reklama
oj dziewczyny bedzie ciezko,czy Wy cwiczycie????
u mnie ta waga stoi, mam 14kg na +,a codziennie robie sobie 1,5h spacerki z wozkiem,wieczorami 20 min cwicze,praktycznie caly czas na nogach,jasnego chlebka nie jem ,tylko razowy i z tego wszystkiego zamiast chudnac to mi tylko krwawienie sie nasililo,juz bylo w kolorach brazu a teraz jakbym miala okres
a jak Wasza przemiana materii?bo u mnie w czasie ciazy bylo super, a teraz zastoj,nie orientujecie sie czy moge brac blonnik jako matka karmiaca?
u mnie ta waga stoi, mam 14kg na +,a codziennie robie sobie 1,5h spacerki z wozkiem,wieczorami 20 min cwicze,praktycznie caly czas na nogach,jasnego chlebka nie jem ,tylko razowy i z tego wszystkiego zamiast chudnac to mi tylko krwawienie sie nasililo,juz bylo w kolorach brazu a teraz jakbym miala okres
a jak Wasza przemiana materii?bo u mnie w czasie ciazy bylo super, a teraz zastoj,nie orientujecie sie czy moge brac blonnik jako matka karmiaca?
mm81
Majowe mamy'08
Kacha ja nie cwicze ale chetnie bym zaczela tylko musze poczytac jakie cwiczenia mozna. Niby zostalo mi tylko i az 4 kg ale od kilku dni waga stoi i nadal jest 68.A brzuch to taki miekki glut a zawsze byl plaski.Reszta tluszczu na tylku i udach czyli w miejscach najgorszych do zrzucenia dla mnie.
Nie wiem czy mozna brac blonnik.Moze po prostu wiecej warzyw i owocow,otreby jakies??
Nie wiem czy mozna brac blonnik.Moze po prostu wiecej warzyw i owocow,otreby jakies??
Puchatka
Majowe mamy'08
mnie zostało po porodzie jeszcze 1,5 kg na plusie o ćwiczeniach nie ma mowy ot nie dałabym rady bo wiecznie jestem niewyspana póki co no chyba że wstawanie do niuni można uznać za gimnastykę
K
kerry1
Gość
Witaj po ostatniej ciąży chciałam sobie kupić jakis preparat z błonnikiem w aptece ale na ulotce był zakaz dla kobiet w ciąży i karmiących...niestety. Ale potem przestałam liczyć kilogramy i się ważyć i przez lato schudłam do wagi o 6 kg mniej niż przed ciążą...naprawdę karmienie pomaga w tym!!!!! A lato też jest łaskawe dla odzyskania pieknej linii:-)oj dziewczyny bedzie ciezko,czy Wy cwiczycie????
reklama