reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy widać na USG płeć dziecka

mi babka w 7 miesiącu powiedziała że mam chłopca w brzuszku choć czułam inaczej:sorry2: ale jednak moja intuicja wygrała bo na swiat przyszła dziewczynka:tak:
tak więc zdarzaja sie pomyłki niedouczonym :sorry2:

reklama
hej.jestem w 12 tygodniu ciąży za tydzień mam wizytę u swojego gina.Czy już wtedy mogę się dowiedzieć jaką płeć będzie miał mój maluszek?

hej wydaje mi sie ze to za wczesnie sama czekam na usg a pierwsze mialam w 11tyg i malutki dzidzius jest naprawde za maly w 21 do 24 to jak najberdziej bedzie wiadomo sama nie moge sie doczekac teraz to juz 14 tydzien mam nadzieje ze sie nie odwruci

hehhehe to tak jak moja....własnie niedawno wrociłam z wizyty.... już 2 raz dzidzia sie nie pokazała.... jak na złośc.... no trudno widocznie chce nam zrobic niespodzianke :-)

a ja bylam wewnetrznie przekonana ze bede miala dziewczynke i urodzil sie Jasiek (na usg zidentyfikowany jako facet w 24 tc)

teraz wydaje mi sie ze bedzie chlopak - usg 4.04. jak sie ladnie do fotki ustawi to moze czegos sie dowiem a jak nie to grzecznie poczekam do sierpnia - jak juz wyjdzie to bedzie nas w konia robic ;-)

reklama
Do góry