reklama
Sandra1287
Sandrusia
hej wydaje mi sie ze to za wczesnie sama czekam na usg a pierwsze mialam w 11tyg i malutki dzidzius jest naprawde za maly w 21 do 24 to jak najberdziej bedzie wiadomo sama nie moge sie doczekac teraz to juz 14 tydzien mam nadzieje ze sie nie odwruci
mama_Adrianka
sierpniowa mama '08
hej.jestem w 12 tygodniu ciąży za tydzień mam wizytę u swojego gina.Czy już wtedy mogę się dowiedzieć jaką płeć będzie miał mój maluszek?
Płeć dziecka będziesz mogła poznać dopiero około 20 tygodnia (o ile się nie odwróci tak, jak to zrobił mój synek :-)).
karolka84
mama kwietniowa '09
Moja niunia jakaś tajemnicza była i na każdym USG pupę pokazywała. Płeć poznaliśmy dopiero ok. 30 tyg!!!
kamusia185
czerwcowa mamusia :)
hehhehe to tak jak moja....własnie niedawno wrociłam z wizyty.... już 2 raz dzidzia sie nie pokazała.... jak na złośc.... no trudno widocznie chce nam zrobic niespodzianke :-)
mama_Adrianka
sierpniowa mama '08
My płeć naszego dziecka poznaliśmy dopiero po porodzie. Jednak od samego początku ciąży czułam, że urodzę synka :-).
a ja bylam wewnetrznie przekonana ze bede miala dziewczynke i urodzil sie Jasiek (na usg zidentyfikowany jako facet w 24 tc)
teraz wydaje mi sie ze bedzie chlopak - usg 4.04. jak sie ladnie do fotki ustawi to moze czegos sie dowiem a jak nie to grzecznie poczekam do sierpnia - jak juz wyjdzie to bedzie nas w konia robic ;-)
teraz wydaje mi sie ze bedzie chlopak - usg 4.04. jak sie ladnie do fotki ustawi to moze czegos sie dowiem a jak nie to grzecznie poczekam do sierpnia - jak juz wyjdzie to bedzie nas w konia robic ;-)
reklama
martalis
mama 24 h
ja sie dowiedzialam z usg ze bedzie chlopak na 80% w 12 tyg ,a na sto procent z wody plodowej bo musialam miec extra badania .