reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kilogram po kilogramie-czyli jak idzie nam zrzucanie

Ja na szczęście nie mam w domu wagi :-D Czy wiecie może, jak szybko po cesarce mogę zacząć normalnie ćwiczyć mięśnie brzucha albo przynajmniej pójść na basen?

reklama
a ja przybrałam 13 kilo, a dziś- 9 dni po porodzie na wadze pokazało sie dokładnie tyle samo, co przed ciążą :-D:-D:-D czyli 0 do zrzucania - muszę tylko poćwiczyć troszke mięśnie brzuszka - dalej też smaruję sie oliwką, jak przez całą ciążę :tak::tak::tak:

ja przybrałam w ciązy 7 kg i ze szpitala wyszłam juz w ubraniach z przed ciąży a teraz siedem miesiecy po urodzeniu waze o 7 kg mniej niz normalnie (przed ciążą) jak tak dalej pójdzie to bede wyglądac jak modelka :-)

pozazdroscic!!!!!
a mi jeszcze 11,6 do zrzucenia zostalo,a 21czerwca ide na wesele i zalozylam sobie ,ze schudne 4kg do tego czasu,hihi,ciekawe,oj ciekawe

A mi zostało do zrzucenia 6 kg z 15. Mam nadzieję, że szybko uda mi się zrzucić pozostałości:tak:

Mnie po porodzie spadlo 12 kg do zrzucenia drugie tyle... zobaczymy czy chociaz z 6 kg schudne do sierpnia bo mam swoje wesele:baffled::baffled:

Ja 4 dni po porodzie... przytylam w ciazy 15 kg, spadlo 7, a przed nami 8 do zrzucenia... mysle, ze chyba tak latwo nie pojdzie..
Ale za to brzuch mam juz prawie zupelnie plaski jak przed ciaza i jestem w lekkim szoku, ze tak szybko!

a ja zalamana jestem,waga ruszyla,ale w druga strone,przytylam jeszcze kilogram,a cwicze,malo jem,karmie,ide popelnic hara kiri,:crazy::crazy::crazy::szok::szok::szok::szok:d
co wy robicie,ze chudniecie

Mi również zostało mało co do zrzucenia, zaledwie albo aż 4 kg z 16 kg, mała ze mnie wyciąga zapasy z ciąży:-D. Jak tak dalej pójdzie to mam nadzieję, że coś więcej kilogramów ze mnie ściągnie:tak::-D:-D byłoby fajnie:happy2:

reklama
w ciazy przytylam ok 15. po porodzie mialam ok 8 mniej, potem troche chudlam a od 2 tyg waga stoi, wiem, ze jem juz bardziej regularnie ale niech zacznie spadac! mam jakies 5-6 do przodu.

Do góry