reklama
Megumi
Zaciekawiona BB
a ja wam powiem ze jest jeszcze jeden sposob. zloty lancuszek trzeba potrzymac chwile w reku, poocierac go a pozniej nad brzusiem potrzymac jak po chwili zacznie zataczac kolka to dziewczynka a jak do przodu i do tylu to chlopiec, zadna magia, nauka, zloto ma jakis tam magnetyzm , tylko lancuszek musi byc koniecznie zloty. u mnie pokazuje dziewczynke i lekarz mowi ze dziewczynka, podobno tak mozna sprawdzic plec wszystkich dzieci nawet jak juz sie ma wiecej jak jedno ale nie wiem jak. wiem ze jak sie nawet nie jest juz w ciazy a taka procedure przeprowadzi to nam powie co sie urodzilo;-)
nie znosze powalonych zabobonow. porabane. a dzieci chrzcilas???? jak tak to nie wiem po co jak wierzysz w lancuszek.... Zalosne
ja miałam robione USG w 13 i 26 tc i niestety płci dzidziusia nie udało się ustalić :-(
zawsze żartuję sobie jak mnie znajomi pytają o płeć że dzidziuś ma mamusi charakterek
i nie ma zamiaru tak po prostu pokazać kim jest no ale jeszcze jedno badanie przede mną więc może wtedy się ujawni :-) a jak nie to niespodzianka i tak wszystkie ubranka i dodatki mamy zakupione w neutralnych kolorkach.
zawsze żartuję sobie jak mnie znajomi pytają o płeć że dzidziuś ma mamusi charakterek
i nie ma zamiaru tak po prostu pokazać kim jest no ale jeszcze jedno badanie przede mną więc może wtedy się ujawni :-) a jak nie to niespodzianka i tak wszystkie ubranka i dodatki mamy zakupione w neutralnych kolorkach.
W pierwszej ciazy było widac na pewno dopiero w 20 tygodniu, a teraz jeszcze slabo i tez lekarz nie chcial mieszac nam w glowach, wiec powiedzial ze pozniej , w sumie szanuje go za to, bo tak lepiej niz mialby sie pomylic!
Bombusia
Fanka BB :)
Ja sie dowiedziałam płeć w 20 tyg. doktor była przekonana co do chłopca, za 4 dni potwierdziła to amniopunkcja więc u mnie na 10000 % będzie synek
reklama
zuceklobacek
Początkująca w BB
ghjmng