az 4 kg ale od kilku dni waga stoi i nadal jest 68.A brzuch to taki miekki glut a zawsze byl plaski.Reszta tluszczu na tylku i udach czyli w miejscach najgorszych do zrzucenia dla mnie.
Nie wiem czy mozna brac blonnik.Moze po prostu wiecej warzyw i owocow,otreby jakies??

mnie zostało po porodzie jeszcze 1,5 kg na plusie o ćwiczeniach nie ma mowy ot nie dałabym rady bo wiecznie jestem niewyspana póki co no chyba że wstawanie do niuni można uznać za gimnastykę:tak::tak::tak::tak:

oj dziewczyny bedzie ciezko,czy Wy cwiczycie????
u mnie ta waga stoi, mam 14kg na +,a codziennie robie sobie 1,5h spacerki z wozkiem,wieczorami 20 min cwicze,praktycznie caly czas na nogach,jasnego chlebka nie jem ,tylko razowy i z tego wszystkiego zamiast chudnac to mi tylko krwawienie sie nasililo,juz bylo w kolorach brazu a teraz jakbym miala okres
a jak Wasza przemiana materii?bo u mnie w czasie ciazy bylo super, a teraz zastoj,nie orientujecie sie czy moge brac blonnik jako matka karmiaca?
Witaj po ostatniej ciąży chciałam sobie kupić jakis preparat z błonnikiem w aptece ale na ulotce był zakaz dla kobiet w ciąży i karmiących...niestety. Ale potem przestałam liczyć kilogramy i się ważyć i przez lato schudłam do wagi o 6 kg mniej niż przed ciążą...naprawdę karmienie pomaga w tym!!!!! A lato też jest łaskawe dla odzyskania pieknej linii:-)

reklama
Do góry