reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy widać na USG płeć dziecka

mi babka w 7 miesiącu powiedziała że mam chłopca w brzuszku choć czułam inaczej:sorry2: ale jednak moja intuicja wygrała bo na swiat przyszła dziewczynka:tak:
tak więc zdarzaja sie pomyłki niedouczonym :sorry2:

reklama
hej.jestem w 12 tygodniu ciąży za tydzień mam wizytę u swojego gina.Czy już wtedy mogę się dowiedzieć jaką płeć będzie miał mój maluszek?

hej wydaje mi sie ze to za wczesnie sama czekam na usg a pierwsze mialam w 11tyg i malutki dzidzius jest naprawde za maly w 21 do 24 to jak najberdziej bedzie wiadomo sama nie moge sie doczekac teraz to juz 14 tydzien mam nadzieje ze sie nie odwruci

hehhehe to tak jak moja....własnie niedawno wrociłam z wizyty.... już 2 raz dzidzia sie nie pokazała.... jak na złośc.... no trudno widocznie chce nam zrobic niespodzianke :-)

a ja bylam wewnetrznie przekonana ze bede miala dziewczynke i urodzil sie Jasiek (na usg zidentyfikowany jako facet w 24 tc)

teraz wydaje mi sie ze bedzie chlopak - usg 4.04. jak sie ladnie do fotki ustawi to moze czegos sie dowiem a jak nie to grzecznie poczekam do sierpnia - jak juz wyjdzie to bedzie nas w konia robic ;-)

reklama
Do góry